SET Šotor Studland 8 AIR Pro

free shipping

same day dispatch

Kampa
SET Šotor Studland 8 AIR Pro
SKU
CTS3045
Na zalogi
Kratek opis

Družinski šotor Kampa Studland 8 AIR Pro je narejen iz 150D poliestra in ima vodni stolpec 6.000 mm. Šotor nudi vrhunsko udobje bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne AIR komore. Šotor ponuja vrhunsko namestitev za do 8 oseb. Čeprav gre za velik šotor, je Studland 8 AIR Pro enostaven in hitro postavljen šotor, zahvaljujoč Kampa AIR tehnologiji. Pritrdite štiri kote, napihnite komore, pritrdite Quickpitch trakove in šotor je postavljen. Tri delna spalnica je postavljena na konec šotora in se lahko razdeli na tri individualne spalne prostore. Ločena spalnica za dve osebi je postavljena v sprednji del šotora in jo v primeru, da je ne potrebujemo, ne postavimo in tako dobimo večji dnevni prostor.

Akcijska Cena 1.050,00 € Redna Cena 1.893,75 €
  • PREZRAČENA CENA

SET Šotor Studland 8 AIR Pro + Podloga + Flis tepih

Naš paradni model nudi vse najboljše pri Kampa šotorih. Šotor Studland 8 AIR Pro ponuja komfortno namestitev za do osem oseb. Kljub svoji velikosti je šotor Studland 8 AIR Pro enostaven za postavitev kot vsi naši AIR šotori - štirje klini v vogale, napihnete, pričvsrtite vrvice - in to je to. Spalnica za šest oseb je na na zadnji strani šotora in po potrebi jo lahko razdelite na tri ločene spalnice. Ločena dvoležiščna spalnica je na sprednjem delu dnevnega prostora in jo lahko imate postavljeno ali pa ne v kolikor je ne potrebujete in s tem pridobite pri velikosti dnevnega prostora.

.

Napihljiv AIR sistem palic
"Občutite razliko" Weathershield® poliester 150D
Vodni stolpec: 6.000mm
Visok strop
Velik notranj prostor in glavna spalnica
Notranji šotor ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Dynalite aluminij stranka tenda nad vhodom
Odstranljivo talno platno v prvem predprostoru
Stranska vrata s tendo in mrežico proti mrčesu
Spremenljiv položaj vrat glavnega vhoda
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnem delu
Kristalna okna z zavesami, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi na sprednji spalnice
Vstopna odprtina elektriko
Obešalnik za svetilko in pričvrstitven velcro za električni kabel
Komplet z ročno tlačilko in set za pritrjevanje v močnejšem vetru

Zunanja višina: 225 cm
Teža: 42 kg
Velikost pakiranja: 80x58x50 cm

Podloga
Ščiti dno šotora pred umaznijo
Velikost: 450x545 cm
Tepih
Za prijetnejše bivanje v šotoru.
Velikost: 460x305 cm

Dodatna oprema, na voljo za doplačilo:
Podloga
Tepih za glavni dnevni prostor
Preproga za predprostor

Družinski šotor nudi vrhunsko bivanje in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne komore.
Nepremagljive specifikacije in funkcijonalnost zasnove v Pro AIR segmentu šotorov. Poleg našega NEW QuickPitch ™ pritrdilnega sistema so šotori Pro AIR eni izmed najhitreje postavljivih šotorov na trgu.

Tehnologija v vaših rokah
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi AirFrame palicami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev.
Torej, kako to deluje?
Preprosto. Tradicionalne palice smo zamenjali z napihljivim sistemom AIRFRAME, ki ostane vedno pritrjen na šotor. AirFrame nudi izjemno močno konstrukcijo, verjetno močnejšo kot je tista z jeklenim ogrodjem. Le to je možno napihniti s priloženo visokotlačno ročno tlačilko ali pa z opcijsko električno tlačilko Breeze. Ogrodje šotora z AirFrame konstrukcijo je možno napihniti z ročno tlačilko v manj kot 60 sekundah.
Ostale prednosti
Poleg tega, da je šotor hitreje postavljen je tudi hitreje pospravljen
Notranji šotor lahko ostane pritrjen
Prihranek časa pri postavljanju in pospravljanju
Pri šotoru brez kovinskih ali palic iz steklenih vlaken se težje poškoduje platno
AirFrame ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic
Čeprav je AirFrame ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo
Kot je primerno za ene najboljših šotorov na trgu danes, so Kampa® AIRFRAME šotori izdelani iz vrhunskih materialov in so visokokvalitetne izdelave.
Kaj se zgodi, če se AirFrame poškoduje?
AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora AirPole je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.

Studland 8 AIR Pro Šotori
Nepremagljive Pro lastnosti in funkcionalna zasnova. Predstavljamo naš NOV QuickPitch ™ pritrdilni sistem vgrajen v Pro AIR linijo AirFrame napihljivih šotorov, ki so eni od najhitreje postavljenih šotorov na trgu.

Značilnosti Kampa® Pro AIR napihljivih šotorov
WeathershieldTM 150D material
150D poliester zagotavlja visoko kakovost platna z visokim 6.000mm vodnim stolpcem, naša Pro AIR linija šotorov se po kvaliteti uvršča med najvišje specifikacije materialov na trgu. Material je posebej obdelan, da nudi napredno zaščito pred UV degradacijo in je negorljiv.
™ Guying System – sistem pritrjevanja
Nič več utrudljivega sistema QuickPich pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.
Integrirano talno platno
Ščiti šotor pred slabim vremenom, žuželkami in pajki skozi celotno dno šotora. Šotor je izdelan tako, da je šiv, ki povezuje talno in strešno platno zaščiten pred vremenskimi vplivi.
Ostale lastnosti naših ProAIR šotorov
Napihljivi – zunanje točke napihovanja
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnici šotora so zaščiteni pred slabim vremenom
Žepi za manjše predmete na sprednji strani spalnic in žepi v spalnici
Stene med spalnicami z zadrgo, za kolikor je mogoče dobro zasebnost
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Mrežica proti mrčesu v stranskih vratih
Dva vhoda za elektriko in klin za pritrjevanje luči z ježki za pritrjevanja kabla
Močne in trpežne zadrge
Okna z zavesami in predali za enostavno shranjevanje
Tepih iz flisa in podloga za šotor sta na voljo kot opcija
SabreLink™ Flex predpripravljen za montažo luči

Več informacij
Proizvajalec Kampa
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Našli smo še nekaj izdelkov, ki bi vam morda prišli prav!