Predprostor Rally AIR PRO 260 S/M

Cena od 1.099,95 €
Na zalogi
SKU
9120001127

9120001127 Rally AIR PRO 260 S
9120001128 Rally AIR PRO 260 M

Kampa Dometic Rally AIR PRO 260 S/M je legendarna izvedba napihljivega predšotora za manjše počitniške prikolice in avtodome. Ima zanesljiv robusten material in inovativno tehnologijo napihljivega ogrodja. Globina predprostora je 250 cm in širina 260 cm. Prednje stranice-panele so popolnoma odstranljive.

Kampa Dometic Rally AIR PRO 260 S/M Predprostor za Prikolico ali Avtodom

Manjši predprostor Rally AIR PRO 260 S/M je primeren tako za kamp prikolice kot za avtodome. Preizkušen material in odlična konstrukcija vas ne bosta pustila nikoli na cedilu! Kombinacija oblike in funkcionalnosti ponuja Dual Pitch streha, ki je lepa na pogled in omogoča stojno višino. Stranska okna in strešna okna nudijo veliko svetlobe. Globina predprostora je 250 cm in širina 260 cm. Dobro prezračevanje (Apex) je omogočeno skozi celoten predšotor, katero zagotovi in olajša bivanje v vročem vremenu. Zahvaljujoč patentiranemu sistemu Multi-Height (nastavljiva višina pritdilnega dela z pomočjo zadrge) je mogoče ta napihljiv predšotor uporabiti tako pri prikolicah kot tudi pri avtodomih (ki imajo zmontirano keder vodilo-tirnico). Sprednji in stranski paneli so lahko popolnoma zaprti z zadrgo. Na voljo so dodatki - podaljški, kot dodatna oprema, ki nam lehko povečajo prostor in udobje. Tako kot vsi predprostori Kampa Dometic AIR, se Rally AIR PRO napihne skozi eno samo točko inflacije.

           
WEATHERSHIELD ™ PRO - Tkanina iz dvojno prevlečenega poliesterskega materiala se uporablja pri večini Dometic predprostorih za prikolice ter avtodome in je dokazala kakovost v različnih okoljih. Daje videz in občutek tradicionalne tkanine, vendar tehta veliko manj, zato jo izberejo turisti po vsem svetu
ZANESLJIVA AIR FRAME ™ TEHNOLOGIJA - Dometic AIR tube so dobro zaščitene in jih ni treba vzdrževati. Napihljiv okvir AIR je veliko bolj trpežen kot običajne palice. AIR okvir je primeren vse podnebne razmere, kot tudi za ekstremne temperaturne spremembe.
SINGLE POINT INFLATION - Naši predprostori se napihnejo preko enega samega ventila, od koder se napolni celotna nadstrešnica vključno z vsemi podpornimi zračnimi palicami - AirPoles. Ima tudi ventil za hitro odzračevanje.
MULTI HEIGHT SYSTEM - Omogča natačno prilagoditev predšotora glede na višino vozila in omogoči vgradnjo na več tipov vozil
DUAL KEDER - Vgrajen v vse nove napihljive predprostore Dometic. Standardna namestitev debelina kedra 5,5 mm in 7 mm
APEX VENTILACIJA - Poseben sistem zračenja(APEX) preprečuje kondenzacijo in poveča kroženje zraka
QUICKPITCH™ - Nič več zmešnjave z vrvicami, zamenjajo jih močni trakovi in v nekaj sekundah je platno predprostora napeto. Zaponko enostavno pomaknemo navzgor, kolikor napetosti pač potrebujemo.
DUAL-PITCH™ ROOF SYSTEM - Predprostori s Kampa's Dual-Pitch™ Roof System imajo veliko bolj uporabno notranjost in so bolj prostorni kot ostali napihljivi predprostori na trgu enake velikosti. Napeta dvojna strešna linija je skrbno konstruirana in namenjena, da učinkovito zagotovi odklon vetra in dežja, ter prepreči nabiranje vode na strehi in omogoči sprotno odtekanje le te.
INTEGRIRANA NAPIHLJIVA NADSTREŠNICA - Integriran nadstrešek za slabo vreme z mrežnim prezračevanjem v vrhnem vogalu
SABRELINK ™ SYSTEM - Svetlobni sistem SabreLink ™ zagotavlja, da niste nikoli v temi. Omogoča vam povezavo treh svetilk skupaj - to je 450 LED. Vsi naši napihljivi predprostori za prikolice imajo nastavek za SabreLink ™ Led trakove in sicer spredaj ali na sredini napihljivih palic. Vsak sistem je nadzorovan z daljinskim upravljalnikom in omogoča, da vklopite in izklopite luči ter jih tudi zatemnite ali osvetlite. Na predprostorih, kateri imajo za postavitev palice, se lahko luči obesi vzporedno s palicami s priloženimi kavlji "S".
LIMPET ™ FIX READY - Genialen način pritrditve zadnje stene predprostora na prikolico. Vakumsk prisesek preprosto namestite skozi luknjo na zadnjem delu tende in ga pritrdite na gladko površino prikolice. Pozor - na nalepke ne primejo. V paketu jih je osmem.
ACCESSORYTRACK ™ - pripravljen za sprejem dodatne opreme

Navodila za postavitev:

https://www.dometic.com/assets/23/20/dometicrallyclubgrandeaceleggeraair_iom_4445103255_emea16_2021-05-20_82320.pdf

Tehnični podatki 260 S/M:
Primeren za prikolice in avtodome
Višina S: 235 - 265 cm (prikolice in avtodomi)
Višina M: 265 - 295 cm (avtodomi)
Globina predprostora: 250 cm
Dolžina predprostora: 260 cm
Najvišja točka spredaj: 220 cm
Teža: 23,10 kg
Velikost pakiranja: 99 x 56 x 29 cm

Vsebina:
1x predprostor
2x stranske stene
2x sprednje stene
1x komplet zaves
1x 2.2L zračna tlačilka
2x nevihtni trakovi
1x paket klinov
1x priročnik za uporabo
1x torba

Dodatki za doplačilo:
9120001170 PRO AIR Visok dodatni prostor
CE7380 Zimski vrt Pro AIR
CE7311 Dodatek PRO AIR Standard s Spalnico
CE7392 Mrežne stranice
9120001175 Strešno platno
9120001187 Pokrivalo predprostora
111122 Easy Tread tepih
111722 Continental preproga
111774 Continental preproga za dodatek
AA4002 Talno platno Footprint
AA4025 Talno platno Footprint za dodatek
SabreLink ™ Ready - enostavna namestitev osvetlitve SabreLink ™ Led trakovi z daljinskim upravljanjem
Sistem Limpet ™ Fix System Ready - vakumski priseski

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun