Nahrbtniki Boblbee

NAHRBTNIKI POINT 65°N BOBLBEE

VARNOST V ZASNOVI
Prelomna, patentirana novost koncepta trde školjke nahrbtnika je bila ustvarjena z namenom zaščite telesa in opreme medtem, ko v gibanju nudi optimalno udobje in razporeditev teže nahrbtnika po celotnem hrbtišču.
Dejstvo je, da neverjetni rezultati na testiranjih Point 65 Boblebee nahrbtnike z veliko prednostjo uvrščajo na svetovni vrh izdelkov namenjenih zaščiti hrbtenice.
Naši nagrajeni izdelki so prepoznavni, ne samo pri organizacijah in inštitutih po vsem svetu, vendar še pomembneje, pri aktivnih ljudeh in profesionalcih, ki uporabljajo Point 65 Boblebee nahrbtnike v vsakdanjem življenju.
 
ZAŠČITITE SVOJ HRBET
Point 65 Boblbee 25L in 20L nahrbtniki s trdo školjko, so zasnovani tako, da zmanjšajo silo udarca neposredno na hrbtenico in prenesejo energijo udarca stran od osrednjega dela hrbta. Z razdelitvijo sile iz mesta udarca na kar se da veliko območje, trda školjka vpije silo udarca in udarce sprejema na razdalji stran od telesa. Dodana energija in potovalni čas pomagata pri zmanjševanju udarnih valov. Z odlično povprečno vrednostjo 2,8 kN (kilo- newton) je Boblbee 20L GTO prestal certificiranje z najboljšimi rezultati testov doslej!
Nivo 1 in 2 sta uradno priznani mejni vrednosti udarca, v skladu s standardi Evropske Unije, od katerih je stopnja 2 najvišji certifikat. Posebej ponosni smo na priznanje TÜV * na najvišji možni ravni.
 
ZAŠČITITE SVOJO OPREMO
Point 65 Boblbee nahrbtniki ne ščitijo le vašega hrbta - vaša oprema in elektronske naprave so tudi na varnem. Prenosniki, tablice, kamere in druge dragocenosti so na varnem v Point 65 Boblbee Nahrbtniku.
Nahrbtnik bo prenesel vaš najhujši padec, kolesarsko nesrečo in celo zdržal vožnjo preko z majhnim avtomobilom, zaradi česar so možnosti da ostane vaš prenosnik nedotaknjen veliko večje kot pri kateremkoli drugem nahrbtniku.

ERGONOMIJA
Point 65 Boblbee edinstvena kombinacija materialov in oblike ustvari odlične ergonomske značilnosti. Nahrbtniki so namenjeni aktivnemu življenju in imajo stabilizacijske lastnosti zaradi česar so namenjeni predvsem ljudem v gibanju.
S-design v kombinaciji s SystemTM ledveno oporo ločuje zgornji "tovorni prostor" od spodnjega ledvenega območja ter tako zagotavlja odlično porazdelitev teže in zmanjšanje obremenitve na hrbtu. V kombinaciji z Bucketseat naramnicami vam Point 65 Boblbee daje udobje "druge kože".

Ni izdelkov, ki bi ustrezali vašemu iskanju.