Šotori za 5 oseb

Šotori za 5 oseb, družinski šotori nudijo stojno višino in so tunelske ali iglu oblike. Namenjeni so za kampiranje družin ali večjih skupin. Velikokrat se šotorov za 5 oseb poslužujejo manjše družine, ki si želijo več bivalnega in shranjevalnega prostora. Izbirate lahko med Quick hitro postavljivimi šotori, AIR napihljivimi šotori ali na palice. Šotori so odličnih znamk Kampa, Bertoni, Qeedo in Justcamp. Za vse navdušence kampiranja smo poskrbeli za kvalitetne šotore po ugodnih cenah.

Poglej kot Grid List

8 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Šotor Brighton 5 Zelen
  Akcijska Cena 164,70 € Redna Cena 205,88 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic šotor Brighton je idealen za krajše ali daljše kampiranje in združuje izjemno kvaliteto z dobrimi lastnostmi. Ultra lahka konstrukcija iz poliestra nudi majhno težo in velikost embalaže. To je še vedno favorit med majhnimi a prostornimi in cenovno ugodenimi šotori. Šotor je hitro postavljen in ga priporočamo vsem, ki želite za svoj denar dobiti največ. Ima dodaten stranski vhod in stojno višino 190 cm.

  Podrobnosti
 2. Kampa Dometic
  Šotor Brighton 5 Siv
  Akcijska Cena 164,70 € Redna Cena 205,88 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Kampa Dometic šotor Brighton je idealen za krajše ali daljše kampiranje in združuje izjemno kvaliteto z dobrimi lastnostmi. Ultra lahka konstrukcija iz poliestra nudi majhno težo in velikost embalaže. To je še vedno favorit med majhnimi a prostornimi in cenovno ugodenimi šotori. Šotor je hitro postavljen in ga priporočamo vsem, ki želite za svoj denar dobiti največ. Ima dodaten stranski vhod in stojno višino 190 cm.

  Podrobnosti
 3. Bertoni
  Šotor Giglio 5
  Akcijska Cena 193,50 € Redna Cena 215,00 €
  Ni na zalogi

  Šotor Giglio 5 ima dva vhoda, ločeno pregrajeno spalnico in dve veliki okni, ki skrbita za ustrezno zračenje šotora tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Vodni stolpec 2000 mm. Giglio 5 je prava izbira za vse, ki želijo več prostora za shranjevanje in stojno višino.

  Podrobnosti
 4. Justcamp
  Šotor Atlanta 5
  249,00 €
  Na zalogi

  Justcamp Atlanta 5 je petčlanski družinski tunelski šotor z deljivo spalno kabino (2 + 3). Šotor s stojno višino,  zaščitnim nadstreškom nad vhodom in mrežo proti komarjem na vhodu. Je vodotesen, zahvaljujoč trdno prišitem dnu in 3.000 mm vodnemu stolpu. Dobro prezračevanje v šotoru za 5 oseb omogoča dvojna pretočnost zraka in prozorna okna z zavesami.

  Podrobnosti
 5. Qeedo
  Šotor Quick Villa 5 
  279,95 €
  Na zalogi

  Družinski šotor za 5 oseb s časom postavitve le 120 sekund (Quick-Up-System) je vodoodporen z vodnim stolpcem 4.000 mm in zatesnjenimi šivi. Spalna kabina za 5 oseb je velikosti 320 x 320 cm in ima prilagodljive možnosti prezračevanja. Zelo prostoren kupolski šotor s stojno višino 215cm in zahvaljujoč strmim stranskim stenam nudi veliko prostora. Vrata in okna imajo nameščene komarnike.

  Podrobnosti
 6. Kampa
  Šotor Brean 5
  Akcijska Cena 385,00 € Redna Cena 481,25 €
  Na zalogi

  Največje odlike šotora Brean 5 so stojna višina, prostornost in ugodna cena. Šotor je izredno zračen zahvaljujoč številnim odprtinam z mrežico proti mrčesu. Z veliko odlagalnimi žepi šotor Brean skrbi, da imate predmete, ki jih pogosto uporabljate vedno pri roki.

  Podrobnosti
 7. Bertoni
  Šotor Tunnel 5 VIP
  Akcijska Cena 584,10 € Redna Cena 649,00 €
  Na zalogi

  Šotor Tunnel 5 VIP je primeren za vse tiste, ki želite imeti kvaliteten in enostavno postavljiv šotor. 210T material, aluminizacirana toplotna izolacija, vodni stolpec 3000 mm, dva vhoda in stojna višina 215 cm. Poleg pa ima tudi dodatna sidra proti vetru, zračne zaslonske stenske in ojačitvene palice po dolžini šotora.

  Podrobnosti
 8. Kampa
  Šotor Brean 5 AIR
  Akcijska Cena 630,00 € Redna Cena 787,50 €
  Na zalogi

  Napihljiv družinski šotor Brean 5 AIR ponuja najboljše razmerje med velikostjo, kakovostjo in ceno za napihljiv šotor na trgu. Narejen iz poliestra 75D z kar 6.000 mm vodnega stolpca zagotavlja kvaliteto in šotor, ki bo dolgo služil svojemu namenu. Šotor ima zunanje točke napihovanja in aluminijasto palico prednje tende, ki sedaj nadomešča palico iz steklenih vlaken.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

8 izdelkov

per page
Set Descending Direction