Podaljški za šotore

Želite več prostora v šotoru? Vas nadleguje mrčes? Potrebujete več sence? V naši trgovini lahko izbirate med različnimi podaljški za šotore in ostalimi priključki, ki vam bodo omogočili še lepši dopust. Pokrivala za šotore in nadstreški nudijo zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi, podaljški za šotore pa povečajo bivalni prostor. Praktičen podaljšek za šotor tenda – tarp platno za senco je nepogrešljivo tudi na plaži ali domačem pikniku.

Poglej kot Grid List

3 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Podaljšek Hayling 4 Classic AIR Pro & Touring Classic AIR Pro
  Akcijska Cena 315,00 € Redna Cena 393,75 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek je odličen dodatek k šotoru Hayling 6 Classic Air Pro ali predprostor Touring Classic AIR Pro, ker z njim pridobimo velik dodatni prostor, kar naredi verando še bolj uporabno. Pritrditev z zadrgo na sprednji del šotora, bo zagotovila še dodatno življenjsko površino in zaščiteni boste pred slabim vremenom. Globina podaljška je 180 cm.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Podaljšek Hayling 6 Classic AIR Pro
  Akcijska Cena 342,00 € Redna Cena 427,50 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek je odličen dodatek k šotoru Hayling 6 Classic Air Pro, ker z njim pridobimo velik dodatni prostor, kar naredi verando še bolj uporabno. Pritrditev z zadrgo na sprednji del šotora, bo zagotovila še dodatno življenjsko površino in zaščiteni boste pred slabim vremenom. Globina podaljška je 180 cm.

  Podrobnosti
 3. Kampa
  Podaljšek Croyde 6 Classic AIR Pro 2019
  Akcijska Cena 365,00 € Redna Cena 456,25 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek je odličen dodatek k šotoru Croyde 6 Classic AIR Pro, ker z njim pridobimo velik dodatni prostor, kar naredi verando še bolj uporabno. Pritrditev z zadrgo na sprednji del šotora, bo zagotovila še dodatno življenjsko površino in zaščiteni boste pred slabim vremenom. Globina podaljška je 180 cm.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

3 izdelkov

per page
Set Descending Direction