Šotor Durban 6.0

free shipping

same day dispatch

High Peak
Šotor Durban 6.0
SKU
HI11812
Na zalogi
Kratek opis

Šotor High Peak Durban 6.0 je dvoslojni družinski šotor s stojno višino, z zatemnjeno spalnico, ki se jo da pregraditi v dve manjši, velikim predprostorom, tremi panoramskimi okni z zavesami, tendo, vhod z vremensko zaščito, stranski vhod, integrirano talno platno predprostora, mreža proti mrčesu čez cel vhod, kabelski vhod za razsvetljavo, vodni stolpec 4.000 mm, 2 zračnika, Dual Flow prezračevalni sistem, Vario Vent prezračevalni sistem, varjeni šivi, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

Akcijska Cena 404,96 € Redna Cena 449,95 €
  • NOVO

Šotor High Peak Durban 6.0

Šotor High Peak Durban 6.0 je družinski šotor s stojno višino in z zatemnjeno spalnico, ki se jo da pregraditi v dve manjši. Ima vhod z vremensko zaščito ter tremi panoramskimi okni z zavesami, ki nudijo dovolj zasebnosti. Dodaten stranski vhod omogoča vstop ali izstop iz predprostora iz dveh strani. Ima kabelski vhod za razsvetljavo. Velik predprostor lahko služi za shrambo, kuhinjo ali bivalni prostor. Talno platno predprostora je integrirano, kar preprečuje vstop umazaniji in žuželkam v prostor. Ima 4000 mm vodnega stolpca, ki zagotavlja suho notranjost, tudi v slabih vremenskih pogojih. Ima odlično prezračevanje, za katerega skrbita 2 zračnika Vario Vent prezračevalni sistem. Spalnici s prezračevalnim sistemom Dual Flow nudita udobje med spanjem, saj omogočata optimalno zračenje šotora. Vhodna vrata se enostavno zvijejo in pritrdijo. Lahko pa služijo tudi kot priročen senčnik. Dodani sta dve jekleni palici za tendo. Močni 5 mm jekleni klini se lahko uporabijo tudi na trdih tleh. Palice so barvno označene za lažjo postavitev. Na vhodu spalnic je mreža proti mrčesu čez cel vhod, ki bo poskrbela, da bo mrčes ostal zunaj spalnice, vanjo pa bo vstopilo dovolj zraka za prijetno počutje. Notranji šotor ima žepe za pripomočke in nosilec za svetilko. Šivi so vodotesno varjeni. Za lažje pakiranje so dodani kompresijski trakovi. Zaradi svoje prostornosti, šotor omogoča udobno bivanje in je tako idealen za daljši družinski dopust ali vikend avanturo s prijatelji.

Tehnični podatki:
Material zunanjega platna: 190T poliester PU
Varjeni vodotesni šivi
Vodni stolpec: 4000 mm
Spalnice: zatemnjene, 100% zračni poliester, Dual Flow Ventilation System
Dno: 100% polietilen
Zadrge: SBS
3 kristalni čisti okni z zaščito
2 zračnika Vario Vent Ventilation System
Palice: steklena vlakna, barvno označene, premera 11 mm, jeklene palice 16 mmm
Izjemno močni klini: 5 mm
Dimenzije: 225 x 370 x 215 cm
Notranji šotor: 220 x 360 x 210 cm
Predprostor: 300 cm
Teža: 17,6 kg
Dimenzije paketa: 71 cm x 31 cm
Vsebina paketa: torba za nošenje, klini, napenjalne vrvice in navodila za postavitev in nego, kompresijski trakovi za lažje pakiranje
Barva: sivo moder

Več informacij
Proizvajalec High Peak
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun