SET Šotor Hayling 6 Classic AIR

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
SET Šotor Hayling 6 Classic AIR
SKU
CTS3102
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

SET šotor, flis tepih in zaščitna podloga je za kampiste, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Napihljiv družinski šotor za kampiste, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Skozi leta je Hayling Classic AIR postal močan favorit med kampisti po celi Evropi. Uspeh so zagotovile izjemne lastnosti po privlačni ceni za šotor z napihljivimi komorami in polibombažnim materialom Weathershield™ Classic, ki v vseh pogledih navdušuje.

Akcijska Cena 1.705,00 € Redna Cena 2.131,25 €

SET Kampa Dometic Šotor Hayling 6 Classic AIR & Tepih & Podloga

Družinski šotor iz Weathershield™ Classic visoko kvalitetnega polibombaža, nudi visoko kvaliteto bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne komore. Postavitev šotora je tako enostavna kot pri ostalih Kampa napihljivih šotorih z "AirFrame" komorami. Pritrdite šotor na vseh štirih robovih, napihnite komore in pritrdite QuickPitch pasove. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora. Notranjost je razdeljena v tri področja - spalnice, dnevni prostor in predprostor. Bivalni prostor, ki vsebuje spalnice, ima talno platno všito, integrirano medtem ko talno platno predprostora ni in ga lahko po želji odstranite. To omogoča, da se predprostor uporablja kot "naravno območje" za postavitev mize, stolov, ali kamp kuhinje ter predmetov, ki jih ne želite imeti na talnem platnu v notranjosti šotora. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno ( delitev 3+3), ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na levi strani šotora je velik vhod z mrežico proti mrčesu, ki v vročih dneh skrbi za dodatno zračenje. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Šotor Hayling Classic AIR ponuja izjemne karakteristike po neverjetno ugodni ceni. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje. Šotor Hayling Classic AIR dodatno izboljšano zračenje v spalnicah ter zunanje točke napihovanja z Multi point sistemom. Poenostavljeno pritrjevanje QuickPich™ z robustnimi trakovi, ki nadomeščajo tradicionalne vrvice in jih je možno pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno. Šotori Hayling Classic AIR imajo zračno mrežico na sprednjem vhodu, veliko zračno odprtino v spalnici, ki je zaščitena pred vremenskimi uplivi ter zavese v bivalnem prostoru se odpirajo in zapirajo z zadrgo. Spalnica je iz Sleep-Tite materiala, ki dodatno zatemni spalnico in s tem omogoča daljše spanje. Postavitev in podiranje šotora sta hitra in enostavna. Za dodatno zaščito pred močnejšimi vetrovi so šotoru dodani sprednji in zadnji varnostni trakovi "Storm Tie Down Kit".

Napihljiv AirFrame sistem palic
Zunanje točke napihovanja - Multi Point sistem
Weathershield™ Classic visoko kvaliteten in zračen polibombaž
Guying System – enostaven sistem pritrjevanja
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Odstranljivo talno platno v delu predprostora
Močne in trpežne zadrge
Velik bivalni prostor in glavna spalnica
Notranji šotor ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Prednji vhod z mrežico proti mrčesu
Stranska vrata z mrežico proti mrčesu
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnici šotora so zaščiteni pred slabim vremenom - Climate control
Spalnica deljiva z zadrgo (3+3) s Sleep-Tite zatemnitvijo za daljši spanec
Kristalna okna z zavesami na zadrgo, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi za manjše predmete na sprednji strani spalnic in žepi v spalnici
Dve vstopni odprtini za elektriko
Obešalnik za svetilko in pričvrstitven trak za električni kabel (predpriprava za SabreLink™ Flex LED luči)
Komplet z ročno tlačilko in setom za pritrjevanje v močnejšem vetru Storm kit

Tehnični podatki za Hayling 6 Classic AIR:
Zunanja višina: 210 cm
Širina: 380 cm
Globina: 620 cm
Spalnica širina: 180/180 cm
Spalnica globina: 210 cm
Spalnica višina: 195 cm
Teža: 39 kg
Velikost pakiranja: 82 x 55 x 51 cm

Dodatki za doplačilo:
Podaljšek šotora - nadstrešek CV3102
Pokrov sprednjega vhoda za povečanje terase in zaščito v močnem vetru CV3124
Pokrov sprednjega vhoda z zračno mrežico proti mrčesu CV3126
Garderobna palica CT5000

Podloga velikost: 480 x 370 cm
Tepih velikost: 270 x 380 cm

Tepih:
Kampa Dometic Hayling 6 Classic AIR tepih je narejen po meri in je prilagojena dnevni sobi vašega šotora. Udobna poliestrska flanelska preproga dodaja toploto in udobje, ter zmanjšuje hrup tal. Na spodnji strani ima trpežno PVC podlago in je pralna. Iz varnostnih razlogov je preproga negorljiva. Ko jo zložimo se oblikuje v priročno torbico z ročajem.
Podloga:
Zaščitite integrirano dno in tla v predprostoru šotora Kampa Dometic Hayling 6 Classic AIR z dodatno polietilensko podlogo, ki jo pred postavljanjem položimo na tla. Ne samo, da dodatno zaščiti, temveč tudi označi prostor, kjer bo stal šotor in s tem poenostavi postavljanje. Z lahkoto ga odstranite in očistite. Zagotavlja zaščito na neravnih tleh pred majhnimi kamenčki in luknjami. Neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenske dobe vašega šotora. Zloži se v priročno torbico.

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun