Napihljive Vlečne Tube

Vlečne tube so postale priljubljena vodna atrakcija in najboljše sredstvo za adrenalinske odvisnike vodnih športov.

Spinera in Aquaglide vodne napihljive vlečne tube bodo popestrile izlete s čolnom tako otrokom, kot odraslim. V naši trgovini NaZraku.si nudimo veliko raznovrstnih napihljivih vlečnih tub in banan, ki so namenjene družinam ali skupini prijateljev in profesionalno linijo, namenjeno izposoji in najemu. Napihljive vlečne tube so narejene iz najboljših materialov in so izjemno vzdržljive. Na voljo so velikosti od 1 – 12 oseb in so različnih oblik. Preživljanje zabavnih in aktivnih počitnic z napihljivimi vlečnimi tubami ni bilo še nikoli tako zanimivo.

Poglej kot Grid List

59 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Spinera
  Tuba Delta 54
  59,95 €
  Ni na zalogi

  Trikotna napihljiva tuba Delta 54 je namenjena 1 osebi. Tubo lahko vlečete samostojno ali več njih hkrati. Napihljivi del je polkrit z močnim najlonskim plaščem.

  Podrobnosti
 2. Spinera
  Tuba Classic 54
  59,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Okrogla napihljiva tuba Classic 54 je namenjena 1 osebi. Je klasične krof oblike, ki je Spinerin vstopni model za zabavo na vodi. Tubo lahko vlečete samostojno ali več njih hkrati. Napihljivi del je polkrit z najlonskim plaščem.

  Podrobnosti
 3. Spinera
  Tuba Wild Bob 2020
  74,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Tuba Wild Bob je narejena v obliki Donut krofa in je primerna za eno osebo. Napihljiva vlečna tuba za na vodo Spinera Wild Bob bo popestrila izlet s čolnom tako otrokom kot tudi odraslim.

  Podrobnosti
 4. Spinera
  Tuba Wild Bob
  74,99 €
  Na zalogi

  Spinera Tuba Wild Bob je narejena v obliki Donut krofa in je primerna za eno osebo. Napihljiva vlečna tuba za na vodo Spinera Wild Bob bo popestrila izlet s čolnom tako otrokom kot tudi odraslim.

  Podrobnosti
 5. Spinera
  Tuba Set Delta 54
  84,95 €
  Ni na zalogi

  Set 12V tlačilke, vlečne vrvi in Trikotna napihljiva tuba Delta 54 je namenjen 1 osebi. Tubo lahko vlečete samostojno ali več njih hkrati. Napihljivi del je polkrit z močnim najlonskim plaščem.

  Podrobnosti
 6. Spinera
  Tuba Set Classic 54
  84,95 €
  Ni na zalogi

  Set 12V tlačilke, vlečne vrvi in okrogle napihljive tube Classic 54 je namenjen 1 osebi. Je klasične krof oblike, ki je Spinerin vstopni model za zabavo na vodi. Tubo lahko vlečete samostojno ali več njih hkrati. Napihljivi del je polkrit z najlonskim plaščem.

  Podrobnosti
 7. Spinera
  Tuba Wild Wave 2020
  99,99 €
  Na zalogi

  Vlečna tuba Wild Wave je primerna za eno odraslo osebo ali enega otroka. Tuba je povsem prekrita z najlonsko prevleko in ima štiri povsem podložene udobne ročaje z EVA ščitniki za členke. Ta izjemno odporna tuba je narejena iz najbolj kvalitetnih materialov. Za hitro napihovanje in praznjenje ima tuba bostonski ventil. 

  Podrobnosti
 8. Spinera
  Tuba Wild Wave
  99,99 €
  Na zalogi

  Vlečna tuba Wild Wave je primerna za eno odraslo osebo ali enega otroka. Tuba je povsem prekrita in ima štiri povsem podložene udobne ročaje z EVA ščitniki za členke. Ta izjemno odporna tuba je narejena iz najbolj kvalitetnih materialov. Za hitro napihovanje in praznjenje ima tuba bostonski ventil. 

  Podrobnosti
 9. Spinera
  Tuba Flight 1
  129,99 €
  Na zalogi

  Spinera Flight je kot leteči NLP za 1 osebo. Tuba ima veliko držal in neoprensko zaščito za komolce in kolena. Leži se na trebuhu, tako da se lahko katapultira na zadnji val od čolna. To je popolna zabava. Tuba je popolnoma prekrita z najlonom.

  Podrobnosti
 10. Spinera
  Tuba Kato 1
  139,95 €
  Na zalogi

  Spinera Vodna Tuba Kato 1 je izjemno kvalitetna napihljiva vlečnih tuba, ki jo lahko uporabimo tudi kot čolnič. Primerna za 1 osebo.

  Podrobnosti
 11. Spinera
  Tuba PRO Wild Wave
  148,74 €
  Na zalogi

  Spinera Wild Wave PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
 12. Spinera
  Tuba Waterpilot 1
  159,95 €
  Na zalogi

  Spinera Vodna Tuba Waterpilot 1 je izjemno kvalitetna napihljiva vlečnih tuba, ki jo lahko uporabimo tudi kot čolnič. Primerna za 1 osebo. 

  Podrobnosti
 13. Spinera
  Tuba Flight 2
  159,99 €
  Na zalogi

  Spinera Flight je kot leteči NLP za 2 osebi. Tuba ima veliko držal in neoprensko zaščito za komolce in kolena. Leži se na trebuhu, tako da se lahko katapultira na zadnji val od čolna. To je popolna zabava. Tuba je popolnoma prekrita z najlonom.

  Podrobnosti
 14. Spinera
  Tuba Rocket 2
  169,95 €
  Na zalogi

  Spinera Rocket 2 tuba je zabavna popestritev vožnje s čolnom tako za otroke kot tudi za odrasle. Dodatno stabilnost pri nagibanju dajejo stranski plovci na obeh straneh in udobni sedeži. 

  Podrobnosti
 15. Spinera
  Tuba Rocket 3
  189,99 €
  Na zalogi

  Spinera Rocket 3 tuba je zabavna popestritev vožnje s čolnom tako za otroke kot tudi za odrasle. Dodatno stabilnost pri nagibanju dajejo stranski plovci na obeh straneh in udobni sedeži. 

  Podrobnosti
 16. Spinera
  Tuba Wing 2 2020
  199,95 €
  Na zalogi

  Spinera Wing 2 tuba je podobna zmaju. V celoti je pokrita z najlonom in opremljena z neoprensko zaščito in podloženimi ročaji. Wing tubo enostavno nadzorujeta 2 osebi in jo imata za igranje z valom čolna. Zavihana krila pomagajo pri nadzoru in zaščiti pri visoki hitrosti.

  Podrobnosti
 17. Spinera
  Tuba Ikran 1
  199,95 €
  Na zalogi

  Spinera Tuba Ikran 1 je idealna za napredno zabvo na vodi. Čeprav Ikran izgleda kot Spinera Wing, je veliko bolj stabilen na vodi in s pomočjo petih smernikov z lahkoto zavijate.

  Podrobnosti
 18. Spinera
  Tuba Waterpilot 2
  209,95 €
  Na zalogi

  Spinera Vodna Tuba Waterpilot 2 je izjemno kvalitetna napihljiva vlečnih tuba, ki jo lahko uporabimo tudi kot čolnič. Primerna za 2 osebi. 

  Podrobnosti
 19. Spinera
  Tuba Wing 2
  209,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Wing tuba je podobna zmaju. V celoti je pokrita s poliestrom in opremljena z neoprensko zaščito in podloženimi ročaji. Wing tubo enostavno nadzorujeta 2 osebi in jo imata za igranje z valom čolna. Zavihana krila pomagajo pri nadzoru in zaščiti pri visoki hitrosti.

  Podrobnosti
 20. Spinera
  Tuba Flight 3
  219,99 €
  Na zalogi

  Spinera Flight je kot leteči NLP za 3 osebe. Tuba ima veliko držal in neoprensko zaščito za komolce in kolena. Leži se na trebuhu, tako da se lahko katapultira na zadnji val od čolna. To je popolna zabava. Tuba je popolnoma prekrita z najlonom.

  Podrobnosti
 21. Spinera
  Tuba Wing 3 2020
  249,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Wing 3 tuba je podobna zmaju. V celoti je pokrita z najlonom in opremljena z neoprensko zaščito in podloženimi ročaji. Wing tubo enostavno nadzorujejo 3 osebe in jo imajo za igranje z valom čolna. Zavihana krila pomagajo pri nadzoru in zaščiti pri visoki hitrosti.

  Podrobnosti
 22. Spinera
  Tuba Let's Go 2
  249,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Napihljiva vlečna tuba Let's Go je za 2 osebi. Tubo lahko vlečemo iz obeh strani. Sedite lahko kot na kavču ali klečite. Visoko hrbtišče nudi večjo zaščito za otroke. Tuba je popolnoma pokrita z najlonom in ima veliko ročajev.

  Podrobnosti
 23. Spinera
  Tuba Wing 3
  249,99 €
  Na zalogi

  Spinera Wing tuba je podobna zmaju. V celoti je pokrita z najlonom in opremljena z neoprensko zaščito in podloženimi ročaji. Wing tubo enostavno nadzorujejo 3 osebe in jo imajo za igranje z valom čolna. Zavihana krila pomagajo pri nadzoru in zaščiti pri visoki hitrosti.

  Podrobnosti
 24. Spinera
  Tuba Rocket 4
  259,95 €
  Na zalogi

  Spinera Rocket 4 tuba je zabavna popestritev vožnje s čolnom tako za otroke kot tudi za odrasle. Dodatno stabilnost pri nagibanju dajejo stranski plovci na obeh straneh in udobni sedeži. 

  Podrobnosti
 25. Spinera
  Tuba Chill Rider
  269,95 €
  Na zalogi

  Spinera Chill Rider je popolnoma nova inovativna vlečna tuba od Spinere. Ima dve vlečni mesti. To pomeni, da lahko ležite na trebuhu in poletite po valivih, podobno kot pri Spinera Wing, lahko pa se malo sprostite in udobno ležite na hrbtu, kot na svojem kavču v dnevni sobi.

  Podrobnosti
 26. Spinera
  Tuba Flight 4
  269,99 €
  Na zalogi

  Spinera Flight je kot leteči NLP za 4 osebe. Tuba ima veliko držal in neoprensko zaščito za komolce in kolena. Leži se na trebuhu, tako da se lahko katapultira na zadnji val od čolna. To je popolna zabava. Tuba je popolnoma prekrita z najlonom.

  Podrobnosti
 27. Aquaglide
  Tuba Syncro 3
  299,95 €
  Ni na zalogi

  Če imate potrebo po hitrosti in iščete popolno navdušenje, vam je serija Syncro pisana na kožo. Syncro pomeni čisto delovanje adrenalina in visoko zmogljivost. EVA ščitniki za členke ščitijo občutljive dele telesa, vgrajena bočna krila zagotavljajo odlično dresenje po vodi.

  Podrobnosti
 28. Aquaglide
  Tuba Spitfire 80
  299,95 €
  Ni na zalogi

  Če iščete veselje do adrenalinske tube, ki ni prepovedana, potem je Aquaglide Spitfire 80 za 4 osebe prava za vas. Vlečni tuba ima minimalističen dizajn in ni za strahopetne, ter ima vse, kar potrebujete za divjo vožnjo. Dovršenemu vzmetenju so dodane še stranske stene, obložene z najlonsko konstrukcijo 840d.

  Podrobnosti
 29. Spinera
  Tuba Lounger
  299,95 €
  Na zalogi

  Tuba Spinera Lounger je referenca v smislu udobja. Počutili se boste kot doma v fotelju. Na vsaki strani ima držla za pijačo. Primeren za 2 osebi.

  Podrobnosti
 30. Aquaglide
  Tuba Retro 2
  319,95 €
  Ni na zalogi

  Retro 2 je ena najbolj priljubljenih Aquaglideovih vlečnih tub in se predstavlja z vznemirljivimi zmogljivostmi v elegantni obliki. Sedeži na palubi zagotavljajo nizko težišče, medtem ko bočna krila nudijo varno stabilnost in hitrost. Udobna blazina do ramen varuje uporabnike tudi v najtežjih pogojih. Retro omogoča vožno sede ali pa se vozite v slogu kočije, za še več navdušenja!

  Podrobnosti
 31. Spinera
  Tuba Let's Go 3
  319,95 €
  Na zalogi

  Napihljiva vlečna tuba Let's Go je za 3 osebe. Tubo lahko vlečemo iz obeh strani. Sedite lahko kot na kavču ali klečite. Visoko hrbtišče nudi večjo zaščito za otroke. Tuba je popolnoma pokrita z najlonom in ima veliko ročajev.

  Podrobnosti
 32. Spinera
  Tuba PRO Flight 2
  327,24 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Flight 2 PRO je kot leteči NLP za 2 osebi. Namenjena je izposoji oziroma profesionalni rabi. Tuba ima veliko držal in neoprensko zaščito za komolce in kolena. Leži se na trebuhu, tako da se lahko katapultira na zadnji val od čolna. To je popolna zabava. Tuba je popolnoma prekrita s trpežnim najlonom.

  Podrobnosti
 33. Aquaglide
  Tuba Retro 3
  389,95 €
  Ni na zalogi

  Retro 3 je ena najbolj priljubljenih Aquaglideovih vlečnih tub in se predstavlja z vznemirljivimi zmogljivostmi v elegantni obliki. Sedeži na palubi zagotavljajo nizko težišče, medtem ko bočna krila nudijo varno stabilnost in hitrost. Udobna blazina do ramen varuje uporabnike tudi v najtežjih pogojih. Retro omogoča vožno sede ali pa se vozite v slogu kočije, za še več navdušenja!

  Podrobnosti
 34. Aquaglide
  Tuba Syncro 4
  389,95 €
  Ni na zalogi

  Če imate potrebo po hitrosti in iščete popolno navdušenje, vam je serija Syncro pisana na kožo. Syncro pomeni čisto delovanje adrenalina in visoko zmogljivost. EVA ščitniki za členke ščitijo občutljive dele telesa, vgrajena bočna krila zagotavljajo odlično dresenje po vodi.

  Podrobnosti
 35. Spinera
  Tuba Big Lounger 3
  399,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Tuba Spinera Big Lounger 3 je referenca v smislu udobja. Počutili se boste kot doma v fotelju. Na vsaki strani ima držla za pijačo in 6 ročajev. Primeren za 3 osebe.

  Podrobnosti
 36. Spinera
  Tuba PRO Flight 4
  490,86 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Flight 4 PRO je kot leteči NLP za 4 osebe. Namenjena je izposoji oziroma profesionalni rabi. Tuba ima veliko držal z neoprensko zaščito za komolce in kolena. Leži se na trebuhu, tako da se lahko katapultira na zadnji val od čolna. To je popolna zabava. Tuba je popolnoma prekrita s trpežnim najlonom.

  Podrobnosti
 37. Spinera
  Tuba PRO Wing 4
  505,74 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera napihljiva vlečna tuba za na vodo Wing 4 PRO ima zelo posebno obliko z optimizirano zgradbo zunanjih kril. Obe strani tube sta privihani navzgor, kar da tubi videz kril. Ta posebna oblika tube zmanjša upor vode in poskrbi, da je vaš obraz zaščiten pred vodo in vetrom.

  Podrobnosti
 38. Spinera
  Tuba PRO Banana 3 Multi Rider
  599,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Banana PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
 39. Spinera
  Tuba PRO Zenith Banane 3
  599,99 €
  Na zalogi

  Spinera Zenith Banana PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
 40. Spinera
  Tuba PRO Let's Go 4
  654,49 €
  Na zalogi

  Udobna napihljiva vlečna tuba Spinera Let's Go je del profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za izposojo in nudi posebej široka sedišča, da bo uporabnikom med vožnjo udobno in se bodo lahko brezskrbno zabavali. Tuba je na voljo v dveh velikostih, velikosti za 4 osebe ali pa v velikosti za 6 oseb. 

  Podrobnosti
 41. Spinera
  Tuba PRO Wing 3 HD
  981,74 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera profesionalna napihljiva vlečna tuba za na vodo Wing 3 HD ima zelo posebno obliko z optimizirano zgradbo zunanjih kril. Obe strani tube sta privihani navzgor, kar da tubi videz kril. Posebna oblika tube zmanjša upor vode in poskrbi, da je vaš obraz zaščiten pred vodo in vetrom.

  Podrobnosti
 42. Spinera
  Tuba PRO Banana 5 Multi Rider
  999,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Banana PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
 43. Spinera
  Tuba PRO Lets Go 3 HD
  1.130,49 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Udobna napihljiva vlečna tuba Spinera Lets Go 3 HD je del profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za izposojo in nudi posebej široka sedišča, da je uporabnikom med vožnjo udobno in se lahko brezskrbno zabavajo. Na njej lahko udobno sedite ali v položaju kot na rimskih kočijah ... "Vrhunska in večnamenska zabava na vodi!

  Podrobnosti
 44. Spinera
  Tuba PRO Let's Go 6
  1.160,24 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Udobna napihljiva vlečna tuba Spinera Let's Go je del profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za izposojo in nudi posebej široka sedišča, da bo uporabnikom med vožnjo udobno in se bodo lahko brezskrbno zabavali. Tuba je na voljo v dveh velikostih, velikosti za 4 osebe ali pa v velikosti za 6 oseb.

  Podrobnosti
 45. Spinera
  Tuba PRO Banana 6 Multi Rider
  1.189,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Banana PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
 46. Spinera
  Tuba PRO Banana 8 Multi Rider
  1.383,36 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Banana PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
 47. Spinera
  Tuba PRO Flyfish 200 Water Glider
  1.487,49 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Flyfish Water Glider 200 PRO je res zabavna in inovativna napihljiva tuba z zelo zabavnim dejavnikom, saj dejansko poletite nad vodo. Flyfish je izdelan iz zelo trpežne tkanine. Dno je dodatno okrepljeno za komercialne namene. Veliki močni D-obročki se nahajajo na ceveh.

  Podrobnosti
 48. Spinera
  Tuba PRO Banana 10 Multi Rider
  1.636,24 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Banana PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
 49. Spinera
  Tuba PRO Wing 5 HD
  1.725,49 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera profesionalna napihljiva vlečna tuba za na vodo Wing 5 HD ima zelo posebno obliko z optimizirano zgradbo zunanjih kril. Obe strani tube sta privihani navzgor, kar da tubi videz kril. Posebna oblika tube zmanjša upor vode in poskrbi, da je vaš obraz zaščiten pred vodo in vetrom.

  Podrobnosti
 50. Spinera
  Tuba PRO Race Car 4-10 HD
  2.320,49 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera je s profesionalno Race Car 4-10 HD tubo ustvarila izjemno hitro cev, ki lahko prevaža veliko ljudi. Pridružite se do 9 prijateljem ali družinskim članom in poletite po vodi!

  Podrobnosti
 51. Spinera
  Tuba PRO Flyfish 300 Water Glider
  2.379,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Flyfish Water Glider 300 PRO je res zabavna in inovativna napihljiva tuba z zelo zabavnim dejavnikom, saj dejansko poletite nad vodo. Flyfish je izdelan iz zelo trpežne tkanine. Dno je dodatno okrepljeno za komercialne namene. Veliki močni D-obročki se nahajajo na ceveh.

  Podrobnosti
 52. Spinera
  Tuba PRO Banana Dvojna 2x5 Multi Rider
  2.379,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Jahanje dvojne Banane je odlična zabava za vse starosti. Uživajte v vožnji z Duble Banana Multi Rider, saj je vse, kar morate storiti, sesti na svoje mesto in ostati na banani med vožnjo po valovih. Tuba Banana ima velike močne glavne cevi in stranske stabilizacijske, ki omogočajo varno in vznemirljivo vožnjo.

  Podrobnosti
 53. Spinera
  Tuba PRO Banana Dvojna 2x6 Multi Rider
  2.677,49 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Jahanje dvojne Banane je odlična zabava za vse starosti. Uživajte v vožnji z Duble Banana Multi Rider, saj je vse, kar morate storiti, sesti na svoje mesto in ostati na banani med vožnjo po valovih. Tuba Banana ima velike močne glavne cevi in stranske stabilizacijske, ki omogočajo varno in vznemirljivo vožnjo.

  Podrobnosti
 54. Spinera
  Tuba PRO Banana Dvojna 2x8 Multi Rider
  2.974,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Jahanje dvojne Banane je odlična zabava za vse starosti. Uživajte v vožnji z Duble Banana Multi Rider, saj je vse, kar morate storiti, sesti na svoje mesto in ostati na banani med vožnjo po valovih. Tuba Banana ima velike močne glavne cevi in stranske stabilizacijske, ki omogočajo varno in vznemirljivo vožnjo.

  Podrobnosti
 55. Spinera
  Tuba PRO Endless Ride 6 Modro/Siva
  2.974,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Endless Ride 6 PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
 56. Spinera
  Tuba PRO Endless Ride 6
  2.974,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Endless Ride 6 PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
 57. Spinera
  Tuba PRO Flyfish 600 Water Glider
  3.569,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Flyfish Water Glider 600 PRO je res zabavna in inovativna napihljiva tuba z zelo zabavnim dejavnikom, saj dejansko poletite nad vodo. Flyfish je izdelan iz zelo trpežne tkanine. Dno je dodatno okrepljeno za komercialne namene. Veliki močni D-obročki se nahajajo na ceveh.

  Podrobnosti
 58. Spinera
  Tuba PRO Banana Dvojna 2x10 Multi Rider
  3.569,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Jahanje dvojne Banane je odlična zabava za vse starosti. Uživajte v vožnji z Duble Banana Multi Rider, saj je vse, kar morate storiti, sesti na svoje mesto in ostati na banani med vožnjo po valovih. Tuba Banana ima velike močne glavne cevi in stranske stabilizacijske, ki omogočajo varno in vznemirljivo vožnjo.

  Podrobnosti
 59. Spinera
  Tuba PRO Endless Ride 12
  4.313,74 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Endless Ride 12 PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

59 izdelkov

per page
Set Descending Direction