Skiro AGENT Belo-Črn

free shipping

same day dispatch

Spokey
Skiro AGENT Belo-Črn
SKU
SSP927052
Na zalogi
Kratek opis

Posebnost skiroja Spokey AGENT je velikost koles - spredaj 230 mm in zadaj 180 mm. Zaradi te rešitve je premikanje veliko bolj učinkovito, saj z enim nožnim odrivom dosežete večjo razdaljo. Velika kolesa prispevajo k prožnosti, vodljivosti in boljši okretnosti v zavojih. Zahvaljujoč možnosti zlaganja lahko skiro Spokey AGENT vzamete s seboj povsod!

Akcijska Cena 99,19 € Redna Cena 110,21 €

  Spokey Skiro AGENT z Velikimi Kolesi Belo- Črn

  Skiro Spokey AGENT je opremljen z velikimi kolesi - sprednje veliko 230 mm in zadnje 180 mm, kar znatno poveča hitrost ter udobje in manevrske sposobnosti med vožnjo. Zaradi velikih koles se z enim odrivom doseže večna razdalja. Ima nastavljiv krmilni drog, tako da preprosto prilagodite njegovo višino. Opremljen je z blažilcem udarcev, ki omogoča sproščeno vožnjo tudi po neravnih površinah. Kolesa te velikosti prenašajo manj vibracij na krmilo kot njihovi manjši kolegi. Zagotavljajo tudi boljši oprijem s cestiščem!
  Popolno udobje med vožnjo
  Spokey AGENT ustreza zahtevam ljudi, ki imajo radi rekreativno vožnjo s skirojem, pa tudi tistim, ki se želijo pridružiti hitremu in veselemu svetu skejtanja. Vožnja z njim je izjemno enostavna in prinaša veliko zabave! Deluje na različnih terenih in neravnih tleh, saj ima pod krmilnim drogom amortizer, ki zmanjšuje in absorbira vibracije. V kombinaciji z veliko, nedrsečo platformo zagotavlja maksimalno udobje in varnost.
  Prilagojeno vašim potrebam
  AGENT je skiro za prave ljubitelje. Z nastavljivim krmilnim drogom med 87 - 97 cm (od tal), lahko preprosto prilagodite njegovo višino svoji višini. Skiro Agent je odlična izbira za najstnike in odrasle, saj vam ni treba skrbeti, če bodo vsako leto višji. Skiro Spokey AGENT je mogoče zložiti, tako da ga imate lahko vedno s seboj! Ne zavzame veliko prostora, zato ga zlahka pospravite v prtljažnik, nesete v dvigalo ali na avtobus. Opremljen je tudi z nožno zavoro, ki omogoča prilagajanje hitrosti vožnje in oporo - tačko, s katerim lahko priročno "parkirate" skiro kjer koli.

   

  Tehnični podatki:
  Velikost koles: spredaj 230 mm, zadaj 180 mm
  Material krova / okvirja: aluminij
  Material krmila: aluminij
  Material ročaja: pena
  Kolesa: PU
  Zavorni material: jeklo
  Ležaji: ABEC-9 Chrome
  Mere(dxšxv): 90 x 36,5 x 97 cm
  Zložene mere(dxšxv): 87 x 15 x 41 cm
  Višina ročaja od ploščadi: 80 - 90 cm
  Višina ročaja od tal: 87 - 97 cm
  Dimenzije krova - stojišča: 57 x 15 cm
  Uporabna površina krova - stojišča: 35 x 15 cm
  Širina krmila: 36 cm
  Dolžina ročaja: 11 cm
  Zložljivo: da
  Amortizer: spredaj
  Tačka - opora: da
  Nožna zavora: da
  Teža skiroja: 5,3 kg
  Največja teža uporabnika: 100 kg
  Skladnost s standardom: EN14619

  Več informacij
  Proizvajalec Spokey
  Napišite Svoje Mnenje
  Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun