Tenda Sunshine Air Pro 300

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Tenda Sunshine Air Pro 300
SKU
AW1008
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Senčniki pritrjeni na prikolice so pogosto lovilci vetra in v najslabšem primeru lahko kovinske palice poškodujejo prikolico. S Kampa Sunshine tendo ni takšnih težav, saj se mehke tube napihnejo v nekaj sekundah in nikoli ne bodo poškodovali prikolice. Po hitri postavitvi da senčnik prijeten dodatni prostor v katerem se lahko sprostite in uživate.

Akcijska Cena 375,00 € Redna Cena 468,75 €

Tenda za prikolico Sunshine AIR Pro 300

Tradicionalni senčnik je še bolj enostaven in varnejši z vključitvijo Kampa AirFrame napihljivega sistema. Tende so znane po ulovu vetra in v najslabšem primeru poškodujejo prikolico. S Sunshine AIR Pro ne boste imeli teh težav. AirFrame napihljivi okvir se v nekaj sekundah napihne in nikoli ne bo poškodoval prikolice. Tenda je narejena iz Weathershield ™ Pro tkanine, z leti preizkušeno in se jo široko uporablja po celotni paleti senčil, saj se je s svojo odlično vremensko odpornostjo in trajnostjo vedno znova izkazala, hkrati pa je ostala dovolj lahka za preprosto namestitev in rokovanje. Izboljšano ima UV zaščito in premaze, s katerimi je zagotovljeno, da Weathershield ™ Pro še naprej vodi na trgu.
Z letom 2019 je Sunshine AIR Pro dodana opcija Sidewall Sets stranske stene. Hitro postavljene Sunshine stranice nudijo veliko zaščiteno območje pred vetrom, nudijo zasebnost in so kot nalašč za sedenje in uživajte v razgledu v poletnih dneh.

Dvojno prevlečena Weathershield ™ Pro tkanina
TPU AirFrame z enoto točkovno napihovanja
NOVO - pripravljen za pritrditev stranic Sidewall Set ( opcijsko)
Šivi varjeni
Torba za prenašanje
V kompletu so trakovi za povezavo
Vključno s tlačilko Downdraught z veliko kapaciteto

Tehnični podatki Sunshine AIR Pro 300:
Višina: Oblikovana za uporabo s tračnico na prikolici med 235 do 250 cm višine
Širina: 300 cm
Globina: 250 cm
Teža: 7,5 kg
Pakiranje: 70 x 26 cm

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun