Rolka LONGBAY Longboard

free shipping

same day dispatch

Spokey
Rolka LONGBAY Longboard
SKU
SP927061
Na zalogi
Kratek opis

Z dolgo desko Spokey LONGBAY boste razvili izjemno visoke hitrosti, hkrati pa ohranili odličen oprijem s tlemi. Ima agresivno, podaljšano sprednjo in zadnjo stran z edinstveno obliko, ki olajša manevriranje med vožnjo in enostavno premikanje pri ostrih zavojih.

Akcijska Cena 68,01 € Redna Cena 75,56 €

  Spokey LONGBAY Freeride Longboard Rolka 

  Spokey LONGBAY freeride longboard rolka je več kot klasična deska saj je širša, kar zagotavlja odlično stabilnost in omogoča najvišje hitrosti. Velika mehka kolesa iz poliuretana (PU) odlično absorbirajo vibracije in omogočijo še hitrejšo in učinkovitejšo vožnjo, saj se z enim pritiskom doseže večjo razdaljo. Zasnovana je za hitro vožnjo po asfaltiranih površinah, kot tudi za prosti spust pri visoki hitrosti. Opremljena je z ležaji ABEC7, ki so primerni za hitro, dinamično vožnjo v prostem slogu. Narejena je iz sedmih slojev kanadskega javorja, ki je najbolj trpežen in prožen les uporabljen pri proizvodnji rolk. Idealna je za ljubitelje vrtoglavega tempa, dinamičnega rolkanja z učinkom "deskanja po tleh", skejtanja, prostega sloga, pa tudi akrobacij na rampi! Spokey LONBGAY je najboljša izbira za doseganje dolgih razdalj v parkih, na strmih pobočjih (navzdol), na pohodniških poteh in na številnih drugih mestih.
  Zaradi posebne oblike rolke, ki je daljša in širša in ima edinstveno obliko, je marevriranje med vožnjo in premikanje pri ostrih zavojih izjemno hitro in enostavno. Velika stojna površina Spokey LONGBAY je prekrita z nedrsečo prevleko, ki pomaga ohranjati stabilen položaj in boljše ravnotežje.

  Tehnični podatki:
  Vrsta: freeride longboard
  Material deske: kanadski javor
  Število plasti. 7
  Ležaji: ABEC-7
  Dolžina: 94 cm
  Trdota koles: 78 A.
  Material kolesa: PU
  Velikost kolesa: 70 x 51 mm
  Največja teža uporabnika: 100 kg
  Širina: 23,5 cm
  Dolžina: 94 cm
  Teža: 3,55 kg

  Več informacij
  Proizvajalec Spokey
  Napišite Svoje Mnenje
  Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun