Šotor Studland 6 Classic AIR 2020

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Šotor Studland 6 Classic AIR 2020
SKU
CT3331
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Družinski šotor Kampa Studland 6 Classic AIR je narejen iz zračnega polibombaža. Šotor nudi vrhunsko udobje bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne AIR komore. Šotor ponuja vrhunsko namestitev za do 6 oseb. Čeprav gre za velik šotor, je Studland 6 Classic AIR enostaven in hitro postavljiv šotor zahvaljujoč Kampa AIR tehnologiji. Pritrdite štiri kote s klini, napihnite komore, pritrdite Quickpitch pasove in šotor je postavljen. Tri delna spalnica je postavljena na koncu šotora in se lahko razdeli na tri individualne spalne prostore. 

Akcijska Cena 2.000,00 € Redna Cena 2.500,00 €
  • NOVO

Kampa Dometic Šotor Studland 6 Classic AIR

Nov Kampa Dometic šotor Studland 6 Classic AIR ponuja komfortno namestitev za šest oseb. Šotor Studland 6 Classic AIR je enostaven za postavitev kot vsi naši AIR šotori - štirje klini v vogale, napihnete, pričvsrtite vrvice - in to je to. Spalnica za šest oseb je na na zadnji strani šotora in po potrebi jo lahko razdelite na tri ločene spalnice. V sezoni 2020 je šotor Studland Classic AIR še dodatno izpopolnjen in omogoča pritrditev dodatka na levo stran, ki ga lahko uporabite za shrambo. Namesti se ga preprosto z zadrgo in aluminijasto palico. Dodatek je potrebno dokupiti, v kolikor ga ne boste imeli uporabite odprtino za dodatni vhod. Prav tako lahko dokupite in namestite dodatno notranjo spalnico. Specifikacije in funkcionalnost zasnove v Kampa AIR segmentu šotorov so odlične. Poleg našega "QuickPitch™" pritrdilnega sistema so šotori AIR eni izmed najhitreje postavljivih šotorov na trgu. Poleg tega, da je šotor hitreje postavljen je tudi hitreje pospravljen. Prihranek časa pri postavljanju in pospravljanju. Pri šotoru brez palic se težje poškoduje platno. Integrirano talno platno ščiti šotor pred slabim vremenom, žuželkami in pajki skozi celotno dno šotora. Šotor je izdelan tako, da je šiv, ki povezuje talno in strešno platno zaščiten pred vremenskimi vplivi. Odprtine za zračenje ustvarjajo zračni tok za prezračevanje vašega šotora. Prezračevanje pomaga preprečevati kondenz in še izboljša udobje.

Napihljiv sistem Multi point palic AirFrame
Weathershield™ Classic AIR polibombažno platno
Ultraviolet Protection Factor 50+ (UPF)
Visok strop
Velik notranj prostor in glavna spalnica
Sleep-Tite zatemnjen spalni del
Spalnica ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Stene med spalnicami z zadrgo, za dobro zasebnost
Široke spalnice
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Dynalite aluminij palica tende nad stranskim vhodom
Odstranljivo talno platno v prvem predprostoru
Močne in trpežne zadrge
Dva stranska vhoda z mrežico proti mrčesu, en vhod s tendo
Spremenljiv položaj vrat glavnega vhoda
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnem delu
Kristalna okna z zavesami na zadrgo, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi na sprednji strani spalnice in v njej
Dva vhoda za elektriko
Velcro pasovi za pritrditev SabreLink Flex LED luči in pritrditev z velcro paščki za električni kabel
Predpriprava za pritrditev garderobne palice
Dobava z ročno tlačilko in setom za pritrjevanje v močnejšem vetru Storm kit

Tehnični podatki za Studland 6 Classic AIR:
Zunanja višina: 225 cm
Širina: 460 cm
Globina: 755 cm
Spalnica širina: 140/160/140 cm
Spalnica globina: 225 cm
Spalnica višina: 215 cm
Stranska spalnica: 200 x 110 x 210 cm ( za dokup)
Teža: 51 kg
Velikost pakiranja: 82 x 59 x 55 cm

Dodatna oprema za doplačilo:
Dodatek CV3139
Nadstrešek CV3100
Mreža za sprednjo odprtino CV3120
Tepih CC3031
Podloga za zaščito talnega platna CF3028
Garderobna palica CT5000

Tehnologija:
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi "AirFrame" palicami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev. "AirFrame" nudi izjemno močno konstrukcijo, verjetno močnejšo kot je tista z jeklenim ogrodjem. Le to je možno napihniti s priloženo visokotlačno ročno tlačilko ali pa z opcijsko električno tlačilko Gale. Ogrodje šotora z "AirFrame" konstrukcijo je možno napihniti z ročno tlačilko v manj kot 60 sekundah. "AirFrame" ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic. Čeprav je "AirFrame" ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo
Kaj se zgodi, če se AirFrame poškoduje?
AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora "AirPole" je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.
™ Guying System – sistem pritrjevanja
Nič več utrudljivega sistema QuickPich pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.
Ultravijolični zaščitni faktor 50 + UPF kaže, koliko sončnega ultravijoličnega sevanja gre lahko skozi tkanino. Ta material omogoča, da skozi njo preide le 1/50 ultravijoličnih žarkov.

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Našli smo še nekaj izdelkov, ki bi vam morda prišli prav!