Šotor Brean 3 Classic AIR 2020

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Šotor Brean 3 Classic AIR 2020
SKU
CT3333
Na zalogi
Kratek opis

Kampa Dometic šotor Brean 3 Classic AIR je polibombažen šotor, ki ponuja najboljše razmerje med vrednostjo in kvaliteto za napihljiv polibombažni šotor na trgu. Hitra postavitev s sistemom QuickPitch, AIR sistem napihljivih komor in odličnim pretokom zraka z "AirFlow" - ventilacijo omogoči, da je šotor primeren za krajše ali daljše bivanje. Brean 3 Classic AIR je idealen za popotovanja, pare ali družinsko uporabo. Zahvaljujoč Kampa napihljivemu sistemu "AirFrame" lahko šotor Brean 3 Classic AIR postavimo in pospravimo v samo nekaj minutah.

Akcijska Cena 975,00 € Redna Cena 1.218,75 €

 Kampa Dometic Šotor Brean 3 Classic AIR

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto za napihljiv polibombažni šotor na trgu z odličnimi karakteristikami kot je dober pretok zraka "AirFlow", napihljiv sistem "AirFrame" za zelo hitro postavitev. Zunanje platno je izdelano iz naše Weathershield® Classic polibombažne tkanine, tako da je šotor izredno zračen in hladen v vročem vremenu in toplejši v hladnem vremenu. Notranjost je razdeljena v dve področji - spalnice in dnevni prostor. Šotor Brean 3 Classic AIR Pro ima integrirano talno platno skozi celoten notranji del šotora, spalnica se lahko razdeli z zaveso na zadrgo, ki jo lahko tudi odstranite. Odlagalni žepi so med vhodoma v spalnico, še več pa jih najdete v obeh spalnicah. Spalnica ima Sleep-Tite material, ki ustvarja relativno zatemnjeni spalnici za boljši in daljši spanec. Spalnici z razvrstitvijo 2 + 2 omogočata prilagodljivost - stenska zavesa z zadrgo se lahko med spalnicama odstrani v kolikor želite imeti en velik spalni prostor.Vsa okna imajo zavese z zadrgo, ki jih, ko niso v uporabi, pospravimo v zanje namenjene žepe pod okni.
Zunanje platno je izdelano iz naše Weathershield®Airflow polibombažne tkanine, tako da bo šotor izredno zračen in hladen v vročem vremenu in toplejši v hladnem vremenu.
Tenda v prednjem delu šotora, z aluminijasto palico, ščiti sprednji vhod v šotor pred dežjem. Gledano od zunaj, lahko uporabljate tudi vhod na desni stranski steni šotora. Stranski vhod lahko popolnoma odprete in uporabljate za še boljše prezračevanje, saj ima vgrajeno tudi mrežo proti mrčesu, ki bo skrbela, da bo mrčes med zračenjem ostal na zununji strani. Druge prezračevalne odprtine lahko najdemo še nad stranskim levim oknom, nad vhodnimi vrati, na zadnjem delu šotora zgoraj, ter pri vsaki od spalnic v spodnjem robu. Vse prezračevalne odprtine se lahko zaprejo, izjema je le zračnik nad vhodnimi vrati, ki ga pokriva tenda. 

Napihljiv AIR sistem palic
Zunanje točke napihovanja MultiPoint sistem
Weathershield® Classic polibombaž
QuickPitch™ sistem pritrjevanja s trakovi
Močne in trpežne zadrge
Visok strop
Velik notranj prostor in glavna spalnica
Notranji šotor ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Sleep-Tite sistem zatemnitve spalnic
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Dynalite aluminij palica za tendo nad vhodom
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Stranska vrata z mrežico proti mrčesu
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnici šotora so zaščiteni pred slabim vremenom
Kristalna okna z zavesami na zadrgo, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi na sprednji steni spalnice
Stene med spalnicami z zadrgo, za kolikor je mogoče dobro zasebnost
Vstopna odprtina za elektriko na levi in desni strani predprostora
Obešalnik za svetilko in pričvrstitven velcro trak za električni kabel
Dobava v kompletu z ročno tlačilko in klini
Predpriprava za namestitev LED luči SabreLink™ Flex
Predpriprava za garderobno palico

Tehnični podatki za Brean 3 Classic AIR:
Zunanja višina: 190 cm
Širina: 240 cm
Globina: 360 cm
Spalnica širina: 210 cm
Spalnica globina: 210 cm
Spalnica višina: 180/145 cm
Teža: 19,5 kg
Velikost pakiranja: 72 x 42 x 40 cm

Dodatna oprema za doplačilo:
Podaljšek tende - predprostor na zadrgo in globino 150 cm CV3142
Tepih za dnevni prostor CC3039
Zaščitno talno platno CF0121
Garderobna palica CT5000

Tehnologija:
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi "AirFrame" palicami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev. "AirFrame" nudi izjemno močno konstrukcijo, verjetno močnejšo kot je tista z jeklenim ogrodjem. Le to je možno napihniti s priloženo visokotlačno ročno tlačilko ali pa z opcijsko električno tlačilko Gale. Ogrodje šotora z "AirFrame" konstrukcijo je možno napihniti z ročno tlačilko v manj kot 60 sekundah. "AirFrame" ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic. Čeprav je "AirFrame" ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo
Kaj se zgodi, če se AirFrame poškoduje?
AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora "AirPole" je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.
™ Guying System – sistem pritrjevanja
Nič več utrudljivega sistema QuickPich pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.
Ultravijolični zaščitni faktor 50 + UPF kaže, koliko sončnega ultravijoličnega sevanja gre lahko skozi tkanino. Ta material omogoča, da skozi njo preide le 1/50 ultravijoličnih žarkov.
Weathershield™ Classic polibombažen material
Zračen visokokakovosten polibombažen material nudi vrhunsko udobje bivanja. Naš Classic polibombažen material omogoča zračnost šotora in preprečuje kondenzacijo ter pripomore k zmanjšanju temperature v notranjosti v vročih poletnih dneh. Pri nakupu šotora iz polibombaža bodite pozorni, da le ta ni impregniran, saj se marsikateri proizvajalci poslužujejo impregnacijskih premazov s čimer zapolnijo pore šotora, vi pa s tem izgubite prednosti tega materiala.

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun