Čelada CHERUB Svetlo Modra

Akcijska Cena 20,69 € Redna Cena 22,99 €
Na zalogi
SKU
SP927785

Otroška kolesarska čelada Spokey CHERUB ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN1078, kar pomeni, da je opravila vse potrebne varnostne teste. Poleg največje zaščite zagotavlja tudi udobje med vožnjo saj ima kar 13 zračnikov!

Spokey CHERUB Ultralahka Kolesarska Čelada za Otroke Svetlo Modra

Otroška kolesarska čelada CHERUB zagotavlja največjo zaščito glave med vožnjo s kolesom, rolko, skirojem ali rolerji in je opremljena s 13 odprtinami za odlično zračenje. Spokey CHERUB čelada zagotavlja zaščito glave in je med nošenjem praktično nemoteča in ne predstavlja nepotrebnega bremena, saj tehta le 155 g. Notranja plast je iz pene EPS, ki ne le absorbira udarno silo med padcem, ampak tudi odlično absorbira vibracije, ki nastanejo zaradi vožnje po neravnih tleh. Sodobna kolesarska čelada, ki združuje funkcijo največje varnosti med vožnjo je tudi elegantnega videza. Čelada Spokey CHERUB bo zahvaljujoč uporabi najnovejših tehnologij in izjemno trpežnih materialov z edinstvenim dizajnom in barvami, kot nalašč za kolo, skiro, rolko ali rolerje. Zagotavlja absolutno zaščito glave pred nevarnimi poškodbami, ki se lahko pojavijo med učenjem vožnje ali med dinamično akrobacijo izkušenih uporabnikov. Konec koncev, ne glede na vozne sposobnosti in vrsto uporabe, vsi padci ali neuspešne akrobacije lahko povzročijo poškodbe. Da bi zmanjšali to tveganje poškodb, vedno nosite ustrezno čelado in zaščito. Odlična izbira za začetek športne pustolovščine.
Kolesarska čelada Spokey CHERUB ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN1078, kar pomeni, da je opravila vse potrebne varnostne teste. Prav tako vam ni treba skrbeti, da jo prilagodite obsegu glave saj ima sistem nastavitve obsega glave v razponu 48-52 cm. Uporaba varne zaponke olajša zapenjanje in odpenjanje brez popuščanja trakov, dodatno zapiralo pa omogoča trajno nastavitev dolžine pritrditve.

Tehnični podatki:
Nastavitev: Nastavitev obsega glave s koleščkom na zadnjem delu glave
Zunanja lupina: PC, v kalupu
Notranji sloj: črni EPS
Število prezračevalnih odprtin: 13
Teža: 155 g
Hitro pritrjevalna zaponka na vratu
Popolna zaščita glave in čela
Certifikat: CE, EN 1078

Več informacij
Proizvajalec Spokey
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun