Šotor Brean 5 AIR

free shipping

same day dispatch

Kampa
Šotor Brean 5 AIR
SKU
CT3056
Na zalogi
Kratek opis

Napihljiv družinski šotor Brean 5 AIR ponuja najboljše razmerje med velikostjo, kakovostjo in ceno za napihljiv šotor na trgu. Narejen iz poliestra 75D z kar 6.000 mm vodnega stolpca zagotavlja kvaliteto in šotor, ki bo dolgo služil svojemu namenu. Šotor ima zunanje točke napihovanja in aluminijasto palico prednje tende, ki sedaj nadomešča palico iz steklenih vlaken.

Akcijska Cena 630,00 € Redna Cena 787,50 €

Družinski šotor Brean 5 AIR Advantage - napihljiv šotor za 5 oseb

Brean 5 AIR Advantage šotor ponuja najboljše razmerje med velikostjo, kakovostjo in ceno za napihljiv šotor na trgu. Zunanje točke napihovanja in aluminijasta palica prednje tende, ki nadomešča palico iz steklenih vlaken.
Za tiste, ki želite enostavnost uporabe napihljivega šotora za ceno šotora s palicami in kakovosten ter močan material, je šotor Kampa Brean 5 AIR Advatege pravi šotor za vas.

Strešno platno: poliester 75D Weathershield 6.000 mm, negorljiv z UV zaščito
Vodni Stolpec: 6.000 mm
Šivi: Varjeni
Talno platno: integrirano, PE 10x10 130g/m2, odpornost 10.000mm
2 Vhoda: 1 z nadstreškom za primer slabega vremena
Palice: Kampa AirFrame, Dynalite aluminij za postavitev tende
Teža: 15,8 kg
Zunanja višina: 195 cm
Notranja višina: 185 cm
Pakiranje: 71x36x36 cm

Integrirano talno platno
Mreža proti komarjem v stranskih vratih šotora
Žepi za odlaganje
Zavese na vseh oknih

Dodatki za doplačilo:
Podaljšek predprostora globine 150 cm
Tepih za predprostor
Talno platno
Vetrna zaščita

Odličen za krajše ali daljše bivanje, šotor Brean 5 AIR Advantage je idealen za popotovanja, pare in družinsko uporabo. Zahvaljujoč Kampa "AirFrame" zasnovi lahko šotor Brean 5 AIR Advantage postavimo v le nekaj minutah in vsaka od komor je lahko dostopna.
Tenda v sprednjem delu ščiti sprednji del šotora pred dežjem. Gledano od zunaj, najdete stranski vhod z mrežico proti mrčesu na desni strani šotora. Stranski vhod z mrežo proti mrčesu bo predvsem uporaben kot pomožni vhod in bo v kombinaciji s prezračevalnimi odprtinami na levi stranski steni nad oknom, odprtino nad vhodnimi vrati ter v spelničnem delu zgoraj omogoča izjemno zračenje vašega šotora. Z izjemo zračnika nad glavnim vhodom, lahko vse zračne odprtine zaprete. Vsi zračniki so postavljeni na visokih mestih šotora in omogočajo izhod vročemu zraku.

Več informacij
Proizvajalec Kampa
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Našli smo še nekaj izdelkov, ki bi vam morda prišli prav!