Električni Skiro ENIF SET

free shipping

same day dispatch

Spokey
Električni Skiro ENIF SET
SKU
SP927356
Na zalogi
Kratek opis

Spokey električni skiro Enif Set lahko obremenite do 70 kg teže! Skuter doseže hitrosti do 12 km/h in ima domet do 10 km! Nastavljiva višina krmila je 82-93 cm. Je zložljiv in ima tačko za naslon, tako da ga lahko odložite kjerkoli.

Akcijska Cena 144,95 € Redna Cena 159,95 €
  • NOVO

Spokey Električni Skiro ENIF SET

Nesporni hit med električnimi skiroji za mlajše. Električni skiro Spokey ENIF SET je sodobno in modno vozilo, ki bo zagotovo prineslo veliko veselja tako mlajšim kot starejšim ljudem. ENIF SET je idealna alternativa kolesu ali klasičnemu skiroju, saj omogoča zabavo tudi najzahtevnejšim uporabnikom. Novi izboljšani Spokey električni skiro Enif Set prenese večjo težo in ima izboljšano baterijo. Skuter se odlikuje v odlični uravnoteženosti, majhni teži, dolgi vzdržljivosti baterije z enim polnjenjem, nenavadni vozni dinamiki in ima zelo trpežno konstrukcijo. Idealen je za vožnjo po mestu. Je zložljiv in tehta le 9 kg, kar olajša prenašanje in prevoz. Opremljen je s stojalom - tačko. Skuter doseže hitrosti do 12 km/h in ima domet do 10 km! Nastavljiva višina krmila je 82-93 cm.

Parametri:
Enostavna in hitra sestava
Največji domet: 8-10 km *
Največja hitrost: 12 km/h
Moč motorja: 120 W Krtačni motor
Zmogljivost baterije: 4,5 Ah svinčena kislina **
Čas polnjenja: 5-8 ure
Okvir: jeklo in aluminij
Nastavljiva višina krmila
Zavora: ročna
Velikost koles: 138 mm
Tip kolesa: trdna, gumijasta
Stojalo - tačka
Zložljiv
Dimenzije: 75 x 36 x 82-93 cm
Teža: 9 kg
Največja teža uporabnika: 70 kg
Garancija za skuter in njegove komponente: 2 leti
Garancija baterije: 6 mesecev

* Pričakovana največja hitrost je odvisna od različnih pogojev, kot so: teža uporabnika, raznolikost terena, vetrovi, izbrana stopnja podpore, tlak v pnevmatikah in tip pnevmatik, temperatura okolja itd. Razpon je naveden za optimalne pogoje.
** Da podaljšate življenjsko dobo baterije, ne dovolite, da se popolnoma izprazni. Če skiroja ne uporabljate več kot 3 leta, ga morate popolnoma napolniti in postaviti na hladen, suh prostor, da preprečite morebitno škodo (ki je garancija ne zajema).

Več informacij
Proizvajalec Spokey
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun