Predprostor Motion AIR VW

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Predprostor Motion AIR VW
SKU
MH2004
Na zalogi
Kratek opis

Predprostor Motion AIR Driveaway nudi hitro enostavno postavljanje in veliko uporabnega prostora. Zadnji tunel se zlahka poveže z vozilom na različne metode. Na obeh straneh predora so vrata, ki omogočajo enostaven dostop in velika vrata iz območja predora v dnevni prostor. V bivalnem delu je so še trije vhodi in sicer levo in desno ter cela sprednja stena, ki se odpira na način "D". Tunel lahko kadarkoli odstranimo, z zadrgo zapremo vrata šotora in se avtodomom odpeljemo na izlet. Obstajajo tri različice, ki ustrezajo različnim višinam avtodomov - VW, L in XL.

Akcijska Cena 799,95 € Redna Cena 1.000,00 €

Kampa Dometic Motion AIR VW Predprostor Drive-away

Visoko kvaliteten predprostor Motion AIR ponuja vsestranskost in funkcionalnost. Ima večtočkovni sistem napihovanja AirFrame in nudi dovolj prostora in bogato stojno višino. Talno platno v notranjosti se namesti s klipi in je v celoti odstranljivo, če ga ne potrebujete. Opazili boste velika panoramska okna za čudovit razgled. Na obeh straneh tunela so vrata. V bivalnem delu na desni strani imajo vrata nadstrešek, tako da lahko odprete vrata tudi ko dežuje in imajo mrežo proti mrčesu. Vhod na sprednji stranici predprostora se odpira na način "D" in se lahko popolnoma odpre ali po želji. Sprednja vrata so pametno oblikovana in opremljena s popolnoma odstranljivo mrežasto steno, ki se namesti ustrezno s potrebam.Če želite lahko spustite celotno stranico in dobite učinek verande.
Weathershield™ 150D poliester zagotavlja visoko kakovost platna in vodni stolpec 6000 mm. Material je posebej obdelan, da nudi zaščito pred UV degradacijo in je negorljiv. Dodatno ojačana mesta pritrjevanja s klini in vrvicami. Dobro pritrjen šotor ne samo, da izgleda bolje temveč bo bolje tudi kljuboval vremenu.
Z namestitvijo svetlobnega sistema Sabrelink ™ Flex zagotovo ne boste nikoli v temi. Pred nastavitev za Sistem vam omogoča povezavo treh luči skupaj. Vsak sistem je nadzorovan z daljinskim upravljalnikom, ki vam omogoča, da vklopite in izklopite luči ter jih tudi zatemnite in osvetlite.
Pripadajoča oprema z dokupom vključuje dodatek za dodatno spalnico ali skladiščni prostor, spalni šotor in veliko tendo Canopy - globine 150 cm. Na voljo je tudi zaščitno platno in tepih. Obstajajo tri različice, ki ustrezajo različnim višinam avtodomov - VW, L & XL.

Material - visoko kvaliteten in robusten Weathershield® 150D poliester
Napihljive - zunanje inflacijske točke
Stoji samostojno - Driveaway
Negorljiv in UV zaščita
Vodni stolpec 6000 mm hidrostatična glava
Varjeni šivi - za maksimalno vremensko odpornost
Vrata v zadnjem predoru - tunelu 2x
Nastavljiv zadnji tunel, ki ustreza različni višini vozil
Talno platno se pritrdi s full-clip
Sprednji vhod ima "D" vrata, možnost odpiranja od zgoraj in mrežo proti mrčesu
Desna vrata imajo vremenski nadstrešek in mrežo proti mrčesu
Okenske žaluzije in žepi za shranjevanje
Velika zadnja vrata za dostop do kamperja skozi bivalni prostor
Predpriprava za luči SabreLink ™ Flex Ready

Tehnični podatki za Motion AIR VW Drive-away:
Prilega se vozilu višine: 180 cm - 210 cm
Višina: 225 cm
Globina: 295 cm + 90 cm
Širina: 310 cm
Teža: 20,6 kg
Pakiranje: 78 x 42 x 40 cm

Dodatki za doplačilo:
Dodatek k predprostoru s spalnico AA0004
Notranji šotor AA3006
Sprednja tenda CE7170
Tepih CC0126
Zaščitno talna podloga CF3057

Tehnologija v vaših rokah
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi AirFrame komorami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev. Tradicionalne palice smo zamenjali z napihljivim sistemom AIRFRAME, ki ostane vedno pritrjen na šotor. AirFrame nudi izjemno močno konstrukcijo, verjetno močnejšo kot je tista z jeklenim ogrodjem. Le to je možno napihniti s priloženo visokotlačno ročno tlačilko ali pa z opcijsko električno tlačilko Gale. Poleg tega, da je šotor hitreje postavljen je tudi hitreje pospravljen. Notranji šotor lahko ostane pritrjen pri zlaganju. Pri šotoru brez kovinskih ali palic iz steklenih vlaken se težje poškoduje platno. AirFrame ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic. Čeprav je AirFrame ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo. Kot je primerno za ene najboljših šotorov na trgu danes, so Kampa® AIRFRAME šotori izdelani iz vrhunskih materialov in so visokokvalitetne izdelave. AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora AirPole je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.
Sistem pritrjevanja - 6-milimetrski Keder za povezavo z vozilom - Palica s sistemom objemke - Guying System – sistem pritrjevanja s trakovi - Velcro trakovi ( pred nastavljeni)
Predstavljamo naš QuickPitch ™ pritrdilni sistem vgrajen v Pro AIR linijo AirFrame napihljivih šotorov, ki so eni od najhitreje postavljenih šotorov na trgu. Nič več utrudljivega pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, sistem QuickPich - robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun