SET Šotor Croyde 6 Classic AIR Pro 2019

free shipping

same day dispatch

Kampa
SET Šotor Croyde 6 Classic AIR Pro 2019
SKU
CTS3105
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

SET Šotor Kampa Croyde 6 Classic AIR Pro s tepihom za bivalni prostor in zaščitno spodnjo podlogo, je za tiste, ki želite le najboljše in potrebujete veliko prostora. SET Croyde 6 Classic AIR Pro prava izbira za razkošje in slog. Napihnjen v nekaj minutah, zagotavlja ogromno bivalnega prostora in ko je enkrat postavljen je šotor Croyde 6 Classic AIR Pro eden od najbolj stabilnih in vremensko odpornih šotorov na voljo. Šotor Croyde 6 Classic AIR Pro je posodobljen za sezono 2019. 

Akcijska Cena 1.919,00 € Redna Cena 2.398,75 €
  • NOVO

SET Šotor Croyde 6 Classic AIR Pro 2019 + Podloga + Tepih

Šotor Croyde 6 Classic AIR Pro je posodobljen za sezono 2019. Spalnice so še bolj fiksirane in pri vhodu ne nastane stopnica, ter povišalna je stojna višina.Za tiste, ki želite le najboljše in potrebujete veliko prostora je Croyde 6 Classic AIR Pro prava izbira za razkošje in slog. Napihnjen v nekaj minutah, zagotavlja ogromno bivalnega prostora in ko je enkrat postavljen je šotor Croyde 6 Classic AIR Pro eden od najbolj stabilnih in vremensko odpornih šotorov na voljo.  Šotor ima odlično zračenje v spalnicah, točke napihovanja so na zunanji strani, pritrjevanje s trakovi omogoča še hitrejšo postavitev, zavese z zadrgami pa izboljšajo zasebnost. V spalnice šotora lahko pritrdimo kampino palico za shranjevanje oblek CT5000.

Napihljiv AIR sistem palic
"Občutite razliko" Weathershield® AIRFLO polibombaža
Visok strop
Velik notranj prostor in glavna spalnica
Notranji šotor ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Dynalite aluminij palica stranske tende nad desnim vhodom
Odstranljivo talno platno v prvem predprostoru
Dva stranska vhoda z zračno mrežico proti mrčesu, eden s tendo za zaščito v primeru slabega vremena
Spremenljiv položaj vrat glavnega vhoda
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnem delu
Kristalna okna z zavesami na zadrge, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi na sprednji steni spalnice
Dve vstopni odprtini za električni kabel
Obešalnik za svetilko in pričvrstitven velcro za električni kabel
Komplet z ročno tlačilko in set za pritrjevanje v močnejšem vetru sta priložena

Platno: Weathershield® Airflow Polibombaž
Talno platno: PE 10 x 10 130 g/m2 10,000 mm
Palice: Kampa AirFrame zračne komore, Dynalite aluminij palica za tendo stranskega vhoda
Zunanja višina: 220 cm
Teža: 43,5 kg
Velikost pakiranja: 80x51x51 cm

Podloga
Ščiti dno šotora pred umaznijo
Velikost: 405x500 cm

Tepih
Za prijetnejše bivanje v šotoru.
Velikost: 415x285 cm

Dodatna oprema, na voljo za doplačilo:
Podloga - CF0077
Tepih za glavni dnevni prostor - CC3032
Mreža sprednja odprtina CV3137
Podaljšek terase šotora - CV3135
Spalnica Croyde 6 za dodatni 2 ležišči - CI2005
Kampa palica za obešanje oblek - CT5000

Družinski šotor iz polibombaža nudi vrhunsko bivanje in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne komore.

Zunanje platno je izdelano iz naše Weathershield®Airflow polibombažne tkanine, tako da bo šotor izredno zračen in hladen v vročem vremenu in toplejši v hladnem vremenu. Notranjost je razdeljena v tri področja - spalnice, dnevni prostor in predprostor. Stena med dnevnim prostorom in predprostorom se lahko odstrani in s tem dobite en zelo velik bivalni prostor. Bivalni prostor, ki vsebuje spalnice ima talno platno všito, integrirano medtem, ko talno platno predprostora ni in ga lahko po želji odstranite. To omogoča, da se predprostor lahko uporablja kot naravno območje za postavitev mize, shranjevanje koles in ostalih predmetov, ki jih ne želite imeti shranjenih na talnem platnu.
Na obeh straneh šotora ob vhodih v spalnico sta vhoda z mrežo proti mrčesu, ki omogočata še boljše prezračevanje. Stranski vhod na desni strani ima tudi zaščitno tendo, ki omogoča zračenje tudi v slabem vremenu. Sprednjo vhodno steno lahko odprete v različnih fazah, kot majhna vrata, velika vrata ali popolnoma odprete in s tem dobite odprto pokrito teraso. Ta konfiguracija odpiranja vhodnega platna se ponovi med predprostorom in bivalnim prostorom. Spalnice so razvrščene 2 + 2 + 2 kar omogoča kar največjo prilagodljivost - stenske zavese z zadrgo se lahko med vsemi spalnicami odstranijo v kolikor želite imeti en velik spalni prostor.
Postavitev in podiranje šotora sta hitra in enostavna. Za dodatno zaščito pred močnejšimi vetrovi so šotoru dodani sprednji in zadnji varnostni trakovi "Storm Tie Down Kit".

Tehnologija v vaših rokah
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi AirFrame palicami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev.
Torej, kako to deluje?
Preprosto. Tradicionalne palice smo zamenjali z napihljivim sistemom AIRFRAME, ki ostane vedno pritrjen na šotor. AirFrame nudi izjemno močno konstrukcijo, verjetno močnejšo kot je tista z jeklenim ogrodjem. Le to je možno napihniti s priloženo visokotlačno ročno tlačilko ali pa z opcijsko električno tlačilko Gale. Ogrodje šotora z AirFrame konstrukcijo je možno napihniti z ročno tlačilko v manj kot 60 sekundah.
Ostale prednosti
Poleg tega, da je šotor hitreje postavljen je tudi hitreje pospravljen
Notranji šotor lahko ostane pritrjen
Prihranek časa pri postavljanju in pospravljanju
Pri šotoru brez kovinskih ali palic iz steklenih vlaken se težje poškoduje platno
AirFrame ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic
Čeprav je AirFrame ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo
Kot je primerno za ene najboljših šotorov na trgu danes, so Kampa® AIRFRAME šotori izdelani iz vrhunskih materialov in so visokokvalitetne izdelave.
Kaj se zgodi, če se AirFrame poškoduje?
AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora AirPole je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.

Kampa ProAir Šotori
Nepremagljive Pro lastnosti in funkcionalna zasnova. Predstavljamo naš NOV QuickPitch ™ pritrdilni sistem vgrajen v Pro AIR linijo AirFrame napihljivih šotorov so eni od najhitreje postavljenih šotorov na trgu.

WeathershieldTM Airflow Classic polibombažen material
Zračen visokokakovosten polibombažen material nudi vso zaščito naših poliestrskih materialov, poleg tega pa ponuja tudi vrhunsko udobje bivanja. Naš Classic polibombažen material omogoča zračenje šotora in preprečuje kondenzacijo ter pripomore k zmanjšanju temperature v notranjosti v vročih poletnih dneh. Pri nakupu šotora iz polibombaža bodite pozorni, da le ta ni impregniran, saj se marsikateri proizvajalci poslužujejo impregnacijskih premazov s čimer zapolnijo pore šotora, vi pa s tem izgubite prednosti tega materiala.
™ Guying System – sistem pritrjevanja
Nič več utrudljivega sistema QuickPich pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.
Integrirano talno platno ščiti šotor pred slabim vremenom, žuželkami in pajki skozi celotno dno šotora. Šotor je izdelan tako, da je šiv, ki povezuje talno in strešno platno zaščiten pred vremenskimi vplivi.
Ostale lastnosti naših ProAIR šotorov
Napihljivi – zunanje točke napihovanja
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnici šotora so zaščiteni pred slabim vremenom
Žepi za manjše predmete na sprednji strani spalnic in žepi v spalnici
Stene med spalnicami z zadrgo, za kolikor je mogoče dobro zasebnost
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Mrežica proti mrčesu v stranskih vratih
Dva vhoda za elektriko in klin za pritrjevanje luči z ježki za pritrjevanja kabla
Močne in trpežne zadrge
Okna z zavesami in predali za enostavno shranjevanje
Tepih iz flisa in podloga za šotor sta na voljo kot opcija
SabreLink™ Flex predpripravljen za montažo luči

Več informacij
Proizvajalec Kampa
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Našli smo še nekaj izdelkov, ki bi vam morda prišli prav!