Spalnica za Šotor Capannoni 5,3 x 8 m

free shipping

same day dispatch

Bertoni
Spalnica za Šotor Capannoni 5,3 x 8 m
SKU
CAP042
Ni na zalogi
Kratek opis

Da bi bilo bivanje v šotoru Capannoni bolj udobno, zlasti za daljša obdobja ali za zimsko sezono in ustvarjanje toplotne izolacije, je prostor z všitimi - integriranimi tlemi na voljo v treh različnih velikostih.

2.805,00 €
  • NOVO

Bertoni Spalnica Notranji Šotor Capannoni CAMERA INTERNA 5,3 x 8 m

Da bi bilo bivanje v šotoru bolj udobno, zlasti za daljša obdobja ali potrebe po toplotni izolaciji od zunaj, zlasti v zimski sezoni, je na voljo tudi notranji šotor s tlemi. Prav tako kot Capannoni šotori so na voljo v treh različnih velikostih. Notranja tkanina je 100% bombaž, vodoodporen z maso 212 g / m2 v oranžni ali svetlo sivi barvi (odvisno od razpoložljivosti). Za tkanino v prostoru, prav tako kot za zunanjo, je posebnost v hidroizolaciji, zaradi katere je odporna na vdor vode v primeru dežja in proti ustvarjanju kondenza, kar je ključnega pomena v poletnih obdobjih ali v primeru močne vlažnosti zraka. Dno je prišito - integrirano narejeno iz zelo močnega poliestrskega materiala, prevlečenega s PVC, ki ima svetleč videz, je ognjevarno razreda 2 RF 1/75 in 3/77, tehtata 650 g / m2 in ima visoko odpornost na vleko in trganje. Notranji šotori so v treh velikostih in se manjši notranji šotori lahko postavijo v večje zunanje šotore, kar omogoči dodaten zaščiten prostor, pred vstopom v notranji prostor. Na dveh navpičnih stenah, ki tvorita čelne stene, so v skladu z vrati na zunanji strani vrata na notranjem šotoru, hermetično zaprta s močnimi tečaji. Zasnova vrat notranjega šotora - spalnice je bila preučena in izdelana z namenom, da se prepreči vdoru vode ob nastanku luž v primeru hudih nalivov. V ta namen so spoji tal vsi varjeni in ne šivani, da je tkanina popolnoma neprepustna pred vdorom vode iz tal.
Na eni strani šotora je odprtina, ki se lahko zapre in zatesni od zunaj, kar omogoča prehod električnih kablov za razsvetljavo, ogrevanje ali kar koli drugega. Na obeh straneh in v skladu z okni iz zunanjega šotora, so velike odprtine - okna, zaščitena z mrežami proti komarjem in omogočajo veliko svetlobe ter prezračevanje v notranjem delu šotora. Za zatemnitev je na voljo zaščitna tkanina, opremljena s tečaji, ki se jih upravlja od znotraj in pokrije celotno okno.
Vsi zgornji vogali strehe notranjega šotora so okrepljeni iz notranje strani z velikimi kosi zelo odporne tkanine proti trganju in imajo kavelj za pritrditev notranjega šotora na konstrukcijo. Streha notranje komore ima okrepljene odprtine - reže, za verige strešne konstrukcije. V osrednji točki notranje komore, so pritrjeni kavlji za namestitev katere koli razsvetljave.
Šotor je v celoti zasnovan sestavljen in pakiran v Bertoni laboratoriju in delavnici, pri čemer se uporabljajo najboljši materiali, ki prihajajo izključno iz Italije ali Evropske skupnosti.

Število mest: 16
Notranja višina: 268 cm
Drogovi: Jeklo
Strešno platno: Bombaž 100% Vrhunska kakovost
Material sobe: 100% bombaž, 212 gr / m2
Hitri sistem - Rapid System, montaža s kavlji: Da
Držalo svetilke: Da
Torba z vrvicami in stiskalnimi trakovi
Vreča z zadrgo in ročaji / skupna prostornina približno 0,16 m3
Teža: 48 kg

Več informacij
Proizvajalec Bertoni
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun