Trampolin JUMPER II 305 cm Moder

Akcijska Cena 199,95 € Redna Cena 247,74 €
Na zalogi
SKU
SP927883

Vrtni trampolin Spokey JUMPER II 305 cm je popoln izdelek za vso družino. Najbolj prodajni trampolin premera 305 cm z močno konstrukcijo, zaščitno mrežo in vključeno lestvijo. Narejen je iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo varnost igre.

Spokey Vrtni Trampolin JUMPER II 305 cm Moder

Vrtni trampolin 305 cm Spokey JUMPER II zagotavlja maksimalno varnost med igranjem zahvaljujoč visoki mreži in zaščitni peni, ki je nameščena na drogovih in čez vzmeti. Ima trpežno, vodotesno skakalno površino s premerom 263 cm. Opremljen je s stabilnimi, dvojno ojačanimi nogami v obliki črke U, priložena je kovinska lestev in na mreži je vhod na zadrgo. Vrtni trampolin Spokey JUMPER II je popoln način za zabavo z družino in prijatelji. Predvsem gre za zaupanja vreden izdelek, katerega najpomembnejša lastnost je zagotavljanje visoke varnosti med skakanjem. Otroci, najstniki in odrasli radi preživljajo čas na prostem, zato smo ustvarili trampolin, ki bo zadovoljil vse, hkrati pa izpolnil pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov. Z izbiro trampolina otroku zagotovite varno, zdravo obliko telesne dejavnosti, ki ima neprecenljiv učinek na izboljšanje motorične koordinacije ali odpravljanje napak v drži.
Varna zabava polna strasti
JUMPER II je popoln izdelek, izdelan iz najkakovostnejših materialov. Izpolnjuje vse standarde za kakovost, varno in udobno uporabo. Stebre ima zavarovane s peno, na katere lahko mrežo, prišito v zgornjem delu, namestite na izjemno hiter in priročen način. Z vgrajenimi tuneli jo samo potegnite čez stebre in ... začnite se zabavati! Za največjo varnost pri skakanju po trampolinu so vzmeti okrepljene, pocinkane in prekrite s peno. Še več, njihovo število (54 kom) zagotavlja odlično absorpcijo udarcev in dinamiko odbijanja.
Prebudite otroško veselje
Spokey vrtni trampolini povezujejo družino z odlično zabavo. Z masivnim sistemom nog v obliki črke U je izjemno stabilen tudi med najbolj dinamičnimi skoki. Ima zaščito v obliki zaščitne mreže in vhod, zaprt z zadrgo in zaponko, ki ščiti pred padcem iz trampolina. Za udobno vstopanje in izstopanje je trampolin JUMPER II opremljen s kovinsko lestvijo. Na vodoodbojni, trpežni skakalni površini s premerom 263 cm lahko v zraku izvajate nešteto akrobacij! Trampolini Spokey so v različnih barvah.

Tehnični podatki:
Višina od tal do skakalne površine: 65 cm
Skupna višina (od tal): 245 cm
Višina mrežice: 180 cm
Premer skakalne površine: 263 cm
Premer trampolina z okvirjem: 305 cm
Število vzmeti: 54 kosov (pocinkane, proti rji)
Največja obremenitev: 150 kg
6 stebrov
6 penastih tulcev - nosilcev mreže
3 noge v obliki črke U
Varne objave
Varnostna mreža, ki se zapira z zadrgo in zaponko
Dvostopenjska kovinska lestev
Pakiranje 2x: 160 x 47 x 17 cm in 130 x 32 x 18 cm
Teža: 47 kg
CE certifikat
Prevleka: da

Več informacij
Proizvajalec Spokey
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun