Čelada Kolesarska FEMME s Ščitnikom 58-61 cm Modra

free shipping

same day dispatch

Spokey
Čelada Kolesarska FEMME s Ščitnikom 58-61 cm Modra
SKU
SP927409
Ni na zalogi
Kratek opis

Kolesarska čelada Spokey FEMME je opremljena s ščitnikom, ki dodatno ščiti čelo, nos, oči in celoten obraz. Še več, ščiti pred soncem in vejami, ki se lahko pojavijo na gozdni cesti.

Akcijska Cena 31,18 € Redna Cena 34,64 €

  Spokey Kolesarska Čelada FEMME MTB Modra s Ščitnikom 58-61 cm

  Kolesarska čelada FEMME MTB s ščitnikom je narejena po tehnologiji In-Mold, kar pomeni povečano število prezračevalnih lukenj in manjša teže čelade ob ohranjanju njene trdnosti. Nameščen ima ščitnik - šilt, ki zagotavlja dodatno zaščito za čelo, nos, oči in celoten obraz. Še več, ščiti pred soncem in vejami, ki se lahko pojavijo na gozdni poti. Ima kar 27 zračnikov, ki se odlično spopadajo z odvajanjem odvečne toplote tudi pri zelo intenzivni vadbi. Notranja plast pene EPS ublaži udarno silo med padcem in odlično absorbira vibracije, ki nastanejo zaradi vožnje po neravnih tleh. Če imate radi terensko vožnjo - v gozdu, na cesti, gorskem kolesarjenju, spustu ali freerideu, veste, kako pomembno je nositi kolesarsko čelado. Zahvaljujoč dobri čeladi se tveganje poškodbe glave praktično zmanjša na nič. Vedno jo imejte s seboj, saj se padci lahko zgodijo tako med učenjem vožnje, kot med dinamičnimi akrobacijami, ki jih izvajajo izkušeni kolesarji. Kolesarska čelada Spokey FEMME MTB zagotavlja največjo varnost na kolesu, prav tako pa jo lahko uporabljate tudi na rolerjih, rolkah ali skirojih. Lahka in trpežna kolesarska čelada s šilto FEMME Ni nepotrebno breme, saj tehta le 250 g. Posebnost čelade Spokey FEMME je štrleči ščitnik - šilt, ki dodatno ščiti čelo, nos, oči in celoten obraz pred soncem in vejami, ki se lahko pojavijo na gozdni cesti.
  Kolesarska čelada Spokey FEMME ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN1078, kar pomeni, da je opravila vse potrebne varnostne teste. Poleg maksimalne zaščite zagotavlja tudi popolno udobje nošenja! Prilagodite jo obsegu glave s sistemom za nastavitev v območju 58-61 cm in zaklenite z varnostnim koleščkom. Uporaba varne zaponke olajša pritrjevanje in odpenjanje, saj si trajno prilagajodite razmerje in dolžino paščkov.

  Tehnični podatki:
  Popolna zaščita glave in čela
  Vrsta: kolesarska čelada
  Zunanja lupina: PC, v kalupu (In-mold)
  Notranja lupina: črni EPS
  Število prezračevalnih lukenj: 27
  Nastavitev: 58-61 cm
  Dodatne funkcije: sistem za zaklepanje nastavitve obsega, varna sponka
  Hitro pritrjevanje na vratu
  Fiksiranje pritjevalnega traku
  Podaljšan ščitnik - šilt
  Teža: 250 g
  Barva: bela
  Certifikat: CE, EN 1078

  Več informacij
  Proizvajalec Spokey
  Napišite Svoje Mnenje
  Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun