Podaljški za šotore

Želite več prostora v šotoru? Vas nadleguje mrčes? Potrebujete več sence? V naši trgovini lahko izbirate med različnimi podaljški za šotore in ostalimi priključki, ki vam bodo omogočili še lepši dopust. Pokrivala za šotore in nadstreški nudijo zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi, podaljški za šotore pa povečajo bivalni prostor. Praktičen podaljšek za šotor tenda – tarp platno za senco je nepogrešljivo tudi na plaži ali domačem pikniku.

Poglej kot Grid List

3 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Podaljšek Hayling 4 Classic AIR & Touring Classic AIR
  Akcijska Cena 321,75 € Redna Cena 412,50 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek je odličen dodatek k šotoru Hayling 6 Classic Air ali predprostor Touring Classic AIR, ker z njim pridobimo velik dodatni prostor, kar naredi verando še bolj uporabno. Pritrditev z zadrgo na sprednji del šotora, bo zagotovila še dodatno življenjsko površino in zaščiteni boste pred slabim vremenom. Globina podaljška je 180 cm.

  Podrobnosti
 2. Kampa Dometic
  Podaljšek Studland 6/8 Classic Air
  Akcijska Cena 390,00 € Redna Cena 500,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek je odličen dodatek k šotoru Studland 6/8 Classic Air, ker z njim pridobimo velik dodatni prostor, kar naredi verando še bolj uporabno. Pritrditev z zadrgo na sprednji del šotora, bo zagotovila še dodatno življenjsko površino in zaščiteni boste pred slabim vremenom. Globina podaljška je 180 cm.

  Podrobnosti
 3. Kampa Dometic
  Podaljšek Hayling 6 Classic AIR
  Akcijska Cena 546,00 € Redna Cena 700,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek je odličen dodatek k šotoru Hayling 6 Classic AIR, ker z njim pridobimo velik dodatni prostor, kar naredi verando še bolj uporabno. Pritrditev z zadrgo na sprednji del šotora, bo zagotovila še dodatno življenjsko površino in zaščiteni boste pred slabim vremenom. Globina podaljška je 180 cm.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

3 izdelkov

per page
Set Descending Direction