Tuš za Kampiranje Quick Shower

free shipping

same day dispatch

Qeedo
Tuš za Kampiranje Quick Shower
SKU
Z3213
Na zalogi
Kratek opis

Qeedo Quick Shower prenosni tuš za zunanjo uporabo ne sme manjkati na nobeni pustolovščini na prostem ali kampiranju. 11 literški rezervoar za vodo udobno in varno stoji na tleh. Z nožno črpalko se hitro in enostavno dvigne tlak v rezervoarju za vodo in že se lahko tuširate s prijetnim vodnim curkom, ki ima ustrezno dober vodni tlak. Zunanji tuš s praktičnim ročajem in velikim odprtino za enostavno polnjenje.

39,90 €
  • NOVO

Qeedo Zunanji Tuš za Kampiranje Quick Shower

Qeedo Quick Shower je končno tu. V nasprotju z običajnim tušem za kampiranje rezervoarja za vodo ni treba pritrditi na višino. Rezervoar za vodo lahko udobno in varno stoji na tleh. Z nožno črpalko se v rezervoarju za vodo hitro in enostavno dvigne tlak in že se lahko tuširate s prijetnim vodnim curkom in ustreznim vodnim tlakom. Tuš za kampiranje se lahko uporablja za številne aktivnosti na prostem. Uporabite ga kot zasebni tuš na festivalu, za prhanje po surfanju ali kopanju v morju ali na parkirnem prostoru brez prhe. Kompaktna zasnova omogoča enostaven transport, zato je tuš Quick Shower lahko vedno z vami in hitro pri roki. Enostavno rokovanje in enakomeren pritisk curka za prho, omogoča udobno uporabo. Tuš se lahko napolni tudi s toplo vodo in hitro poskrbi za nekaj toplote, na primer po osvežilnem potopu v hladni vodi ali jesenskem krogu surfanja.
Ljubitelji psov boste cenili Quick Shower tuš, kadar boste vašega štirinožca umazanega po dolgem sprehodu v naravi, morali peljati z avtom domov. V nekaj minutah lahko psa stuširate in ga brez večje umazanije peljete z avtom.

Lastnosti:
Robustna konstrukcija iz močne ponjave
Rezervoar: 11 litrov in zadostuje za cca 5 minut tuširanja
Lahko se uporablja tudi s toplo vodo
Močan ročaj za nošenje
Samostoječ, zahvaljujoč okroglemu spodnjemu robu
Kompaktna nožna črpalka / enostavna za uporabo
Odstranljiva cev za tuš z dolžino 200 cm
Prijetna pršilna tuš glava
Praktična torbica, ki prihrani prostor
Velikost pakiranja: 20 x 10 cm
Teža (prazne): 850g

Več informacij
Proizvajalec Qeedo
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun