VODNI ŠPORTI

Za vse ljubitelje vodnih športov nudimo široko paleto plovil in dodatne opreme, ki je kvalitetna in dostopna. Artikle za različne vodne športe lahko izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami Spinera, Red Paddle, Advanced Elements, Aquaglide, Aqua Marina, Exo, KXone in Sevylor. Širok izbor izdelkov za uživanje v vodnih radostih bo poskrbel, da zabave na vodi ne bo zmanjkalo. Izbirate lahko med napihljivimi ali trdimi kajaki, SUP-i, vlečnimi tubami, vodnimi smučmi, wakeboardi, plavalnimi jopiči, vodnimi oblekami, vesli in pripomočki za uživanje na vodi. Izdelki za vodne športe so za eno, dve ali več oseb.

Poglej kot Grid List

Izdelki 1-48 od 306

per page
Set Descending Direction
 1. Exo
  Kajak Swing Sit-on-top
  Cena od 549,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Swing sit-on-top kajak je narejen iz kvalitetnih in trpežnih materialov in je primeren za enega veslača. Je zelo dobro vodljiv, hiter in dobro ohranja svojo smer na morju. Sit-on-top je primeren za srednje dolge ture, priporočen za lažje veslače po gradnji telesa. Opremite ga lahko z odstranljivo vodotesno shranjevalno škatlo in oblazinjenim sedežem.

  Podrobnosti
 2. Exo
  Kajak XM Top Sit-on-top
  Cena od 889,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  XM Top spada med najboljše kajake na svetu (ekspedicije) v svojem razredu. Raziskave, ki so bile izvedene za oblikovanje XM515, so prav tako privedle do uresničitve XM Top kajaka. Ta sit-on-top je edinstven v svojem sektorju in je namenjen zahtevnemu uporabniku, ki bo znal ceniti njegove karakteristike.

  Podrobnosti
 3. Exo
  Kanu Mahe
  Cena od 739,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Mahe kanu je odprt kajak s podobnimi značilnostmi kot model Ladigue, vendar v bistveni in ekonomični različici. Odprt dvosedežni kajak je idealen za ribolov ali preživljanje prostega časa v direktnem stiku z naravo..

  Podrobnosti
 4. Exo
  Kanu LaDigue
  Cena od 829,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Odprt dvosedežni kajak je idealen za ribolov, saj lahko sprednji sedež umaknete in ostane dovolj prostora za prtljago. Zaradi odprtega kokpita omogoča enostaven vstop v kanu tudi otrokom. Trup je izdelan iz zelo trpežnega polietelina.

  Podrobnosti
 5. Exo
  Kanu Augh 460
  Cena od 1.039,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Izdelan je po izkušnjah tradicionalnih kanadskih domačinov, ki so izdelovali kanuje iz lesa in platna. AUGH 460 prav tako nudi enostavno veslanje in stabilnost, vendar zahvaljujoč konstrukciji iz polietilena nudi večjo moč. Njegovo idealno okolje so reke in mirne vode. Opremljen je s tremi sedeži za namestitev treh odraslih. Centralni sedež se lahko zamenja s shranjevalnim prostorom.

  Podrobnosti
 6. Exo
  Kajak Demon Wildwater
  Cena od 679,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Kajak Demon je zgodovinski model saj je najboljši kompromis med preprostostjo in robustnostjo, zaradi česar je to idealen kajak za šolanje in pristop k reki. Omogoča varno in enostavno manevriranje ter stabilnost brez osrednjih pregrad in s koničastimi zaključki. Demon je odlično razmerje med kakovostjo in ceno, saj je najboljša rešitev na trgu za šole kajaka ali športna druženja.

  Podrobnosti
 7. Exo
  Kajak XTCreek Wildwater
  Cena od 989,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  XTCreek je ekstaza v vodi ... zadnji izdelek XT serije je za veslače, ki želijo varno premagati najzahtevnejše poti! S tem kajakom si EXO prizadeva ponuditi izdelek, primeren za izkušene kajakaše in vse, ki tehnično še rastejo. Hkrati pa XTCreek ohranja manevrske sposobnosti in hitrost, značilne lastnosti dveh manjših bratov XT300 in XT260. Z vami bo v najbolj raznolikih situacijah, od visoke vode do visokih brzic. XTCreek je idealen kajak za vse veslače, ki imajo radi močno dno in trdne stranice ter za večje ljudi po postavi.

  Podrobnosti
 8. Exo
  Kajak XT260 Wildwater
  Cena od 989,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Za vse kajakaše po duši je vsestranski XT260 kajak enostaven za uporabo in vedno zanesljiv. Vključuje vse glavne lastnosti svojega brata XT300 le da je lažji in manjši. Z vami bo v najbolj raznolikih situacijah, od visoke vode do visokih brzic. XT260 je idealen kajak za vse veslače, ki imajo radi močno dno in trdne stranice.

  Podrobnosti
 9. Exo
  Kajak XT300 Wildwater
  Cena od 989,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Za vse kajakaše po duši je vsestranski XT300 kajak enostaven za uporabo in vedno zanesljiv. Z vami bo v najbolj raznolikih situacijah, od visoke vode do visokih brzic. XT300 je idealen kajak za vse veslače, ki imajo radi močno dno in trdne stranice in so veliki.

  Podrobnosti
 10. Exo
  Kajak Six Wildwater
  Cena od 989,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Six kajak združuje trdnost in lahkotnost, zasnovan je za upravljanje rek z visokimi brzicami. Narejen je za najzahtevnejše veslanje, ker je stabilen, hiter in odličen za super rekreacijo! Six kajak je zasnovan za napredne kajakaše, ki iščejo tehnično izpopolnjen trup, ki bo deloval brezhibno v najzahtevnejših pogojih.
  Six je šesti projekt EXO in je zasnovan na svoji odličnosti. Oblika trupa zagotavlja mehke pristanke tudi z višine, kljub temu da je veslanje v plitvi vodi in med skalami lahkotno. Ni bojazni, da bi poškodovali kajak v stiku s skalami, saj ga ukrivljenost spodnje linije "avtomatsko" porine ven iz vode!

  Podrobnosti
 11. Exo
  Kajak Rexy Wildwater
  Cena od 1.039,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Rexy ustreza karakteristikam svojih bratov T-Rex L in T-Rex S in je bil prav tako zasnovan in testiran na računalniku. S simulacijo so testirali dinamiko v različnih vodnih okoljih. Rexy je lahek, odziven in hiter, ter bo zadovoljil kajakaše ki reko doživljajo za zabavo. Nudi inovativne rešitve za notranjo opremo. Ustreza kajakašem s težo od 50 kg do 75kg. Primeren je za srednje velike reke.

  Podrobnosti
 12. Exo
  Kajak T-Rex S Wildwater
  Cena od 1.099,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  T-Rex S  ustreza karakteristikam svojega večjega brata T-Rex L in je bil prav tako zasnovan in testiran na računalniku. S simulacijo so testirali dinamiko v različnih vodnih okoljih. T-Rex je lahek, odziven in predvidljiv v vsaki situaciji. Nudi inovativne rešitve za notranjo opremo. Ustreza kajakašem s težo od 50 kg do 75kg.

  Podrobnosti
 13. Exo
  Kajak T-Rex L Wildwater
  Cena od 1.099,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  T-Rex L je velik hit, ki je bil zasnovan in testiran na računalniku. S simulacijo so testirali dinamiko v različnih vodnih okoljih. T-Rex je lahek, odziven in predvidljiv v vsaki situaciji. Nudi inovativne rešitve za notranjo opremo.

  Podrobnosti
 14. Exo
  Kajak Manarola Tour SeaKajak
  Cena od 789,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  MANAROLA kajak je primeren za plovbo po morju, jezeru ali mirnih rekah in na srednje razdalje. Njegova vsestranskost je primerna za začetnike in zadovoljiva tudi za izkušene kajakaše.

  Podrobnosti
 15. Exo
  Kajak Artic Tour SeaKayak
  Cena od 829,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Exo Artic kajak za morske gladine je idealen za srednje in daljše razdalje. Značilna je mehka kobilica in visoke konice. Artic kajak zagotavlja enostavno obvladovanje tudi v nemirnem morju. Izjemno stabilen, nudi dobro raven udobja kljub trdi lupini. Opremljen je z dvema komoroma in dvemi nizi elastičnih vrvic na krovu. Izdelan je iz polietilina.

  Podrobnosti
 16. Exo
  Kajak Navigator SeaKayak
  Cena od 799,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Seakayak - morski kajak Exo Navigator je odličen kajak. Njegova ozka in ostra oblika omogoča hitrost, ki je primerljiva s hitrostjo kompozitnega kajaka. Kot vsak dobri kajak za morski turizem je opremljen z dvemi komorami z neprepustnimi pregradami in gumijastimi pokrovi s premerom 23c. Omogoča enostaven dostop do shranjevalnih predalov. Kajak Navigator je zaradi teh lastnosti še posebej primeren za vse navtične podvige. Izdelan je iz linearnega polietilena.

  Podrobnosti
 17. Exo
  Kajak XM515 SeaKayak
  Cena od 1.259,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Novi kajak za na morje XM 515 je opremljen s tremi neprepustnimi komorami, udobnim nastavljivim sedežem z naslonom in ojačanim bočnim delom, ročaji za nošenje ter elastičnimi vrvicami na krovu. Z nastavki za krmilo in inštrumente je primeren za zahtevnega uporabnika, ki išče morski kajak z zelo visoko zmogljivostjo in ga uporablja za dolge razdalje.

  Podrobnosti
 18. Exo
  Kajak Portofino SeaKayak
  Cena od 1.459,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Maksimalno uživanje na morju nudi novi Portofino kajak, ki je rezultat leto in pol projektiranja, testiranja in načrtovanja opreme. Štirje shranjevalni prostori, kobilica in ostala oprema na krovu pripomorejo, da kajak ustreza vsaki situaciji in je zato idealen za uporabo in izkoriščanje veslačem katerega koli nivoja. Narejen je iz troslojnega polietilena in pene in je izjemno močan in lahek. 

  Podrobnosti
 19. Point 65
  Kajak SeaCruiser s Kobilico in Krmilom
  Cena od 1.699,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SeaCruiser kajak je oblikoval švedski oblikovalec Johan Wirsén. To je odličen avanturski kajak, ki ponuja zanesljive zmogljivosti križarjenja in veslači se takoj ob vstopu počutijo udobno v njegovi stabilnosti. Kajak srednjega razreda je čudovitega izgleda, kakovosten, z odličnimi zaključki in ima dovolj opreme za obsežne ekspedicije. Standardni SeaCruiser je opremljen z inovativnim sistemom Symmetry Skeg. Ima napihljiv sedež AIR, ki omogoča maksimalno udobje. Trda troslojna polietilenska konstrukcija (PE) je zelo lahka vendar izjemno močna, trdna in odporna proti udarcem.

  Podrobnosti
 20. Point 65
  Kajak Mercury Solo
  Cena od 1.289,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Izredno ploven, okreten in hiter kajak namenjen vsem, ki želite doživljati maksimalno veslaško izkušnjo na reki, jezeru ali morju. Kajak Mercury GTX lahko prevažamo v avtomobilu in ga sestavimo, ko dosežemo cilj. Sprednja in zadnja loputa prtljažnih komor omogočata varno shranjevanje opreme pred vodo.

  Podrobnosti
 21. Point 65 Club
  Kajak Raider Ruddler
  Cena od 669,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Izredno zabaven in atraktiven kajak z izjemnimi lastnostmi, izdelan iz trpežnega 1 slojnega polietilena. Dolžina kajaka 350 cm uvršča kajak v kategorijo dnevnih rekreativnih kajakov, njegova zasnova pa poskrbi za veliko zabave in izjemne lastnosti na vodi. Širina 63 cm je ravno pravšnja, da s kajakom tudi začetniki ne bodo imeli težav, vešči veslanja pa se bodo z njim na vodi odlično zabavali.
  Kajak RAIDER je dobavljiv v različici Basic, ki vsebuje osnovne dodatke in Rudder, ki ima dodano še krmilo.

  Podrobnosti
 22. Point 65 Club
  Kajak Raider Basic
  Cena od 629,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Izredno zabaven in atraktiven kajak z izjemnimi lastnostmi, izdelan iz trpežnega 1 slojnega polietilena. Dolžina kajaka 350 cm uvršča kajak v kategorijo dnevnih rekreativnih kajakov, njegova zasnova pa poskrbi za veliko zabave in izjemne lastnosti na vodi. Širina 63 cm je ravno pravšnja, da s kajakom tudi začetniki ne bodo imeli težav, vešči veslanja pa se bodo z njim na vodi odlično zabavali.
  Kajak RAIDER je dobavljiv v različici Basic, ki vsebuje osnovne dodatke in Rudder, ki ima dodano še krmilo.

  Podrobnosti
 23. Point 65 Club
  Kajak SEADOG
  Cena od 429,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sit On Top kajak SEADOG se ponaša z izjemnimi plovnimi lastnostmi in uporabljenimi kvalitetnimi in trpežnimi materiali. Zasnova kajaka je moderna z učinkovitimi rešitvami, da bo vaša kajakaška izkušnja prijetna in dolgotrajna.

  Podrobnosti
 24. Point 65
  Kajak XO13 GTE s Kobilico in Krmilom
  Cena od 1.199,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  XO13 GTE s krmilom in kobilico je dnevni turni kajak z zmogljivostmi, ki presegajo znatno daljše kajake. Z dolžino 3,35 m, je kompakten visoko zmogljiv kajak za enodnevni izlet z dovolj prostora za daljša potovanja. Raztegljivo krmilo, udobna nastavljiva mesta za stopala v kombinaciji s pedali zaključujejo opremo kajaka. GTE sedež z napihljivimi zračnimi blazinami je tako udoben, da ne boste nikoli želeli izstopiti iz kajaka.
  Kajak XO13 GTE Point 65 je kajak, ki se postavlja ob bok daljšim, veliko bolj znanim tekmecem.

  Podrobnosti
 25. Point 65
  Kajak XO11 GTE s Kobilico in Krmilom
  Cena od 989,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Kajak XO11 GTE Point 65 je kajak, ki se postavlja ob bok daljšim in veliko bolj znanim tekmecem.
  XO11 GTE s krmilom in kobilico je dnevni turni kajak z zmogljivostmi, ki presegajo znatno daljše kajake. Z dolžino 3,35 m, je kompakten visoko zmogljiv kajak za enodnevni izlet z dovolj prostora za daljša potovanja. Raztegljivo krmilo, udobna nastavljiva mesta za stopala v kombinaciji s pedali zaključujejo opremo kajaka. GTE sedež z napihljivimi zračnimi blazinami je tako udoben, da ne boste nikoli želeli izstopiti iz kajaka.

  Podrobnosti
 26. Point 65
  Kajak Martini GTX Tandem
  Cena od 1.599,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Bi želeli imeti kajak za 3 osebe, da boste s seboj lahko vzeli še otroka? Enostavno! Kajaku dokupite še en srednji del in kajak se spremeni iz dvoseda, v trosed. Kajak Martini GTX Tandem se ponaša z izjemnimi lastnostmi stabilnosti, usmerjanja in je kajak namenjen izredno široki uporabi voda. Primeren je tako za začetnike kot eksperte v kajakaštvu. Največja prednost kajaka je v tem, da ga lahko pospravimo v prtljažnik avtomobila in imamo kljub temu pravi trdi kajak z odličnimi lastnostmi na vodi.

  Podrobnosti
 27. Point 65
  Kajak Martini GTX Solo
  Cena od 1.039,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Kajak Martini GTX Solo se ponaša z izjemnimi lastnostmi stabilnosti, usmerjanja in je kajak namenjen izredno široki uporabi voda. Primeren je tako za začetnike kot eksperte v kajakaštvu. Največja prednost kajaka je v tem, da ga lahko pospravimo v prtljažnik avtomobila in imamo kljub temu pravi trdi kajak z odličnimi lastnostmi na vodi.

  Podrobnosti
 28. Spinera
  Vlečna Vrv Towable Rope 2 Osebi
  15,95 €
  Na zalogi

  Vlečna vrv Spinera Towable Rope je odlična izbira in posebej zasnovana tako, da ima pravo ravnovesje moči in teže za 2 osebi na tubi. Njen material in pletenje omogočata veliko bolj gladko vožnjo na vodi in večjo kontrolo zadka čolna.

  Podrobnosti
 29. Aqua Marina
  Kobilica za SUP 22 cm Aqua Marina
  15,99 €
  Na zalogi

  Aqua Marina kobilica za SUP se pritrdi na dno vaše SUP deske in poskrbi za stabilnost in boljše ohranjanje smeri. Velikost 22x18 cm.

  Podrobnosti
 30. Spinera
  Vlečna Vrv Uzda Universal Bridle
  17,95 €
  Na zalogi

  Priključna Vrv Universal Rope Bridle nudi enostaven način za hitro pritrditev ali odstranitev vaših vlečnih vrvi za vodne športe na čoln. Samo klik s karabinom omogoča hitro menjavo vrvi za vleko na vodi.

  Podrobnosti
 31. Sevylor
  Smernik
  Akcijska Cena 19,90 € Redna Cena 23,00 €
  Na zalogi

  SEVYLOR smernik za Sevylor kajaka Tahiti in Riviera

  Podrobnosti
 32. Spinera
  Vlečna Vrv Uzda Quality Wheel
  19,95 €
  Na zalogi

  Priključna Vrv s škripcem Quality Wheel Bridle nudi enostaven način za hitro pritrditev ali odstranitev vaših vlečnih vrvi za vodne športe na čoln. Samo klik s karabinom omogoča hitro menjavo vrvi za vleko na vodi.

  Podrobnosti
 33. Spinera
  Vlečna Vrv Towable Rope 4 Osebe
  22,95 €
  Na zalogi

  Vlečna vrv Spinera Towable Rope je odlična izbira in posebej zasnovana tako, da ima pravo ravnovesje moči in teže za 4 osebe na tubi. Njen material in pletenje omogočata veliko bolj gladko vožnjo na vodi in večjo kontrolo zadka čolna.

  Podrobnosti
 34. Aqua Marina
  Kobilica za SUP 28 cm Aqua Marina
  24,99 €
  Na zalogi

  Aqua Marina kobilica za SUP se pritrdi na dno SUP deske in poskrbi za dobro stabilnost in boljše ohranjanje smeri. Velikost 28x18 cm.

  Podrobnosti
 35. Spinera
  Vlečna Vrv Waterski 2 sekcijska
  25,95 €
  Na zalogi

  Spinera Waterski Rope dvodelna vrv ima ročaj z zanesljivim oprijemom, ki bo zagotovil, da nikoli ne boste izgubili oprijema. Spinera vrv se uporablja za smučanje na vodi.

  Podrobnosti
 36. Advanced Elements
  Dry Bag PackLite Roll Top Set 3
  Akcijska Cena 26,10 € Redna Cena 29,00 €
  Na zalogi

  Komplet vreč PackLite Roll Top Dry Bag vsebuje 3 vreče s prostornino 3, 5 in 10 litrov, ki ponujajo možnost suhega skladiščenja.

  Podrobnosti
 37. Advanced Elements
  Dry Bag RollTop 15L
  Akcijska Cena 26,35 € Redna Cena 29,25 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Vreča Roll Top Dry Bag vam omogoča shranjevanje vsega potrebnega za izlet s kajakom. Narejena je tako, da lahko vidite v notranjost. Ima trak za lažje prenašanje in 15l prostornine. Je rdeče-črne barve in je izredno praktična.

  Podrobnosti
 38. Spinera
  Plavalni Jopič Universal Nylon 50N Rumen
  27,99 €
  Na zalogi

  Velikost plavalnega jopiča Universal Nylon 50N je univerzalna in primerna za večino velikosti. Jopič se lahko prilagodi s pomočjo prilagodljivih trakov, ki se zapenjajo spredaj z zaponkami. Ker je velikost univerzalna, si boste jopič lahko po želji delili z družinskimi člani ali s prijatelji. 

  Podrobnosti
 39. Spinera
  Plavalni Jopič Universal Nylon 50N Rdeč
  27,99 €
  Ni na zalogi

  Velikost plavalnega jopiča Universal Nylon 50N je univerzalna in primerna za večino velikosti. Jopič se lahko prilagodi s pomočjo prilagodljivih trakov, ki se zapenjajo spredaj z zaponkami. Ker je velikost univerzalna, si boste jopič lahko po želji delili z družinskimi člani ali s prijatelji. 

  Podrobnosti
 40. Spinera
  Plavalni Jopič Otroški Deluxe Nylon 50N
  27,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Plavalni jopič Spinera Deluxe Nylon Vest 50N je vsestranski plavalni jopič primeren za različne vodne športe in aktivnosti. Plavalni jopič je na voljo za moške v velikostih od XS do XXL v modri ali sivi barvi, za ženske v roza barvi velikosti od XS do L in za otroke od 30 - 40 kg. 

  Podrobnosti
 41. Spinera
  Plavalni Jopič XXS Rental 50N
  29,74 €
  Na zalogi

  Kvaliteten prilagodljiv plavalni jopič Spinera Rental Vest 50N za otroke s štirimi pasovi za zapenjanje, je bil narejen posebej za uporabo v vodnih parkih in klubih za vodne športe ter kjer se rešilne jopiče nudi v najem. Logo na vsakem posameznem rešilnem jopiču Rental Vest 50N in pasovi za zapenjanje jopiča so v različnih barvah glede na velikost, kar omogoči preprosto dodelitev jopičev strankam. 

  Podrobnosti
 42. Spinera
  Plavalni Jopič XS Rental 50N
  29,74 €
  Na zalogi

  Kvaliteten prilagodljiv plavalni jopič Spinera Rental Vest 50N štirimi pasovi za zapenjanje, je bil narejen posebej za uporabo v vodnih parkih in klubih za vodne športe ter kjer se rešilne jopiče nudi v najem. Logo na vsakem posameznem rešilnem jopiču Rental Vest 50N in pasovi za zapenjanje jopiča so v različnih barvah glede na velikost, kar omogoči preprosto dodelitev jopičev strankam. 

  Podrobnosti
 43. Spinera
  Plavalni Jopič S/M Rental 50N
  29,74 €
  Na zalogi

  Kvaliteten prilagodljiv plavalni jopič Spinera Rental Vest 50N štirimi pasovi za zapenjanje, je bil narejen posebej za uporabo v vodnih parkih in klubih za vodne športe ter kjer se rešilne jopiče nudi v najem. Logo na vsakem posameznem rešilnem jopiču Rental Vest 50N in pasovi za zapenjanje jopiča so v različnih barvah glede na velikost, kar omogoči preprosto dodelitev jopičev strankam. 

  Podrobnosti
 44. Spinera
  Plavalni Jopič L/XL Rental 50N
  29,74 €
  Na zalogi

  Kvaliteten prilagodljiv plavalni jopič Spinera Rental Vest 50N štirimi pasovi za zapenjanje, je bil narejen posebej za uporabo v vodnih parkih in klubih za vodne športe ter kjer se rešilne jopiče nudi v najem. Logo na vsakem posameznem rešilnem jopiču Rental Vest 50N in pasovi za zapenjanje jopiča so v različnih barvah glede na velikost, kar omogoči preprosto dodelitev jopičev strankam. 

  Podrobnosti
 45. Spinera
  Plavalni Jopič 2XL/3XL Rental 50N
  29,74 €
  Na zalogi

  Kvaliteten prilagodljiv plavalni jopič Spinera Rental Vest 50N štirimi pasovi za zapenjanje, je bil narejen posebej za uporabo v vodnih parkih in klubih za vodne športe ter kjer se rešilne jopiče nudi v najem. Logo na vsakem posameznem rešilnem jopiču Rental Vest 50N in pasovi za zapenjanje jopiča so v različnih barvah glede na velikost, kar omogoči preprosto dodelitev jopičev strankam. 

  Podrobnosti
 46. Spinera
  Karabin Quck Release za Tube
  29,95 €
  Na zalogi

  Karabin Quick Release omogoči hitro sprostitev vrvi za napihljive vlečne tube in bo zagotovil vašo varnost na tubi.

  Podrobnosti
 47. Spinera
  Obleka Rental XS Springsuit PRO NEO 3/2mm
  32,71 €
  Na zalogi

  Professional Rental Neopren Springsuit 3/2mm neoprenska obleka s kratkimi rokavi in hlačnicami je primerena za rentanje - dajanje v najem. Zelo dolga zadrga za lažje oblačenje in slačenje. Trpežna in udobna obleka za vodne športe.

  Podrobnosti
 48. Spinera
  Obleka Rental S Springsuit PRO NEO 3/2mm
  32,71 €
  Na zalogi

  Professional Rental Neopren Springsuit 3/2mm neoprenska obleka s kratkimi rokavi in hlačnicami je primerena za rentanje - dajanje v najem. Zelo dolga zadrga za lažje oblačenje in slačenje. Trpežna in udobna obleka za vodne športe.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

Izdelki 1-48 od 306

per page
Set Descending Direction