SET Šotor Brean 4 Classic AIR Pro 2018

free shipping

same day dispatch

Kampa
SET Šotor Brean 4 Classic AIR Pro 2018
SKU
CTS3104
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Družinski šotor Brean 4 Classic AIR Pro 2018 je polibombažen šotor, ki ponuja najboljše razmerje med vrednostjo in kvaliteto za napihljiv polibombažni šotor na trgu, ki je v sezoni 2018 še izboljšan z dodanimi novimi karakteristikami ter še boljšim pretokom zraka "AirFlow". Odličen šotor za krajše ali daljše bivanje. Brean 4 Classic AIR Pro je idealen za popotovanja, pare ali družinsko uporabo. Zahvaljujoč Kampa napihljivemu sistemu "AirFrame" lahko šotor Brean 4 Classic AIR Pro postavimo in pospravimo v samo nekaj minutah.

Akcijska Cena 1.002,19 € Redna Cena 1.336,25 €

SET Šotor Brean 4 Classic AIR Pro 2018 + Podloga + Flis Tepih

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto za napihljiv polibombažni šotor na trgu, ki je v sezoni 2018 še izboljšan z dodanimi novimi karakteristikami ter še boljšim pretokom zraka "AirFlow". Odličen šotor za krajše ali daljše bivanje. Brean 4 Classic AIR Pro je idealen za popotovanja, dve osebi ali družinsko uporabo. Zahvaljujoč Kampa napihljivemu sistemu "AirFrame" lahko šotor Brean 4 Classic AIR Pro postavimo in pospravimo v samo nekaj minutah.

Tenda v prednjem delu šotora, z aluminijasto palico, ščiti sprednji vhod v šotor pred dežjem. Gledano od zunaj, lahko uporabljate tudi vhod na desni stranski steni šotora. Stranski vhod lahko popolnoma odprete in uporabljate za še boljše prezračevanje, saj ima vgrajeno tudi mrežo proti mrčesu, ki bo skrbela, da bo mrčes med zračenjem čakal na zununji strani. Druge prezračevalne odprtine lahko najdemo še nad stranskim levim oknom, nad vhodnimi vrati, na zadnjem delu šotora zgoraj, ter pri vsaki od spalnic v spodnjem robu. Vse prezračevalne odprtine se lahko zaprejo, izjema je le zračnik nad vhodnimi vrati, ki ga pokriva tenda.
Šotor Brean 4 Classic AIR Pro ima integrirano talno platno skoziceloten notranji del šotora, spalnica se lahko razdeli z zaveso na zadrgo, ki jo lahko tudi odstranite. Odlagalni žepi so med vhodoma v spalnico, še več pa jih najdete v obeh spalnicah. Spalnica je v letošnji ssezoni dobila Sleep-Tite material, ki ustvarja relativno zatemnjeni spalnici za boljši in daljši spanec. Vsa okna imajo zavese z zadrgo, ki jih, ko niso v uporabi, pospravimo v zanje namenjene žepe pod okni.
Zunanje platno je izdelano iz naše Weathershield®Airflow polibombažne tkanine, tako da bo šotor izredno zračen in hladen v vročem vremenu in toplejši v hladnem vremenu.

Napihljiv AIR sistem palic
"Feel the Difference" Weathershield® AIRFLOW polibombaž
QuickPitch™ sistem pritrjevanja s trakovi
Integrirano talno platno
Visok strop
Velik notranj prostor in glavna spalnica
Notranji šotor ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Sleep-Tite sistem zatemnitve spalnic
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Dynalite aluminij palica tende nad vhodom
Stranska vrata s tendo in mrežico proti mrčesu
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnem delu
Kristalna okna z zavesami na zadrgo, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi na sprednji steni spalnice
Vstopna odprtina za elektriko na levi in desni strani predprostora
Obešalnik za svetilko in pričvrstitven velcro trak za električni kabel
Dobava v kompletu z ročno tlačilko
SabreLink™ Flex predpripravljen za namestitev LED luči
Opcija podaljška tende z zadrgo in globino 150 cm v prodaji ločeno

Platno: Weathershield® Airflow Classic Polibombaž
Talno platno: PE 10 x 10 130 g/m2 10,000 mm
Palice: Kampa AirFrame zračne komore, Dynalite aluminij palica za tendo glavnega vhoda
Zunanja višina: 210 cm
Teža: 21,5 kg
Velikost pakiranja: 72x39x39 cm

Podloga
Ščiti dno šotora pred umazanijo
Velikost: 400x290 cm

Tepih
Za prijetnejše bivanje v šotoru.
Velikost: 195x300cm

Dodatna oprema, na voljo za doplačilo:

Podloga
Tepih za glavni dnevni prostor
Preproga za predprostor
Podaljšek tende

Družinski šotor iz "Weathershield PRO AirFlow" visoko kvalitetnega polibombaža nudi visoko kvaliteto bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne komore.

Zunanje platno izdelano iz "Weathershield PRO AirFlow" visoko kvalitetnega in zračnega polibombaža z vsemi zračnimi odprtinami skrbi za dobro zračnost notranjosti šotora. Notranjost je razdeljena v dve področji - spalnice in dnevni prostor. Bivalni prostor, ki vsebuje spalnice, ima talno platno všito, integrirano.
Na levi strani šotora ob vhodu v spalnico je vhod z mrežo proti mrčesu, ki omogoča še boljše prezračevanje. Spalnici z razvrstitvijo 2 + 2 omogočata prilagodljivost - stenska zavesa z zadrgo se lahko med spalnicama odstrani v kolikor želite imeti en velik spalni prostor.
Postavitev in podiranje šotora sta hitra in enostavna.

Tehnologija v vaših rokah
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi AirFrame komorami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev.
Torej, kako to deluje?
Preprosto. Tradicionalne palice smo zamenjali z napihljivim sistemom AIRFRAME, ki ostane vedno pritrjen na šotor. AirFrame nudi izjemno močno konstrukcijo, verjetno močnejšo kot je tista z jeklenim ogrodjem. Le to je možno napihniti s priloženo visokotlačno ročno tlačilko ali pa z opcijsko električno tlačilko Gale. Ogrodje šotora z AirFrame konstrukcijo je možno napihniti z ročno tlačilko v manj kot 60 sekundah.
Ostale prednosti
Poleg tega, da je šotor hitreje postavljen je tudi hitreje pospravljen
Notranji šotor lahko ostane vedno pritrjen
Prihranek časa pri postavljanju in pospravljanju
Pri šotoru brez kovinskih ali palic iz steklenih vlaken se težje poškoduje platno
AirFrame ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic
Čeprav je AirFrame ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo
Kot je primerno za ene najboljših šotorov na trgu danes, so Kampa® AIRFRAME šotori izdelani iz vrhunskih materialov in so visokokvalitetne izdelave.
Kaj se zgodi, če se AirFrame poškoduje?
AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora AirPole je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.

Kampa ProAir Šotori
Nepremagljive Pro lastnosti in funkcionalna zasnova. Predstavljamo naš NOV QuickPitch ™ pritrdilni sistem vgrajen v Pro AIR linijo AirFrame napihljivih šotorov so eni od najhitreje postavljenih šotorov na trgu.

WeathershieldTM Airflow Classic polibombažen material
Zračen visokokakovosten polibombažen material nudi vso zaščito naših poliestrskih materialov, poleg tega pa ponuja tudi vrhunsko udobje bivanja. Naš Classic polibombažen material omogoča zračenje šotora in preprečuje kondenzacijo ter pripomore k zmanjšanju temperature v notranjosti v vročih poletnih dneh. Pri nakupu šotora iz polibombaža bodite pozorni, da le ta ni impregniran, saj se marsikateri proizvajalci poslužujejo impregnacijskih premazov s čimer zapolnijo pore šotora, vi pa s tem izgubite prednosti tega materiala.
™ Guying System – sistem pritrjevanja
Nič več utrudljivega sistema QuickPich pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.
Integrirano talno platno
Ščiti šotor pred slabim vremenom, žuželkami in pajki skozi celotno dno šotora. Šotor je izdelan tako, da je šiv, ki povezuje talno in strešno platno zaščiten pred vremenskimi vplivi.
Ostale lastnosti naših ProAIR šotorov
Napihljivi – zunanje točke napihovanja
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnici šotora so zaščiteni pred slabim vremenom
Žepi za manjše predmete na sprednji strani spalnic in žepi v spalnici
Stene med spalnicami z zadrgo, za kolikor je mogoče dobro zasebnost
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Mrežica proti mrčesu v stranskih vratih
Dva vhoda za elektriko in klin za pritrjevanje luči z ježki za pritrjevanja kabla
Močne in trpežne zadrge
Okna z zavesami in predali za enostavno shranjevanje
Tepih iz flisa in podloga za šotor sta na voljo kot opcija
SabreLink™ Flex predpripravljen za montažo luči

Več informacij
Proizvajalec Kampa
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Našli smo še nekaj izdelkov, ki bi vam morda prišli prav!