Šotor Andros 4.0 V: 180 cm

free shipping

same day dispatch

High Peak
Šotor Andros 4.0 V: 180 cm
SKU
HI11421
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Šotor High Peak Andros 4.0 je dvoslojni družinski šotor z zatemnjeno spalnico s prezračevalnim sistemom Dual Flow, ogromnim predprostorom, dvema panoramskima oknoma z zavesami, vhod z vremensko zaščito, mreža proti mrčesu čez cel vhod, vodni stolpec 4.000 mm, varjeni šivi, Vario Vent prezračevalni sistem, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

Akcijska Cena 269,96 € Redna Cena 299,95 €

Šotor High Peak Andros 4.0

Šotor High Peak Andros 4.0 je družinski šotor z zatemnjeno spalnico s prezračevalnim sistemom Dual Flow, ki nudi udobje med spanjem, saj omogoča optimalno zračenje prostora. Ima prostoren predprostor in dve panoramski okni z zavesami, ki uporabniku nudijo dovolj zasebnosti. Predprostor lahko služi za shrambo, kuhinjo ali bivalni prostor. Ima 4000 mm vodnega stolpca, ki zagotavlja suho notranjost, tudi v slabih vremenskih pogojih. Vhodna vrata se enostavno zvijejo in pritrdijo. Močni 5 mm jekleni klini se lahko uporabijo tudi na trdih tleh. Palice so barvno označene za lažjo postavitev, neonsko zelene barve so vidne v zori in mraku. Notranji šotor je opremljen s sistemom prezračevanja High Peak Vario Vent Control. Na vhodu spalnice je mreža proti mrčesu čez cel vhod, ki bo poskrbela, da bo mrčes ostal zunaj spalnice, vanjo pa bo vstopilo dovolj zraka za prijetno počutje. Notranji šotor ima žepe za pripomočke in nosilec za svetilko. Šivi so vodotesno varjeni. Za lažje pakiranje so dodani kompresijski trakovi. Šotor je izredno prostoren in tako omogoča udobno bivanje, zato je idealen za daljši družinski dopust ali vikend avanturo s prijatelji.

Tehnični podatki:
Material zunanjega platna: 190T poliester PU
Varjeni vodotesni šivi
Vodni stolpec: 4000 mm
Spalnice: zatemnjene, 100% zračni poliester, Dual Flow prezračevalni sistem
Dno: 100% polietilen
Zadrge: SBS
2 kristalno čisti okni
2 zračnika Vario Vent Control sistem
Palice: steklena vlakna, barvno označene, premera 11 mm
Izjemno močni klini: 5 mm
Dimenzije: 440 x 270 x 185 cm
Notranji šotor: 230 x 260 x 180 cm
Predprostor: 200 cm
Teža: 10 kg
Dimenzije paketa: 64 x 27 x 27 cm
Vsebina paketa: torba za nošenje, klini, napenjalne vrvice in navodila za postavitev in nego, kompresijski trakovi za lažje pakiranje
Barva: temno sivo zelen

Več informacij
Proizvajalec High Peak
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun