SET Šotor Wittering 6 AIR

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
SET Šotor Wittering 6 AIR
SKU
CT3337
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Kampa šotor Wittering 6 Air je v setu skupaj s podlogo in preprogo, tako da je vse kar potrebujete za kampiranje že pripravljeno. Po celotnem šotoru so na oknih zavese za zasebnost. Sprednja stena se lahko popolnoma odpre ali samo kot vrata. Super lahek material Weathershield ™ 68D in AIR Multi point sistem napihovanja nudijo hitro postavitev in majhen transportni paket.

Akcijska Cena 1.000,00 € Redna Cena 1.250,00 €
  • NOVO

Kampa Dometic Set Wittering 6 AIR Šotor & Tepih & Podloga

Tehnologija Airframe in ultra lahek material Weathershield 68D zagotavljata, da je ta šotor velikodušnih dimenzij, enostaven za uporabo in transport. Zelo odporen je na vremenske vplive in odporen na UV žarke. Prav tako je polno pametnih funkcij - prezračevanje od nizke do visoke stopnje, mreža na desnem vhodu in zaprt predprostor. Trpežne tube AirPoles se napihnejo posamično za najpreprostejšo postavitev. Nov Wittering Air je prostoren, Crystal Clear okna ustvarjajo lahkoten in zračen občutek, da je bivanje prijetno. Kampa Dometic Wittering Air ima tri notranje prostore, spalnice zadaj, dnevno sobo in predsobo spredaj. Vgrajena sprednja nadstrešnica se lahko uporablja kot mokro območje, kar pomeni, da je dobro mesto za shranjevanje stvari, ki jih ne bi pustili zunaj. Glavni dnevni prostor je dostopen skozi velika sprednja vrata ali skozi standardna vrata na desni. Stranska vrata so opremljena z mrežo, ki omogoča dober pretok zraka v toplejših dneh in preprečuje vstop mrčesu, kar tudi omogoča dober pretok zraka v toplih dneh. V dnevnem prostoru ima popolnoma všito podlago (integrirano), ki učinkovito ščiti pred vremenskimi vplivi in žuželkami. Wittering Air je standardno opremljen s preprogo iz flisa in zaščitno podlogo za pod ves tloris šotora.
SabreLink ™ je pripravljen sprejeti tri luči v bivalnem prostoru. Vsak sistem je daljinsko krmiljen, kar vam omogoča vklop / izklop luči in prilagajanje svetlosti. Tako ustrezajo šotori, ki jih je treba obleči.

Weathershield 68D 5000mm - vodoodporna, trajna in zanesljiva tkanina, ki ščiti pred UV žarki
Popolnoma prišito - integrirano vodoodporno PE talno platno
Zaprt sprednji predprostor - s prilagodljivim odpiranjem vhodnih vrat - "roll-to-side"
Šivi tkanine in talnega platna so varjeni in vodotesni
Napihljiva konstrukcija okvirja AIR
Vnaprej pritrjene vrvice z visoko vidljivostjo v temi
Nevihtni trakovi spredaj in zadaj
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Temnejša tkanina v notranjosti spalnice
Žepi na sprednji steni spalnice - za shranjevanje potrebščin
Odstranljiv notranji delilnik spalnice - nudi večjo zasebnost med notranjimi spalnicami
Stranska vrata z mrežo proti mrčesu za neprekinjeno zračenje
Okna Diamond Clear - svetloba in vidnost
Zavese za zasebnost omogočajo različne stopnje odpiranja
Vstopne točke za električen kabel
Močne zadrge
Kljukica za lučko na sredini z velcro trakovi za pritrditev kabla
Easypack torba - trpežna
Flis preproga in talna podloga

Tehnični podatki za Wittering 6 AIR:
Zunanja višina: 220 cm
Širina: 380 cm
Globina: 700 cm
Spalnica širina: 120/120/120 cm
Spalnica globina: 210 cm
Spalnica višina: 210 cm
Teža: 33,5 kg
Velikost pakiranja: 85 x 48 x 48 cm

Tepih:
Kampa Dometic Wittering 6 AIR tepih je narejen po meri in je prilagojena dnevni sobi vašega šotora. Udobna poliestrska flanelska preproga dodaja Wittering 4 AIR toploto in udobje, ter zmanjšuje hrup tal. Na spodnji strani ima trpežno PVC podlago in je pralna. Iz varnostnih razlogov je preproga negorljiva. Ko jo zložimo se oblikuje v priročno torbico z ročajem.

Podloga:
Zaščitite integrirano dno in tla v predprostoru šotora Kampa Dometic Wittering 6 AIR z dodatno polietilenskim podlogo, ki jo pred postavljanjem položimo na tla. Ne samo, da nam da dodatno zaščito, temveč tudi označi prostor, kjer bo stal šotor in s tem poenostavi postavljanje. Z lahkoto ga odstranite in očistite. Zagotavlja zaščito na neravnih tleh pred majhnimi kamenčki in luknjami. Neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenske dobe vašega šotora. Zloži se v priročno torbico.

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun