Šotor Tasman 2

free shipping

same day dispatch

Coleman
Šotor Tasman 2
SKU
2000012152
Na zalogi
Kratek opis

Popoln spremljevalec med vikendi ali izleti z več postanki. Tasman 2 ima aerodinamično strukturo s križem v grebenu in palico za dodatno višino. Prostoren spalen in bivalen prostor, odstranljiva podloga v bivalnem delu, svetla okna z zatemnitvijo, zračniki in 2 vhoda omogočajo udobno bivanje, odličen pretok zraka in zaščito v vseh vremenskih pogojih.

Akcijska Cena 121,03 € Redna Cena 172,90 €
  • -30%

Coleman Šotor Tasman 2

Aerodinamična tunelska oblika, prostorna spalnica, optimalno višina Tasman 2 je popolen šotor za večkratne postanke ali vikend izlete. Veranda poveča dnevni prostor ali površino za odlaganje. PVC okna zagotavljajo svetlobo in pogled na okolico, medtem ko sprednje platno daje senco. Dvojna vrata omogočajo enostaven vhod in izhod.
WeatherTec ™ - nudi udobje in zaščito. Vodotesne lastnosti tkanine se merijo z vodnim stolpcem. Če je 3000mm, pomeni da se na površino lahko postavi vodomer 3 m, preden se kapljice pokažejo po spodnji strani tkanine. (tkanina se klasificira z vodnim stolpcem 800 mm + kot vodotesno). UV Guard ™ zaščita pred soncem je certificirano laboratorijsko testiranje in dokazuje, da zaščitne tkanine Coleman® UVGuard ™ s SPF50 zagotavljajo odlično zaščito pred sončno ultravijoličnimi žarki. Pravilna uporaba zaščite pred soncem v kombinaciji z zavetji, ki so izdelana z zaščitnim materialom UVGuard ™, je lahko v boju proti sončnim opeklinam in UV-izpostavljenosti.
Proti požarna varnost pomeni, da tkanina ni vnetljiva in bo ogenj celo ustavljala, tako da se pridobi čas za pobeg. Palice so iz steklenih vlaken, ki so visoko fleksibilne, ter lahke in zagotavljajo dober odziv na veter in nevihte.
Obstajajo številni drugi dejavniki, ki vplivajo na učinkovitost šotora v težkih vremenskih pogojih. Coleman uporablja najnovejšo tehnologijo in strog režim testiranja, da bi zagotovili, da vas bomo vedno zaščitili - ne glede na vreme.

Za št. oseb: 2 osebe
Št. prostorov: 1
Način montaže: Vse v enem
Palice: Steklena vlakna
Talno platno: PE povišano
Platno: Poliester 68D s PU prevleko
Velikost: 400 x 150 x 115 cm
Velikost spalnice: 210 x 130 cm
Šivi: Varjeni
Torba: Vključena
Pakiranje: 57×17×16 cm
Teža: 4,4 kg
Vodni stolpec: 3000 mm

Več informacij
Proizvajalec Coleman
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Našli smo še nekaj izdelkov, ki bi vam morda prišli prav!