Mize

Zložljive mize različnih velikosti in materialov za kampiranje blagovne znamke Kampa so zelo praktične in priročne za transport. Kamp miza mora biti stabilna, odporna na vremenske vplive in velikosti, ki ustreza vašim potrebam. Izbirate lahko med mini mizicami za odlaganje ali kompaktnimi jedilnimi mizami. Zložljiva miza vedno pride prav za pripravo vrtne zabave ali piknik v naravi. V naši trgovini NaZraku.si poiščite svojo mizo.

Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Miza Plastic Mini Bela
  Akcijska Cena 15,49 € Redna Cena 17,21 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Miza Plastic Mini zavzame malo prostora. Višina je 48 cm. Primerna za kampiranje, piknike in domačo uporabo. Površina mize je vodoodporna in bele barve.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Miza Bamboo M
  Akcijska Cena 100,98 € Redna Cena 112,20 €
  Na zalogi

  Zložljiva kamp miza Bamboo je narejena iz bambusovega lesa in je odporna proti vodi. Miza izžareva prestiž in lepo združuje naravo in bivanje na prostem. Velikost zgornje plošče je 80 x 60 cm, kar je dovolj za pogostitev do štiri osebe. Višina mize je nastavljiva od 43 do 66 cm. Preprosta za čiščenje. Zložena zavzame malo prostora.

  Podrobnosti
 3. Kampa
  Miza Bamboo L
  Akcijska Cena 135,05 € Redna Cena 150,06 €
  Na zalogi

  Zložljiva kamp miza Bamboo je narejena iz bambusovega lesa in je odporna proti vodi. Miza izžareva prestiž in lepo združuje naravo in bivanje na prostem. Velikost zgornje plošče je 100 x 70 cm, kar je dovolj za pogostitev do štiri osebe. Višina mize je nastavljiva od 50 do 70 cm. Preprosta za čiščenje. Zložena zavzame malo prostora.

  Podrobnosti
 4. Kampa
  Miza Bamboo XL
  Akcijska Cena 154,98 € Redna Cena 172,20 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Zložljiva kamp miza Bamboo je narejena iz bambusovega lesa in je odporna proti vodi. Miza izžareva prestiž in lepo združuje naravo in bivanje na prostem. Velikost zgornje plošče je 120 x 80 cm, kar je dovolj za pogostitev do štiri osebe. Višina mize je nastavljiva od 50 do 70 cm. Preprosta za čiščenje. Zložena zavzame malo prostora.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction