Šotor Elba 4 VIP

free shipping

same day dispatch

Bertoni
Šotor Elba 4 VIP
SKU
ADV432
Ni na zalogi
Kratek opis

Šotor Bertoni Elba VIP je odličen za krajše izlete ali pa tudi daljše kampiranje saj material uporabljen pri izdelavi v kombinaciji z vodnim stolpcem ponuja dovolj zaščite pred nalivi, da boste vi in vaša oprema varni na suhem, hkrati pa ponuja izredne možnosti zračenja. Kakovostni šotor priznanega proizvajalca Bertoni, ki je primeren za 4 osebe ima odlično višino 180 cm in tehta do 9,50 kg.

Akcijska Cena 242,10 € Redna Cena 269,00 €

Šotor Elba 4 VIP

Šotor Elba 4 VIP izdelan iz kvalitetnih materialov in z impregnacijo 2000 mm zagotavlja udobno kampiranje tako v vročih kot tudi v zelo deževnih dneh. Šotor je aluminiziran iz notranje strani zunanjega platna, kar zagotavlja minimalen vdor svetlobe in skrbi za še boljšo izolacijo in odpornost materiala na vodo in obrabo. Šotor ima 2 vhoda v spalnico, enega spredaj in enega zadaj, oba z mrežo proti mrčesu in poliestrskimi vrati za primer kampiranja v hladnejših dneh. Šotor ima tudi predprostor, kamor boste lahko shranili vse tisto, kar želite imeti varno pospravljeno pred soncem in dežjem. Namestitev talnega platna, ki se razteza pod celotnim šotorom, je lahko popolnoma zaprt in pritrjen na steno šotora na štirih straneh (TOTAL SYSTEM) ali samo položen po tleh, s čimer zagotavlja boljše prezračevanje.

Strešno platno: 190T poliester P.U. z aluminizirano izolacijo, veliki stenski zračniiki
Vodni stolpec: 2000 mm
Šivi: Varjeni
Okna: Kristalna okna na terasi, roloji za okna,predprostor z okni in mrežo proti komarjem
Notranji šotor: 190T zračni poliester povezan s sistemom palic s kavlji za hitro montažo, žepi za shranjevanje, držalo za luč
2 Vhoda: 2x poliester z mrežo proti komarjem
Tla: polietilen P.E. 160 g/m2 platno po celotnem šotoru, lahko popolnoma zaprt in pritrjen na steno šotora na štirih straneh(TOTAL SYSTEM) ali samo položen po tleh, s čimer zagotavlja boljše prezračevanje.
Palice: šok-Strip steklena vlakna - dvojni glavni lok Ø 11 mm, lok verande Ø 9,5 mm
Dodatna oprema: kovinski klini Ø 4 mm, najlonske vrvice 3,5 mm
Shranjevanje: torba z zadrgo in ročaji
Teža: min. Kg. 8,10 - max. Kg. 9.50
Notranja višina: 180 cm
Pakiranje: 63 / Ø 18 cm

Več informacij
Proizvajalec Bertoni
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Našli smo še nekaj izdelkov, ki bi vam morda prišli prav!