Set WC Kemični Portaflush 10 in 2x Sanitarna Tekočina Green

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Set WC Kemični Portaflush 10 in 2x Sanitarna Tekočina Green
SKU
SET151001
Na zalogi
Kratek opis

Set Kemično stranišče Portaflush 10 in 2 sanitarni tekočini EKO Green je primeren za kampiranje, karavaning, čolne, prireditve na prostem, nujne primere, bolnike in ostarele ali pa za vse, ki preurejate kopalnice in sanitarije doma. 

Akcijska Cena 84,25 € Redna Cena 103,61 €
  • NOVO

Kampa Dometic SET Kemično Stranišče WC Portaflush 10 in 2x Sanitarna Tekočina Green

Kemično stranišče Portaflush 10 proizvajalca Kampa je kakovosten prenosni WC, ki ga lahko uporabljate v različnih situacijah. Če se odpravljate na kampiranje, karavaning ali pa čas preživljate na svojem čolnu, za prireditve na prostem ali pa pri preurejanju hiše oziroma stanovanja. Kemični WC je izredno praktičen in rešil vas bo muk. Zaradi svoje kakovostne zasnove ga lahko uporabljate v notranjih ali zunanjih prostorih in njegova trpežna zgradba dopušča, da lahko na stranišču tudi stojite. Izplakovanje stranišča je izredno učinkovito in praktično tako kot na domačih, stacionarnih WC-jih. 12 litrski rezervoar za vodo omogoča do 50 splakovanj. Stranišče ima 10-litrski rezervoar z dvojnim tesnilnim ventilom, ki skrbi za zadrževanje vonjav in onemogoča uhajanje tekočin. Stranska zatiča sta močna in odporna na korozijo ter omogočata enostavno in hitro odpiranje.

Primeren za uporabo na prostem in v zaprtih prostorih
Idealen za kampiranje, karavaning, čolne, prireditve na prostem, nujne primere, bolnike in ostarele
Izpira tako kot vaš WC doma
Odrasla velikost sedeža in pokrova
Debela konstrukcija stene - dovolj močna, da lahko na njej stojite
Matiran premaz skrije praske
Dvojni tesnilni ventil ščiti pred uhajanjem in vonjavami
Higienski in enostaven za čiščenje
Močna in na korozijo odporna stranska zatiča za hitro in enostavno sproščanje
Konstrukcija je narejena iz enega kosa - brez šivov
Enostavno praznjenje
Komplet z navodili
Rezervoar vode: 12 l
Rezervoar fekalij: 10 l
Višina: 31,5 cm
Širina: 36 cm
Globina: 41 cm
Teža: 5,2 kg

2x Kampa Dometic Sanitarna Tekočina Green Eco Fluid & Rinse v Vrečki 1L - Vonj po Boru

Green Eco Toilet Fluid & Rinse sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic je okolju prijazna biorazgradljiva koncentrirana tekočina z dvojnim delovanjem je zasnovana za vaš zgornji in spodnji rezervoar in primerna za vaše prenosne WC kasete s splakovanjem ali brez njega. Z dodajanjem v zgornji rezervoar boste uživali v svežem dišečem stranišču, če ga dodate v spodnji rezervoar, izdelek aktivno razgradi vse odpadke. Je močno in učinkovito antibakterijsko sredstvo, ki preprečuje neprijetne vonjave kot tudi plesen 'črne pege', ki lahko nastanejo v vašem stranišču. Tako kot toaletni papir in ostala čistilna oprema, so tudi toaletne kemikalije bistvenega pomena za vsakogar, ki ima prenosno stranišče kot del svoje opreme za kampiranje. Ker ne vsebuje formaldehidov, ga lahko s čisto vestjo (in straniščem!) splaknete v običajen kanalizacijski sistem. Inovativna zelena kemija zagotavlja, da so tekočine za čiščenje, nego in toaletne tekočine varne za okolje. Celotna ponudba je 100% brez škodljivih kemikalij, vključno z Formaldehidom, fosfati in amonijakom - kar pomeni, da so popolnoma skladna in okolju prijazna. Poleg tega toaletne tekočine niso agresivne, primerne so za vegane in imajo biološko razgradljivo embalažo.
Uporaba najnovejše tehnologije izdelave kemikalij pomeni, da so naše tekočine prijazne do okolja, ne da bi pri tem ogrozile učinkovitost čiščenja. Ni običajnih neprijetnih kemičnih vonjav, ki jih pogosto najdemo s čistilnimi kemikalijami. Vsaka raztopina ima drugačno aromo, da bo vaše stranišče dišalo po vsakem čiščenju. Praznime plastenke ponovno napolnite z našimi eko vrečkami in prihranite tudi do 50% denarja. Naš inovativni koncept embalaže resnično postavlja v ospredje varovanje okolja na kampiranju. Kombinacija brizgalnih steklenic za ponovno uporabo in eko vrečk pomeni, da zmanjšamo onesnaženje s plastiko za 80%, pri proizvodnji in transportu porabimo 15% manj energije.

Biorazgradljiva koncentrirana tekočina za spodnjo in zgornjo kaseto
Močno in učinkovito antibakterijsko sredstvo
Preprečuje neprijetne vonjave in plesen
Vonj po boru
Eko prijazno
PH NEVTRALNO
BREZ FOSFATOV
BIORAZGRADLJIVO
NI TESTIRANO NA ŽIVALIH
BREZ FORMALDEHIDOV
NARAVNE ESENCE DIŠAV

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun

Size Chart