Prekrivalo Avtodom 5.7 do 6.1 m

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Prekrivalo Avtodom 5.7 do 6.1 m
SKU
882001
Na zalogi
Kratek opis

Zaščitno prekrivalo za avtodom je dovolj zračno, da voda pod pregrinjalom izhlapi in hkrati zaščiti avtodom pred dežjem in snegom. V vročih poletnih dneh zmanjša segrevanje avtodoma ter ščiti pohištvo in opremo pred bledenjem.

Akcijska Cena 191,98 € Redna Cena 236,04 €

Kampa Dometic Zaščitno Prekrivalo Motorhome za Avtodom 5.7 do 6.1 m

Prekrivalo Motorhome Covers so popolne prevleke, ki zajemajo vseh pet površin avtodoma in zagotavljajo maksimalno zaščito pred vsemi oblikami prodiranja vlage. Kampa pokrivalo je narejeno iz troslojnega SFS materiala, ki je prepusten, kar je zelo pomembno, da se izognemo nabiranju vlage pod njim in preprečimo kondenzacijo. Pokrivalo za shranjevanje bo zaščitilo vaš avtodom pred težko dosegljivimi umazanijami in ostanki, ki se prisušijo na streho avtodoma, kot so iztrebki ptic, drevesna smola, mah itd. Zaščiti tudi pred praskami, splošno umazanijo in črnim lisam ter ohrani avtodomu vrednost. Sončna svetloba je lahko še posebej škodljiva za gumijasta tesnila in pospešuje staranje plastičnih površin in fitingov, zato so Motorhome pokrivala UV stabilna. Prav tako je pred UV žarki zaščitena tudi notranja oprema. 
Kampa prekrivalo za avtodom ima 4-zadrge v vsakem kotu eno, ki omogočajo enostaven dostop do obeh strani avtodoma in olajša namestitev in odstranitev prekrivala. Ima tudi močne všite zaponke za hitro sprostitev in elastičen rob, ki omogoča široko paleto velikosti avtodomov.
Na voljo je 7 pokrival primernih za večino avtodomov različnih dolžin in širine do 225 cm in višine 250 cm.

Material 130g/m2 - troplastna sestava tkanine:
Zunanja plast - mehka, a vzdržljiva. Ta plast je zasnovana tako, da odbija škodljive sončne UV žarke in podaljša življenjsko dobo ne samo vozila, temveč tudi samega pokrivala z dodatno zaščito, ki jo zagotavlja zunanji sloj.
Srednja plast - je zračna. Srednji sloj je aerosolni mikrospor za dihanje. Ta omogoča, da vodna para izhlapi, vendar preprečuje prodiranje padavin. Pokrivalo je vodoodporno in zračno.
Notranja plast - mehka in neabrazivna. Notranji sloj je tisto, kar se naslanja na avtodom, zato se uporablja mehko in dokazano neabraziven sloj, ki preprečuje praske ali drgnjenje laka.

Za avtodom do širine 225 cm
Troslojni SFS material ob stiku razbije kapljice vode in nudi odlično zaščito pred dežjem in snegom
Zračno – voda in kondenzacija pod pregrinjalom izhlapi
Zelena barva za prileganje okolju
Zmanjša segrevanje notranjosti avtodoma in ščiti pohištvo ter opremo pred bledenjem zaradi sonca
UV stabilizirano
Vzdržljiv 4 plasten šiv odporen na plesen
Mehko in lahko – ne bo poškodovalo avtodoma
Elastični robovi omogočajo enostavno in univerzalno uporabo
2 zadrgi omogočata enostaven dostop do vrat
Všite zaponke omogočajo enostavno pritrditev in enostavno odstranitev
Širina: 225 cm
Višina 250 cm
Dolžina: 5.7 do 6.1 m
Zelene barve

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun