Trde hladilne torbe

Kampa je dala na trg nove pasivne trde hladilne torbe na kolesih v različnih velikostih. Izdelane so iz visoko zmogljivih materialov, ki ohranjajo nizko temperaturo tudi do več dni. Trde hladilne torbe so praktične in zanimivega dizajna. Na voljo so tudi Campingaz trde hladilne torbe, ki s pomočjo hladilnih vložkov FreezPack obdržijo vsebino hladno do 24 ur. Zavedati se moramo, da je zelo odvisno, na kakšni temperaturi imamo trde hladilne torbe.

Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Hladilna Torba 25 L Chilly Bin
  Akcijska Cena 52,07 € Redna Cena 64,02 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Hladilna torba Chilly Bean 25 litrov je izolirana s PU peno visoke gostote. Eleganten pasivni hladilnik je neodvisno TUV* testiran in zagotavlja, da led ostane zamrznjen več kot 4 dni.

  Podrobnosti
 2. Kampa Dometic
  Hladilna Torba 42 L Chilly Bin
  Akcijska Cena 99,19 € Redna Cena 121,97 €
  Na zalogi

  Hladilna torba Chilly Bean 42 litrov je izolirana s PU peno visoke gostote. Eleganten pasivna hladilna torba je neodvisno TUV* testirana in zagotavlja, da led ostane zamrznjen več kot 4 dni.

  Podrobnosti
 3. Kampa Dometic
  Hladilna Torba 50 L Chilly Bin
  Akcijska Cena 109,12 € Redna Cena 134,17 €
  Na zalogi

  Hladilna torba Chilly Bean 50 litrov je izolirana s PU peno visoke gostote. Eleganten pasivna hladilna torba je neodvisno TUV* testirana in zagotavlja, da led ostane zamrznjen več kot 4 dni.

  Podrobnosti
 4. Kampa Dometic
  Hladilna Torba 65 L Chilly Bin
  Akcijska Cena 126,49 € Redna Cena 155,52 €
  Na zalogi

  Hladilna torba Chilly Bean 65 litrov je izolirana s PU peno visoke gostote. Eleganten pasivna hladilna torba je neodvisno TUV* testirana in zagotavlja, da led ostane zamrznjen več kot 4 dni.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction