Stoli

Na kampiranju je udobno sedenje in počivanje zlata vredno. Poglejte zložljive kamp stole za velike in majhne.

Različni zložljivi stoli za kampiranje, piknike, domače terase, plažo in druge priložnosti so na izbiro v različnih cenovnih razredih. Udobni in kakovostni stoli so za dolgo uporabnost in enostavno vzdrževanje. Naša trgovina nudi stole z višinsko nastavljivim naslonom in podaljški za noge, tako da iz jedilnega stola preprosto naredite ležalnik, stole za na plažo, ribiške stole ali otroške stole. Blagovne znamke Kampa Dometic, Qeedo, Bertoni, Wecamp in Eurotrail zagotavljajo odlično kvaliteto za primerno ceno.

Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Qeedo
  Stol Johnny
  49,95 €
  Na zalogi

  Zložljiv stol Qeedo Johnny bo vaš zvesti spremljevalec na kampiranju ali izletih. Ima zelo uporabne lastnosti, dodelane detajle, je stabilen, izredno udoben in še posebno vzdržljiv.

  Podrobnosti
 2. Qeedo
  Stol Johnny Siv
  59,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Johnny stol za kampiranje se uvršča v posebno vrsto pohištva za kampiranje. Cenovno ugoden zložljiv stol Johnny ponuja resnično vzdržljiv in visokokakovosten kos pohištva za kampiranje, na katerem boste udobno sedeli in uživali dolgo časa.

  Podrobnosti
 3. Qeedo
  Stol Johnny Highback
  69,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Johnny Highback je zložljiv stol za kampiranje z udobno višino sedeža, nastavljivim naslonjalom in nosilnostjo do 136 kg. Idealna izbira za vse kampiste, ki cenijo pokončno sedenje. En stol, veliko možnosti!

  Podrobnosti
 4. Qeedo
  Stol Johnny Jumbo XL
  99,95 €
  Ni na zalogi

  Qeedo kamping stol Johnny Jumbo ponuja veliko superlativov. Maksimalna nosilnost 250 kg, hladilni prostor v naslonu za roke, oblazinjeni sedež in naslonjalo in druge funkcije. Jumbo je stol za kampiranje za velike in težke ljudi, ki iščejo izjemno robusten in vzdržljiv stol za kampiranje z obilo udobja in obilo funkcij.

  Podrobnosti
 5. Qeedo
  Stol Johnny Relax
  109,95 €
  Na zalogi

  Stol Qeedo Johnny Relax ponuja posebno inovativen sistem ležalnikov. Nosilec za noge se z močnim naslonom nazaj dvigne v vodoravni položaj in se spremeni v polnopravni ležalnik. Tako lahko uživate v počitnicah ob udobju vseh dodatkov, ki jih nudi Johnny Relax stol za kampiranje.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction