Šotor Croyde 6 AIR

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Šotor Croyde 6 AIR
SKU
9120001252
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Kampa Dometic Croyde 6 AIR nudi prostor za vso družino. Material iz super lahkega poliestra Weathershield ™ 68D je enostaven za uporabo, trpežen in vodoodporen.

Akcijska Cena 1.254,95 € Redna Cena 1.468,69 €

Kampa Dometic Napihljiv Šotor Croyde 6 AIR 68D 

Kampa Dometic Croyde 6 AIR je velik šotor in nudi prostor za vso družino. Prostoren dnevni prostor ima velika okna, sprednja in stranska vhoda z mrežami proti mrčesu ter veliko notranjo spalnico zadaj, ki jo lahko razdelimo na tri dele. Integriran pokrit stranski vhod ima zaščitno streho, kar omogoča varen dostop in zračenje v primeru dežja. Izdelan iz super lahkega poliestra Weathershield ™ 68D je enostaven za uporabo, trpežen in vodoodporen. Vsestranski Croyde 6 AIR ponuja visok nivo in enostavno postavitev zahvaljujoč napihljivemu ogrodju Kampa Air Frame. Kristalno čista okna z zavesami, prostorna zatemnjena spalnica in udoben dnevni prostor, povečajo udobje vašega bivanja in pripomorejo, da kar najbolje izkoristite dopust.
Mreže proti mrčesu z zadrgo so nameščene na levem stranskem vhodu in sprednjimi vhodnimi vrati, kar nudi udobje v vročem vremenu.
Stranski vhod z nadstreškom za mokro vreme omogoča zaščiten dostop do šotora in prepreči padanje dežja v šotor, ko odprete vrata.
Več namenska sprednja vrata so prilagodljiva saj jih preprosto popolnoma zaprete z zadrgo ali v 3 korakih popolnoma odprete. Nastavljiva so na več pozicij in lahko ustvarite veliko sončno streho ali samo na polovico odvisno od vremenskih razmer in želja.
Več točkovno napihovanje AirPoles zračnih tub omogoča prilagodljivo trdoto posameznih tub in najpreprostejšo postavitev ter pospravljanje.
Vhodna odprtina za električne kable z zapiranjem na zadrgo.
Izredno lahek Weathershield ™ 68D poliester omogoča hitro postavitev in majhno velikost zloženega šotora. Zelo odporen je na vremenske vplive, ima zaščito proti UV žarkom in je vodoodporen.
SabreLink ™ Ready je prednastavljen trak za pritrditev luči v dnevnem prostoru na 3 tubah. SabreLink ™ luči imajo daljinski upravljač za vklop/izklop in prilagajanje svetlosti.

 

Lastnosti:
Model: Croyde 6 AIR
Napihljiv šotor
Kristalno čista okna
Mesh mreža na vseh vratih
Vhod z vremenskim nadstreškom
Več stopenjsko nastavljiva sprednja vrata
Všito dno
Več točkovno napihovanje
Odprtina za električni kabel
Pred priprava za SabreLink ™ luči
Material: Weathershield ™ 68D
Dolžina: 740 cm
Širina: 410 cm
Višina: 210 cm/180 cm
Teža: 29,11 kg
Velikost pakiranja: 85 x 46 x 46 cm

Navodila:

https://www.kampaoutdoors.com/assets/50/23/kampabreanaircroydeairhaylingair_opm_4445103240_emea16_2021-10-01_85023.pdf

Dodatna oprema za doplačilo:
9120001264 Preproga za šotor Croyde 6
CF3059 (9120000223) Croyde 6 Šotor in nadstrešek
SabreLink ™ LED Luči

 

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun