Zložljive postelje

Poglej kot Grid List

10 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Postelja Slumber
  Akcijska Cena 21,12 € Redna Cena 23,47 €

  Kamp postelja Slumber je nepogrešljiva pri kampiranju, poležavanju na plaži ali na domačem vrtu. Nekoliko dvignjeno vzglavje in štiri noge za stabilnost. Postelja ima kakovostno jekleno konstrukcijo ter 600D poliestrsko platno. Izjemno enostavna postavitev in zlaganje ter zagotavlja dobro stabilnost. Priložena torba za shranjevanje in prenašanje.

  Podrobnosti
 2. Bertoni
  Zložljiva postelja Scout
  Akcijska Cena 24,65 € Redna Cena 29,00 €

  Kamp postelja Scout je nepogrešljiva pri kampiranju, poležavanju na plaži ali na domačem vrtu. Nekoliko dvignjeno vzglavje in štiri noge za stabilnost. Postelja ima kakovostno jekleno konstrukcijo ter poliestrsko platno. Izjemno enostavna postavitev in zlaganje ter zagotavlja dobro stabilnost. 

  Podrobnosti
 3. Kampa
  Postelja Slumber Plus
  Akcijska Cena 31,68 € Redna Cena 35,20 €

  Ekstra široka kamp postelja Slumber Plus je nepogrešljiva pri kampiranju, poležavanju na plaži ali na domačem vrtu. Štiri noge za stabilnost. Postelja ima kakovostno jekleno konstrukcijo ter 600D poliestrsko platno. Izjemno enostavna postavitev in zlaganje ter zagotavlja dobro stabilnost. Priložena torba za shranjevanje in prenašanje. 

  Podrobnosti
 4. Kampa
  Dream Kamp postelja z vzglavnikom
  Akcijska Cena 46,95 € Redna Cena 52,17 €

  Kamp postelja Dream  z vzglavnikom je nepogrešljiva pri kampiranju, poležavanju na plaži ali na domačem vrtu. Močan jeklen okvir in varnostne sponke. Postelja ima kakovostno jekleno konstrukcijo ter 600D poliestrsko platno. Izjemno enostavna postavitev in zlaganje ter zagotavlja dobro stabilnost. Priložena torba za shranjevanje in prenašanje.

  Podrobnosti
 5. Bertoni
  Postelja USA
  Akcijska Cena 53,55 € Redna Cena 63,00 €

  Postelja USA

  Kamp postelja USA je nepogrešljiva pri kampiranju, poležavanju na plaži ali na domačem vrtu. Postelja ima kakovostno železno konstrukcijo ter poliestrsko platno. Izjemno enostavna postavitev in zlaganje ter zagotavlja dobro stabilnost. Priložena torba za shranjevanje in prenašanje.

  Podrobnosti
 6. Kampa
  Kamp postelja Utopia
  Akcijska Cena 56,34 € Redna Cena 62,60 €

  Kamp postelja Utopia z integriranim vzglavnikom, mehkim na dotik je nepogrešljiva pri kampiranju, poležavanju na plaži ali na domačem vrtu. Močan jeklen okvir in varovalo, da se postelja ne zloži. Postelja ima kakovostno jekleno konstrukcijo ter 600D poliestrsko platno. Izjemno enostavna postavitev in zlaganje ter zagotavlja dobro stabilnost.

  Podrobnosti
 7. Kampa
  Dream XL Kamp Postelja z vzglavnikom
  Akcijska Cena 58,69 € Redna Cena 65,21 €

  Kamp postelja Dream XL z vzglavnikom je nepogrešljiva pri kampiranju, poležavanju na plaži ali na domačem vrtu. Močan jeklen okvir in varnostne sponke. Postelja ima kakovostno jekleno konstrukcijo ter 600D poliestrsko platno. Izjemno enostavna postavitev in zlaganje ter zagotavlja dobro stabilnost. Priložena torba za shranjevanje in prenašanje.

  Podrobnosti
 8. Bertoni
  Postelja USA Aluminij
  Akcijska Cena 65,45 € Redna Cena 77,00 €

  Postelja USA Aluminij

  Material: Poliester
  Okvir: 25x25mm železo
  Velikost: 190x72,5 cm
  Teža: 5,90 kg
  Pakiranje: 93x15x9 cm

  Podrobnosti
 9. Kampa
  Kamp postelja z vzglavnikom Together
  Akcijska Cena 84,53 € Redna Cena 93,92 €

  Kamp postelja Together z integriranim vzglavnikom, mehkim na dotik je nepogrešljiva pri kampiranju, poležavanju na plaži ali na domačem vrtu. Močan jeklen okvir in varovalo, da se postelja ne zloži. Postelja ima kakovostno jekleno konstrukcijo ter 600D poliestrsko platno. Izjemno enostavna postavitev in zlaganje ter zagotavlja dobro stabilnost. Priložena torba za shranjevanje in prenašanje.

  Podrobnosti
 10. Kampa
  Nadstropna kamp postelja Bunkie Bed
  Akcijska Cena 117,41 € Redna Cena 130,45 €

  Nadstropna kamp postelja Bunkie Bed z integriranima vzglavnikoma, mehkima na dotik je nepogrešljiva pri kampiranju. Kamp postelja Bunkie Bed reši vsako stisko s prostorom, tako na kampiranju kot tudi doma. Močan jeklen okvir in dodatna podpora nudita izjemno stabilnost. Postelja ima kakovostno jekleno konstrukcijo ter 600D poliestrsko platno. Priložena torba za shranjevanje in prenašanje.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

10 izdelkov

per page
Set Descending Direction