ZA OTROKE

Zavedamo se, kako pomembno je, da so otroci gibalno aktivni in naši razni športni rekviziti jim to omogočajo.

V naši ponudbi boste našli veliko Spokey športnih pripomočkov za aktivno preživljanje prostega časa otrok. Izbirate lahko med kakovostnimi alternativami prevoznih sredstev ali rekviziti za rekreativno vožnjo. Vsi ljubitelji vetra boste zelo navdušeni nad Skymonkey kajti in zmaji. Različnih velikosti, oblik in zahtevnosti so primerni za vso družino in bolj ali manj izkušene posameznike. Uporaba je enostavna, da otroci ne izgubijo motivacije. Iz pisane palete športnih rekvizitov za otroke izberite najprimernejše za vašega otroka pri podjetjih:
- Skymonkey
- Spokey

Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Skymonkey
  Zmaj Skymonkey Windtrainer 2.3
  139,95 €
  Na zalogi

  Športni trening zmaj robustnega izgleda z velikim razponom krila 230 cm! Zmogljiv in okreten zmaj, namenjen tako začetnikom in poznavalcem.

  Podrobnosti
 2. Skymonkey
  Zmaj Skymonkey Stormdrifter 3.3
  139,95 €
  Na zalogi

  Športni zmaj robustnega izgleda z velikim razponom krila 330 cm! Zmogljiv in okreten zmaj, namenjen vsem z izkušnjami z letenjem zmajev.

  Podrobnosti
 3. Skymonkey
  Zmaj Skymonkey Stormdrifter 4.3
  159,95 €
  Na zalogi

  Športni zmaj robustnega izgleda z velikim razponom krila 430 cm! Zmogljiv in okreten zmaj, namenjen vsem z veliko izkušnjami z letenjem zmajev.

  Podrobnosti
 4. Skymonkey
  Zmaj Skymonkey Windtrainer 3.3
  189,95 €
  Na zalogi

  Športni trening zmaj robustnega izgleda z velikim razponom krila 330 cm! Zmogljiv in okreten zmaj, namenjen tako začetnikom kot poznavalcem.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction