Bakla Diamond Voščena 180min/5x

39,75 €
Na zalogi
SKU
Z2746SL5

Voščene bakle Hussala Diamond so visoko kakovostne bakle. Zahvaljujoč posebnemu postopku izdelave je vsebnost voska v gorilnem delu stalno visoka. S tem se doseže visoko kakovost izdelka in zelo dolg čas gorenja s stalnim ognjem tudi v težkih vremenskih razmerah.

Hussala Voščene Vrtne Bakle Diamond - Čas gorenja 180 min / 5x

Voščene bakle Hussala Diamond so visoko kakovostne bakle iz vnetljivega parafina namočenega v bombažno tkanino in posušene. Lesena palica služi kot ročaj in ima zaščito pred kapljanjem v obliki kartonske ploščice, ki so priložene za vsako baklo 1 kom. Voščene bakle gorijo različno dolgo, odvisno od njihove dolžine. Bakle so za enkratno uporabo in zgoreli material ne pušča ostankov, saj in ne kaplja. Zahvaljujoč posebnemu postopku izdelave Diamond bakel ima stalno visoko vsebnosti voska in doseže zelo dolg čas gorenja s stalnim ognjem tudi v težkih vremenskih razmerah. Voščene bakle se uporabljajo kjerkoli na prostem. Ogenj je v večernem času magičen in s plamenico lahko zabavi dodate magičnost in veličastnost.
Opozorilo: Izogibajte se postavljanju bakel v bližino raznih predmetov ali drugih vnetljivih materialov. Bakle namestite stran od dreves, verande, tende ali visečih okraskov za zabave na razdaljo vsaj 2 metra. Čim več prostora boste pustili med baklami in morebitnim vnetljivimi materiali, tem bolje. Prižgane bakle ne puščajte v bližini vnetljivih snovi. Bakle so namenjene samo za uporabo na prostem. Če jo želite predčasno ugasniti, jo potopite v vedro z vodo. Preden baklo odvržete v smetnjak, se prepričajte, da je popolnoma ugasnila.
Prosimo, upoštevajte! Na čas gorenja vpliva več dejavnikov: veter, poševna postavitev...

V primerjavi z izdelki drugih proizvajalcev imajo gorilniki Hussala Diamond naslednje lastnosti:
Realen čas gorenja
Gorenje brez saj
Bakle pri gorenju ne razpadejo
Stabilen in enakomeren ogenj
Brez škodljivih materialov
Enostavno prižiganje
V izdelku ni starega voska
Postopek izdelave bakel = stalna kakovost izdelka

Tehnične podrobnosti
Premer gorečega dela: 30 mm
Premer lesenega ročaja: 17 mm
Dolžina lesenega ročaja: 130 mm
Dolžina: 110 cm
Širina: 3 cm
Višina: 3 cm
Pripomoček za razsvetljavo: Da

V dobavi
10x Voščene bakle
10x Lesena palica
10x Zaščita pred kapljanjem iz kartona

Več informacij
Proizvajalec Hussala
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun