Šotori za 2 osebi

Šotori za 1 ali 2 osebi, iglu šotori, quick šotori, treking šotori različnih velikosti so namenjeni kampiranju v kampih, hribih ali ob jezerih. Poskrbljeno je za motoriste in kolesarje, ki lahko izbirajo med lahkimi šotori in majhnim pakiranjem. Šotori za 2 osebi se lahko razlikujejo po namembnosti, glede na letni čas in vremenske pogoje. Med šotori priznanih blagovnih znamk Kampa, Bertoni, Qeedo, Justcamp in Coleman boste gotovo našli šotor, ki vam je pisan na kožo.

Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Coleman
  Šotor Crestline 2L
  Akcijska Cena 59,90 € Redna Cena 79,90 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Coleman Crestline 2L je šotor za 2 osebi za aktivne popotnike. Oblika je narejena za hitro in enostavno postavitev. Struktura kupole je zelo stabilna in prenese tudi neugodne vremenske razmere.

  Podrobnosti
 2. Coleman
  Šotor Darwin 2+
  Akcijska Cena 98,69 € Redna Cena 129,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Coleman Darwin 2 plus je udoben šotor za kampiranje. Spalnica ima samonosno zasnovo, poleg tega pa boste cenili tudi trdo podlago. Prostoren bivalni del bo prišel prav v neugodnih vremenskih razmerah. Šotor je primeren za suho, kot tudi deževno vreme.

  Podrobnosti
 3. Coleman
  Šotor Tasman 2
  Akcijska Cena 132,35 € Redna Cena 172,90 €
  Na zalogi

  Popoln spremljevalec med vikendi ali izleti z več postanki. Tasman 2 ima aerodinamično strukturo s križem v grebenu in palico za dodatno višino. Prostoren spalen in bivalen prostor, odstranljiva podloga v bivalnem delu, svetla okna z zatemnitvijo, zračniki in 2 vhoda omogočajo udobno bivanje, odličen pretok zraka in zaščito v vseh vremenskih pogojih.

  Podrobnosti
 4. Coleman
  Šotor Caucasus 2
  Akcijska Cena 211,50 € Redna Cena 234,90 €
  Na zalogi

  Caucasus 2 je velik, a lahek šotor. Caucasus šotori imajo prostorno predorsko konstrukcijo, ki ponuja veliko prostora za opremo pri vašem doživetju v naravi. Ponuja zanesljivo zaščito pred vetrom in dežjem.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction