Strešni Šotor Freedom Slim

2.299,00 €
Na zalogi
SKU
Z3472SL
Artikla ne pošiljamo! Prevzem v trgovini "NaZraku" v Škofji Loki.
Dostava po dogovoru. Klikni tukaj! 

Qeedo Freedom Slim strešni šotor z močnim pokrovom iz aluminija v vzorcu satja in tlačnimi plinskimi vzmetmi za enostavno odpiranje. Dvostenski strešni šotor za 2 osebi ima 3 cm ležalno peno s pralno bombažno prevleko. Ležalna površina velikosti 210 x 120 cm ponuja dovolj prostora za dve osebi. Streha šotora je narejena iz robustnega ripstop polyoxford materiala, s 3000 mm vodnega stolpca, spalni del strešnega šotora pa jiz zračne mešanice poli-bombaža.

Qeedo Strešni Šotor Freedom Slim

Qeedo Freedom Slim je popoln spremljevalec za naslednjo pustolovščino na prostem v dvoje. S širino ležišča 120 cm je kot nalašč za 2 osebi. Strešni šotor s trpežno aluminijasto konstrukcijo se odpre s pomočjo plinskih vzmeti in je pripravljen za uporabo v nekaj minutah. Zahvaljujoč dvostenski konstrukciji in notranjemu šotoru iz mešanice bombaža in poliestra je v notranjosti vedno prijetna klima, ki za zagotavlja prijetno bivanje in spanje. Različne odprtine za prezračevanje v kombinaciji z mrežami, ponujajo občutek spanja na prostem, hkrati pa dobro ščitijo pred žuželkami in komarji. Odgrnjeno strešno okno omogoča jasen pogled na zvezde, zaprto pa zatemnitev notranjosti šotora. Qeedo Freedom Slim je s svojo zloženo višino 19 cm en izmed najnižjih strešnih šotorov na trgu. Kljub tanki obliki, ta strešni šotor s trdo ploščo pokrova, ponuja veliko funkcij ter odlične in domiselne opreme. Glavni okvir iz aluminijastega profila v kombinaciji z aluminijasto ploščo pokrova naredi strešni šotor Freedom Slim popolnoma zanesljiv in močan, kar posledično pomeni brezskrbno dolgoletno uporabo.

Uporaba in montaža
Za montažo na vozilo je potreben standardni strešni prtljažnik, namenjan vašemu vozilu. Šotor se pritrdi na strešni prtljažnik s pomočjo priloženih nosilcev in vijakov. Po odpiranju se strešni šotor sam dvigne s pomočjo dveh plinskih vzmeti. V dveh preprostih korakih je potrebno samo postaviti nadstrešek nad vhodom.

Oprema
Qeedo Freedom Slim je strešni šotor s trdo lupino iz aluminija, s pokritim vhodom in stranskimi okni, ki se lahko zaprejo. Notranji šotor iz mešanice poli-bombaža uravnava vlago in preprečuje kondenzacijo v šotoru. Vsa okna in vhod so opremljeni z mrežami proti mrčesu, ki omogočajo optimalno prezračevanje v šotoru ter pogled na okolico. Odgrnjeno strešno okno omogoča jasen pogled na zvezdnato nebo, lahko pa ga imamo zagrnjenega. Zunanji šotor je izdelan iz trpežnega 210D poliestra z dodatnim zaščitnim premazom na notranji strani. Talna konstrukcija je kombinacija stabilnega aluminijastega letvenega okvirja in dejanskih tal šotora, ki so opremljena s 4 cm izolacijsko trdo penasto ploščo. Tla so zelo lahka, hkrati pa izolirna in udobna. Udobna 3 cm debela vzmetnica iz pene je oblečena s prešito, pralno, bombažno prevleko. V notranjosti strešnega šotora so različni obešalniki za opremo in praktični žepi za shranjevanje manjših predmetov. Kljukice in očesca omogočajo pritrditev notranjega šotora Freedom Thermo ali ponjave Freedom Tarp, ki sta na voljo kot dodatna orema.
Pokrov strešnega šotora je opremljen tudi z tirnico, ki omogoča pritrditev različnih dodatkov z uporabo vijakov in namestitev strešnega nosilca  Qeedo Freedom (na voljo kot dodatna oprema), s katerim lahko na strešni šotor naložimo še dodatno opremo, ki jo bomo potrebovali.

Materiali
Aluminijast profil, črno eloksiran
Plošča pokrova iz aluminija z vzorcem satja
Obodno gumijasto tesnilo
Rešetkasti okvir narejen iz aluminijastega profila
Zunanji šotor iz 210D polyoxford poliestra
Vodni stolpec 3000 mm, PU prevleka - poltemno črna
Talni material 210D polyoxford poliester, 2000 mm prevlečen s PU
Notranji šotor iz zračnega 190g/m² rip stop poli-bombaža 
Vzmetnica iz 3 cm PU pene
Pralne prešite bombažne prevleke
Osnovna izolacijska plošča 4 cm
Teleskopska lestev iz aluminija

Mere
Velikost zloženega (DxŠxV): 221 x 135 x 19 cm
Velikost postavljenega (DxŠxV): 221 x 135 x 125 cm
Velikost notranjosti (DxŠxV): 210 x 120 x 115 cm
Velikost paketa - lestev: 74 x 48 x 8 cm
Teža strešnega šotora: 62 kg
Teža lestve: 6,9 kg

Vsebina
Poleg strešnega šotora so v dobavo vključeni še:
Podrobna ilustrirana navodila za montažo in uporabo
Montažni komplet, ki vključuje pritrdilne materiale in orodja v praktični vrečki za orodje
Teleskopska lestev iz aluminija do 230 cm višine, z vrečko za shranjevanje
Vzmetnica iz pene s prevleko
Žep za čevlje - odporen na vlago

Več informacij
Proizvajalec Qeedo
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun