Sanitarna Tekočina Green Eko 1L

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Sanitarna Tekočina Green Eko 1L
SKU
LQ0007
Ni na zalogi
Kratek opis

SKU: 9120000845

Sanitarna toaletna tekočina refil Kampa Dometic Green Eco Toilet Fluid & Rinse 1L v okolju prijazni vrečkiza ponovno polnjenje, sprošča do 80% manj plastike v okolje. Sanitarna biorazgradljiva tekočina ima dvojno delovanje in se lahko uporablja za zgornji in spodnji rezervoar prenosnih kaset za toaletne odpadke z izpiranjem in brez izpiranja. Tekočina razgradi odpadke in ustvari prijeten vonj po boru.

Akcijska Cena 5,95 € Redna Cena 7,44 €

  Kampa Dometic Sanitarna Tekočina Green Eco Fluid & Rinse v Vrečki 1L - Vonj po Boru

  Green Eco Toilet Fluid & Rinse sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic je okolju prijazna biorazgradljiva koncentrirana tekočina z dvojnim delovanjem je zasnovana za vaš zgornji in spodnji rezervoar in primerna za vaše prenosne WC kasete s splakovanjem ali brez njega. Z dodajanjem v zgornji rezervoar boste uživali v svežem dišečem stranišču, če ga dodate v spodnji rezervoar, izdelek aktivno razgradi vse odpadke. Je močno in učinkovito antibakterijsko sredstvo, ki preprečuje neprijetne vonjave kot tudi plesen 'črne pege', ki lahko nastanejo v vašem stranišču. Tako kot toaletni papir in ostala čistilna oprema, so tudi toaletne kemikalije bistvenega pomena za vsakogar, ki ima prenosno stranišče kot del svoje opreme za kampiranje. Ker ne vsebuje formaldehidov, ga lahko s čisto vestjo (in straniščem!) splaknete v običajen kanalizacijski sistem. Inovativna zelena kemija zagotavlja, da so tekočine za čiščenje, nego in toaletne tekočine varne za okolje. Celotna ponudba je 100% brez škodljivih kemikalij, vključno z Formaldehidom, fosfati in amonijakom - kar pomeni, da so popolnoma skladna in okolju prijazna. Poleg tega toaletne tekočine niso agresivne, primerne so za vegane in imajo biološko razgradljivo embalažo.
  Uporaba najnovejše tehnologije izdelave kemikalij pomeni, da so naše tekočine prijazne do okolja, ne da bi pri tem ogrozile učinkovitost čiščenja. Ni običajnih neprijetnih kemičnih vonjav, ki jih pogosto najdemo s čistilnimi kemikalijami. Vsaka raztopina ima drugačno aromo, da bo vaše stranišče dišalo po vsakem čiščenju. Praznime plastenke ponovno napolnite z našimi eko vrečkami in prihranite tudi do 50% denarja. Naš inovativni koncept embalaže resnično postavlja v ospredje varovanje okolja na kampiranju. Kombinacija brizgalnih steklenic za ponovno uporabo in eko vrečk pomeni, da zmanjšamo onesnaženje s plastiko za 80%, pri proizvodnji in transportu porabimo 15% manj energije.

  Biorazgradljiva koncentrirana tekočina za spodnjo in zgornjo kaseto
  Močno in učinkovito antibakterijsko sredstvo
  Preprečuje neprijetne vonjave in plesen
  Vonj po boru
  Eko prijazno
  PH NEVTRALNO
  BREZ FOSFATOV
  BIORAZGRADLJIVO
  NI TESTIRANO NA ŽIVALIH
  BREZ FORMALDEHIDOV
  NARAVNE ESENCE DIŠAV
  Vsebina: 1L

  NAVODILO ZA UPORABO
  Zgornji rezervoar: dodajte 50ml sredstva in napolnite z vodo
  Spodnji rezervoar: dodajte 2 litra vode in 125ml sredstva za vsakih 20 litrov zbiralnika

  VSEBINA:
  5% ne-ionske površinsko aktivne snovi
  Parfumi (Linalool , Citronellol )
  Vsebuje rastlinski ali mineralni izvor

  Več informacij
  Proizvajalec Kampa Dometic
  Napišite Svoje Mnenje
  Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun