Set 2 Golov Goalkeeper II

Akcijska Cena 34,00 € Redna Cena 37,78 €
Na zalogi
SKU
SP923495

Set Spokey GOALKEEPER II vsebuje 2 prenosna in lahka nogometna gola, ki sta zelo hitro pripravljena za uporabo. Gola se odpreta sama - zahtevata le vgradnjo majhnih cevi v njihove stranske dele. Primerna sta za vrtove, travnike, piknike in drugo zabavo v naravi.

Spokey GOALKEEPER II Set 2 Samonastavljivih Nogometnih Golov

Spokey GOALKEEPER II samodejno postavljiva (pop up) gola sta izdelana iz zelo trpežnih in lahkih materialov, kar zagotavlja njuno izjemno stabilnost. Uporabljate jih lahko tako znotraj kot zunaj. Komplet klinov vam bo olajšal namestitev na travnato površino. Set Spokey GOALKEEPER II sestoji iz dveh samopostavljivih golov in klinov, ki jih uporabite za travnato podlago. Ima izredno priročen mehanizem za postavljanje, saj je po samopostavitvi dovolj, da v stranske dele gola namestite majhne cevi.
Set golov je idealen za nogomet in številne druge športne igre. Vsaka telesna aktivnost je dobra za zdravje. Igranje nogometa izboljša vzdržljivost in motorično koordinacijo. Če to še ni vaš najljubši šport, bo to postal z goli VRATAR II! Priljubljen je tako med velikimi kot majhnimi igralci. Goli so uporabni za igranje nogometa, hokeja in številnih drugih športnih iger. Primerni so za timske igre z družino ali vrstniki. Vesele barve bodo otroke spodbudile k aktivnosti in igri prinesle dodatno veselje.

Tehnični podatki:
Material: poliester, jeklo, vrvica
Velikost postavljenega gola: 120 x 80 cm
Velikost zloženih golov: 43 x 43 x 5 cm

Set vsebuje:
Dva gola
Samodejno postavljanje
Set klinov za pritrditev na travnata tla
Dodatni trakovi za pritrditev
Pakirano v priročnem paketu z ročajem

Več informacij
Proizvajalec Spokey
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun