Set Posode Stacker Cook

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Set Posode Stacker Cook
SKU
CW0004
Na zalogi
Kratek opis

Stacker Cook je set dveh kovinskih loncev s steklenimi pokrovkami iz kaljenega stekla. V setu je en odstranljiv ročaj odporen na toploto in lonca se praktično zložita drug v drugega. Vključuje silikonsko podlogo, ki zmanjšuje hrup med potovanjem. Uporabljajo se lahko na električnem, plinskem ali indukcijskem štedilniku.

Akcijska Cena 45,89 € Redna Cena 56,43 €
  • NOVO

Kampa Dometic Stacker Cook Set - 2 posodi za kuhanje

Lahka in močna Stacker Cook Set posoda s svojo visoko kakovostno konstrukcijo iz nerjavečega jekla ponuja prostorsko varčen dizajn. Lonca se zložita drug v drugega in tako prihranimo prostor pri shranjevanju in transportu. Posode imajo obdelano dno za enakomerno porazdelitev toplote in izboljšano učinkovitost kuhanja. V setu je tudi en odstranljiv ročaj, ki se prilega obema posodama in 2 stekleni pokrovki iz kaljenega stekla. Vključuje silikonsko podlogo, ki zmanjšuje hrup med potovanjem in je priročen podstavek za vročo posodo. Pri posodi Stacker Cook je uporabljen material, ki velja za varnega v stiku z živili.Lonci se lahko perejo v pomivalnem stroju. Uporabljamo jih lahko na vseh vrstah kuhalnikov od električnih, plinskih ali indukcijski plošči.


Visokokakovostna non-stick notranja površina
Enostavno čiščenje tudi v pomivalnem stroju
Zasnovana za uporabo na vseh vrstah kamping kuhalnikov, plinskih, elektriktričnih, indukcijskih,halogenskih in keramičnih
Zasnovano za varčevanje s prostorom
2 posdi za kuhanje 20 x 12,5 cm in 16 x 11 cm
2 pokrova iz kaljenega stekla
1 silikonsko podlogo
1 x odstranljiv ročaj

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun