SET Šotor Studland 8 Classic AIR Pro

free shipping

same day dispatch

Kampa
SET Šotor Studland 8 Classic AIR Pro
SKU
CTS3041
Na zalogi
Kratek opis

V setu s šotorom sta priložena tepih iz flisa in podloga - footprint za šotor. Družinski šotor Kampa Studland 8 Classic AIR Pro z dodanim tepihom in podlogo je narejen iz polibombaža in nudi vrhunsko udobje bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne AIR komore. Šotor ponuja vrhunsko namestitev za do 8 oseb. Čeprav gre za velik šotor, je Studland 8 Classic AIR Pro enostaven in hitro postavljen šotor, zahvaljujoč Kampa AIR tehnologiji. Pritrdite štiri kote, napihnite komore, pritrdite Quickpitch trakove in šotor je postavljen. Tri delna spalnica je postavljena na konec šotora in se lahko razdeli na tri individualne spalne prostore. Ločena spalnica za dve osebi je postavljena v sprednji del šotora in jo v primeru, da je ne potrebujemo, ne postavimo in tako dobimo večji dnevni prostor.

Akcijska Cena 1.378,80 € Redna Cena 2.731,25 €

SET Studland 8 Classic AIR Pro + Podloga + Flis Tepih 

Naš paradni model nudi vse najboljše pri Kampa šotorih. Šotor Studland 8 Classic AIR Pro ponuja komfortno namestitev za do osem oseb. Kljub svoji velikosti je šotor Studland 8 Classic AIR Pro enostaven za postavitev kot vsi naši AIR šotori - štirje klini v vogale, napihnete, pričvsrtite vrvice - in to je to. Spalnica za šest oseb je na na zadnji strani šotora in po potrebi jo lahko razdelite na tri ločene spalnice. Ločena dvoležiščna spalnica je na sprednjem delu dnevnega prostora in jo lahko imate postavljeno ali pa ne v kolikor je ne potrebujete in s tem pridobite pri velikosti dnevnega prostora. V sezoni 2018 je šotor Studland Classic AIR Pro dobavljiv v novi, sivi barvi, ima še večjo zračno odprtino v spalnem prostoru in zavese, ki se pritrdijo z zadrgo v dnevnem prostoru. Nepremagljive specifikacije in funkcijonalnost zasnove v Kampa AIR Pro segmentu šotorov. Poleg našega "NEW QuickPitch™" pritrdilnega sistema so šotori Classic AIR Pro eni izmed najhitreje postavljivih šotorov na trgu. Poleg tega, da je šotor hitreje postavljen je tudi hitreje pospravljen. Prihranek časa pri postavljanju in pospravljanju. Pri šotoru brez palic se težje poškoduje platno.

SET Studland 8 Classic AIR Pro & Podloga & Flis Tepih
Tepih iz flisa in podloga - footprint za šotor sta priložena v setu.

Tepih
Kampa Studland 8 tepih je narejen po meri in je prilagojena dnevni sobi vašega šotora. Udobna poliestrska flanelska preproga dodaja Studland 8 toploto in udobje, ter zmanjšuje hrup tal. Na spodnji strani ima trpežno PVC podlago in je pralna. Iz varnostnih razlogov je preproga negorljiva. Ko jo zložimo se oblikuje v priročno torbico z ročajem.             Velikost: 305 x 460 cm
Podloga
Zaščitite integrirano dno šotora Kampa Studland 8 z dodatno polietilenskim podlogo, ki jo najprej položimo na tla. Ne samo, da nam da dodatno zaščito, temveč tudi označi prostor, kjer bo stal šotor in s tem poenostavi postavljanje. Z lahkoto ga odstranite in očistite. Zagotavlja zaščito na neravnih tleh pred majhnimi kamenčki in luknjami. Neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenske dobe vašega šotora. Zloži se v priročno torbico.                                                            Velikost: 460 x 545 cm

Napihljiv sistem palic AirFrame
Weathershield™ AirFlow Classic Polycotton material
Ultraviolet Protection Factor 50+ (UPF)
Visok strop
Velik notranj prostor in glavna spalnica
Sleep-Tite zatemnjen spalni del
Spalnica ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Stene med spalnicami z zadrgo, za kolikor je mogoče dobro zasebnost
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Dynalite aluminij palica tende nad stranskim vhodom
Odstranljivo talno platno v prvem predprostoru
Močne in trpežne zadrge
Dva stranska vhoda z mrežico proti mrčesu, en vhod s tendo
Spremenljiv položaj vrat glavnega vhoda
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnem delu
Kristalna okna z zavesami na zadrgo, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi na sprednji strani spalnice in v njej
Dva vhoda za elektriko
Obešalnik za svetilko, velcro za pritrditev SabreLink Flex LED luči in pričvrstitven velcro za električni kabel
Komplet z ročno tlačilko in setom za pritrjevanje v močnejšem vetru

Tehnični podatki:
Zunanja višina: 225 cm
Teža: 51 kg
Velikost pakiranja: 80x54x54 cm

Dodatna oprema, na voljo za doplačilo:
Podaljšek - nadstrešek
Mreža za sprednjo odprtino
Pokrov tende z zračno mrežo proti mrčesu

Tehnologija:
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi "AirFrame" palicami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev.
Tradicionalne palice smo zamenjali z napihljivim sistemom "AirFrame", ki ostane vedno pritrjen na šotor. "AirFrame" nudi izjemno močno konstrukcijo, verjetno močnejšo kot je tista z jeklenim ogrodjem. Le to je možno napihniti s priloženo visokotlačno ročno tlačilko ali pa z opcijsko električno tlačilko Gale. Ogrodje šotora z "AirFrame" konstrukcijo je možno napihniti z ročno tlačilko v manj kot 60 sekundah.
"AirFrame" ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic
Čeprav je "AirFrame" ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo
Kot je primerno za ene najboljših šotorov na trgu danes, so Kampa® "AirFrame" šotori izdelani iz vrhunskih materialov in so visokokvalitetne izdelave.
Kaj se zgodi, če se AirFrame poškoduje?
AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora "AirPole" je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.
™ Guying System – sistem pritrjevanja
Nič več utrudljivega sistema QuickPich pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.
Integrirano talno platno
Ščiti šotor pred slabim vremenom, žuželkami in pajki skozi celotno dno šotora. Šotor je izdelan tako, da je šiv, ki povezuje talno in strešno platno zaščiten pred vremenskimi vplivi.
Ultravijolični zaščitni faktor 50 + UPF kaže, koliko sončnega ultravijoličnega sevanja gre lahko skozi tkanino. Ta material omogoča, da skozi njo preide le 1/50 ultravijoličnih žarkov.

Več informacij
Proizvajalec Kampa
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Našli smo še nekaj izdelkov, ki bi vam morda prišli prav!