Stoli

Na kampiranju je udobno sedenje in počivanje zlata vredno. Poglejte zložljive kamp stole za velike in majhne.

Različni zložljivi stoli za kampiranje, piknike, domače terase, plažo in druge priložnosti so na izbiro v različnih cenovnih razredih. Udobni in kakovostni stoli so za dolgo uporabnost in enostavno vzdrževanje. Naša trgovina nudi stole z višinsko nastavljivim naslonom in podaljški za noge, tako da iz jedilnega stola preprosto naredite ležalnik, stole za na plažo, ribiške stole ali otroške stole. Blagovne znamke Kampa Dometic, Qeedo, Bertoni, Wecamp in Eurotrail zagotavljajo odlično kvaliteto za primerno ceno.

Poglej kot Grid List

6 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Qeedo
  Stol Johnny Tripod Light Siv
  34,90 €
  Na zalogi

  Qeedo Johnny Light Tripod je lahek, a stabilen tronožni stolček z minimalno velikostjo pakiranja in s 3-vogalnim sediščem. Postavljen ali zložen v nekaj sekundah. Velikost pakiranja je le 33 x 8 x 8 cm (DxŠxV) in tehta samo 475g. Nosilnost do 130 kg.

  Podrobnosti
 2. Qeedo
  Stol Johnny Tripod
  34,90 €
  Ni na zalogi

  Trinožni stolček Qeedo Johnny Tripod ima dovolj širok sedež in zaradi ustrezne višine sedišča ga lahko uporabimo tudi kot običajni stol za kampiranje. Z vgrajenim naslonjalom in dodatno oblazinjenim sedežem je še posebej udoben.

  Podrobnosti
 3. Qeedo
  Stol Johnny Junior
  37,90 €
  Na zalogi

  Qeedo ponuja praktičen, udoben otroški stol za kampiranje Johnny Junior. Zložljiv stol za otroke izpolnjuje vse zahteve sodobnega kamping stola in ponuja enake funkcije kot stoli za odrasle, le da ima varnostni dodatek Anti-collapse system.

  Podrobnosti
 4. Qeedo
  Stol Johnny Siv
  39,90 €
  Na zalogi

  Qeedo Johnny stol za kampiranje se uvršča v posebno vrsto pohištva za kampiranje. Cenovno ugoden zložljiv stol Johnny ponuja resnično vzdržljiv in visokokakovosten kos pohištva za kampiranje, na katerem boste udobno sedeli in uživali dolgo časa.

  Podrobnosti
 5. Qeedo
  Stol Johnny Jumbo
  79,90 €
  Ni na zalogi

  Qeedo kamping stol Johnny Jumbo ponuja veliko superlativov. Maksimalna nosilnost 250 kg, hladilni prostor v naslonu za roke, oblazinjeni sedež in naslonjalo, veliko žepov in številne druge funkcije. Jumbo je stol za kampiranje za velike in težke ljudi, ki iščejo izjemno robusten in vzdržljiv stol za kampiranje z obilo udobja in obilo funkcij.

  Podrobnosti
 6. Qeedo
  Stol Johnny Relax Siv
  109,90 €
  Na zalogi

  Stol Qeedo Johnny Relax ponuja posebno inovativen sistem ležalnikov. Nosilec za noge se z močnim naslonom nazaj dvigne v vodoravni položaj in se spremeni v polnopravni ležalnik. Tako lahko uživate v počitnicah ob udobju vseh dodatkov, ki jih nudi Johnny Relax stol za kampiranje.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

6 izdelkov

per page
Set Descending Direction