Predprostor Touring Classic Air VW

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Predprostor Touring Classic Air VW
SKU
CE7244
Na zalogi
Kratek opis

Družinski predprostor Touring Classic AIR je zasnovan tako, da zavzame malo prostora ob vozilu. V notranjosti boste našli prostorno dnevno sobo z velikimi okni, vsa so opremljena z žaluzijami na zadrgo in tremi vrati opremljenimi z mrežami proti mrčesu. Velika spalnica s štirimi ležišči je standardno priložena. Spredaj ima predprostor na katerega lahko z zadrgo pritrdite nadstrešek ( z doplačilom). Na voljo v Weathershield ™ Classic Poly bombažu - materialu, ki diha ter znižuje in uravnava notranjo temperaturo.

Akcijska Cena 1.218,75 € Redna Cena 1.875,00 €

Kampa Dometic Družinski Touring Classic AIR Predprostor za VW kombi

Predprostor Touring Classic AIR za VW avtodome ali kombije je v bistvu napihljiv družinski šotor, ki ga enostavno priklopite h kombiju. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne komore. Narejen je iz Weathershield™ Classic visoko kvalitetnega poli bombaža, ki nudi visoko kvaliteto bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namenjen je vsem, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora. Notranjost je razdeljena v tri področja - spalnice, dnevni prostor in predprostor. Na levi strani šotora ob vhodu v spalnico je vhod z mrežo proti mrčesu, ki omogoča še boljše prezračevanje. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno, ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na desni strani šotora je velik vhod s tunelom, ki ga pritrdimo na kombi. Tunel lahko kadarkoli odstranimo, z zadrgo zapremo vrata šotora in se s kombijem odpeljemo a izlet. V priklopnem delu - tunelu je dodaten izhod/vhod. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Bivalni prostor, ki vsebuje spalnice, ima talno platno všito - integrirano, medtem ko talno platno nadstrešnega dela ni in ga lahko po želji odstranite. To omogoča, da se predprostor uporablja kot "naravno območje" za postavitev mize, stolov, ali kamp kuhinje ter predmetov, ki jih ne želite imeti na talnem platnu v notranjosti šotora. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje štirih oseb. Predprostor Touring Classic AIR ima zelo dobro zračenje v spalnicah - velika zračna odprtina v spalnici, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi, točke napihovanja so prestavljene na zunanjo stran, poenostavljeno pritrjevanje z vrvicami, dodana je zračna mrežica na sprednjem vhodu, zavese v bivalnem prostoru se odpirajo in zapirajo z zadrgo in spalnici je dodan Sleep-Tite material, ki dodatno zatemnjeni spalnici in s tem omogoča daljše spanje. Postavitev in podiranje šotora sta hitra in enostavna. Za dodatno zaščito pred močnejšimi vetrovi so šotoru dodani sprednji in zadnji varnostni trakovi "Storm Tie Down Kit".Predprostor - šotor je enak šotoru Hayling 4 Classic AIR, kateri ponuja izjemne karakteristike po neverjetno ugodni ceni.
Weathershield™ Classic poli bombažen material je zračen visokokakovosten material, ki nudi vso zaščito naših poliestrskih materialov, poleg tega pa ponuja tudi vrhunsko udobje bivanja. Naš Classic poli bombažen material omogoča zračenje šotora in preprečuje kondenzacijo ter pripomore k zmanjšanju temperature v notranjosti v vročih poletnih dneh. Pri nakupu šotora iz poli bombaža bodite pozorni, da le ta ni impregniran, saj se marsikateri proizvajalci poslužujejo impregnacijskih premazov s čimer zapolnijo pore šotora, vi pa s tem izgubite prednosti tega materiala.
Sistem pritrjevanja - 6-milimetrski Keder za povezavo z vozilom - Palica s sistemom objemke - Guying System – sistem pritrjevanja s trakovi - Velcro trakovi ( pred nastavljeni)
Nič več utrudljivega pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, sistem QuickPich - robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.
Integrirano talno platno
Ščiti šotor pred slabim vremenom, žuželkami in pajki skozi celotno dno šotora. Šotor je izdelan tako, da je šiv, ki povezuje talno in strešno platno zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Prostostoječ predprostor Drive-Away
Napihljiv AirFrame sistem palic ( 7-8 psi)
Weathershield™ Classic visoko kvaliteten in zračen poli bombaž
Notranji šotor ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Odstranljivo talno platno v delu predprostora
Prednji vhod z mrežico proti mrčesu in nadstreškom za zračenje v primeru slabega vremena
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnem delu - Climate Control system
Spalnica s Sleep-Tite zatemnitvijo za daljši spanec
Kristalna okna z zavesami na zadrgo, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi na sprednji steni spalnice
Dve vstopni odprtini za elektriko
Obešalnik za svetilko in trak za pritrditev električnega kabla
Mreža proti komarjem na glavnem vhodu in v stranskih vratih šotora
Žepi za odlaganje
SabreLink™ Flex pred pripravljen za montažo luči
V setu ročna tlačilka, klini in pasovi za pritrjevanje v močnejšem vetru Storm Tie Down Kit

Prilega se vozilom višine: 180 cm - 210 cm
Platno: Weathershield™ Classic poli bombaž
Talno platno: integrirano, PE 10x10 130g/m2, odpornost 10.000mm
Vhod: 2x
Palice: Kampa AirFrame zračne komore
Širina: 300 + 90 cm
Dolžina: 540 cm
Stojna višina: 210 cm
Teža: 34,4 kg
Pakiranje: 78 x 48 x 48 cm

Dodatki za doplačilo:
Podaljšek šotora - nadstrešek CV3103
Tepih iz flisa CC3034
Podloga za šotor CF0057
Pokrov predprostora za povečanje terase in zaščito v močnem vetru CV3128
Pokrov predprostora z zračno mrežico proti mrčesu CV3130

AIR Tehnologija v vaših rokah
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi AirFrame komorami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev.
Prednosti:
AirFrame ostane vedno pritrjen na šotor
AirFrame nudi izjemno močno konstrukcijo
Šotor je hitreje postavljen je tudi hitreje pospravljen
Notranji šotor lahko ostane pritrjen
Prihranek časa pri postavljanju in pospravljanju
Pri šotoru brez kovinskih ali palic iz steklenih vlaken se platno težje poškoduje
AirFrame ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic
Čeprav je AirFrame ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo
Kaj se zgodi, če se AirFrame poškoduje?
AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora AirPole je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun