Šotor Hayling 4 Classic AIR

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Šotor Hayling 4 Classic AIR
SKU
CT3103
Na zalogi
Kratek opis

Napihljiv družinski šotor za kampiste, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Skozi leta je Hayling Classic AIR postal močan favorit med kampisti po celi Evropi. Uspeh so zagotovile izjemne lastnosti po privlačni ceni za šotor z napihljivimi komorami in polibombažnim materialom Weathershield™ Classic, ki v vseh pogledih navdušuje.

Akcijska Cena 1.350,00 € Redna Cena 1.687,50 €

Kampa Dometic Šotor Hayling 4 Classic AIR

Družinski šotor iz Weathershield™ Classic visoko kvalitetnega polibombaža, nudi visoko kvaliteto bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne komore. Postavitev šotora je tako enostavna kot pri ostalih Kampa napihljivih šotorih z "AirFrame" komorami. Pritrdite šotor na vseh štirih robovih, napihnite komore in pritrdite QuickPitch pasove. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora. Notranjost je razdeljena v tri področja - spalnice, dnevni prostor in predprostor. Bivalni prostor, ki vsebuje spalnice, ima talno platno všito, integrirano medtem ko talno platno predprostora ni in ga lahko po želji odstranite. To omogoča, da se predprostor uporablja kot "naravno območje" za postavitev mize, stolov, ali kamp kuhinje ter predmetov, ki jih ne želite imeti na talnem platnu v notranjosti šotora. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno ( delitev 2+2), ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na levi strani šotora je velik vhod z mrežico proti mrčesu, ki v vročih dneh skrbi za dodatno zračenje. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Šotor Hayling Classic AIR ponuja izjemne karakteristike po neverjetno ugodni ceni. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje. Šotor Hayling Classic AIR dodatno izboljšano zračenje v spalnicah ter zunanje točke napihovanja z Multi point sistemom. Poenostavljeno pritrjevanje QuickPich™ z robustnimi trakovi, ki nadomeščajo tradicionalne vrvice in jih je možno pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno. Šotori Hayling Classic AIR imajo zračno mrežico na sprednjem vhodu, veliko zračno odprtino v spalnici, ki je zaščitena pred vremenskimi uplivi ter zavese v bivalnem prostoru se odpirajo in zapirajo z zadrgo. Spalnica je iz Sleep-Tite materiala, ki dodatno zatemni spalnico in s tem omogoča daljše spanje. Postavitev in podiranje šotora sta hitra in enostavna. Za dodatno zaščito pred močnejšimi vetrovi so šotoru dodani sprednji in zadnji varnostni trakovi "Storm Tie Down Kit".

Napihljiv AirFrame sistem palic
Zunanje točke napihovanja - Multi Point sistem
Weathershield™ Classic visoko kvaliteten in zračen polibombaž
Guying System – enostaven sistem pritrjevanja
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Odstranljivo talno platno v delu predprostora
Močne in trpežne zadrge
Velik bivalni prostor in glavna spalnica
Notranji šotor ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Prednji vhod z mrežico proti mrčesu
Stranska vrata z mrežico proti mrčesu
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnici šotora so zaščiteni pred slabim vremenom - Climate control
Spalnica deljiva z zadrgo (2+2) s Sleep-Tite zatemnitvijo za daljši spanec
Kristalna okna z zavesami na zadrgo, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi za manjše predmete na sprednji strani spalnic in žepi v spalnici
Dve vstopni odprtini za elektriko
Obešalnik za svetilko in pričvrstitven trak za električni kabel (predpriprava za SabreLink™ Flex LED luči)
Komplet z ročno tlačilko in setom za pritrjevanje v močnejšem vetru Storm kit

Tehnični podatki za Hayling 4 Classic AIR:
Zunanja višina: 210 cm
Širina: 320 cm
Globina: 540 cm
Spalnica širina: 150/150 cm
Spalnica globina: 210 cm
Spalnica višina: 195 cm
Teža: 31,5 kg
Velikost pakiranja: 78 x 47 x 45 cm

Dodatki za doplačilo:
Podaljšek šotora - nadstrešek CV3103
Pokrov sprednjega vhoda za povečanje terase in zaščito v močnem vetru CV3128
Pokrov sprednjega vhoda z zračno mrežico proti mrčesu CV3130
Tepih za dnevni prostor CC3034
Zaščitno talno platno CF0057
Garderobna palica CT5000

 

Tehnologija:
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi "AirFrame" palicami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev. "AirFrame" nudi izjemno močno konstrukcijo, verjetno močnejšo kot je tista z jeklenim ogrodjem. Le to je možno napihniti s priloženo visokotlačno ročno tlačilko ali pa z opcijsko električno tlačilko Gale. Ogrodje šotora z "AirFrame" konstrukcijo je možno napihniti z ročno tlačilko v manj kot 60 sekundah. "AirFrame" ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic. Čeprav je "AirFrame" ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo
Kaj se zgodi, če se AirFrame poškoduje?
AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora "AirPole" je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.
™ Guying System – sistem pritrjevanja
Nič več utrudljivega sistema QuickPich pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.
Ultravijolični zaščitni faktor 50 + UPF kaže, koliko sončnega ultravijoličnega sevanja gre lahko skozi tkanino. Ta material omogoča, da skozi njo preide le 1/50 ultravijoličnih žarkov.

Weathershield™ Classic polibombažen material
Zračen visokokakovosten polibombažen material nudi vrhunsko udobje bivanja. Naš Classic polibombažen material omogoča zračnost šotora in preprečuje kondenzacijo ter pripomore k zmanjšanju temperature v notranjosti v vročih poletnih dneh. Pri nakupu šotora iz polibombaža bodite pozorni, da le ta ni impregniran, saj se marsikateri proizvajalci poslužujejo impregnacijskih premazov s čimer zapolnijo pore šotora, vi pa s tem izgubite prednosti tega materiala.

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun