SET Šotor Hayling 6 AIR

Akcijska Cena 1.180,00 € Redna Cena 1.475,00 €
Rok dobave 3 do 21 dni
SKU
CTS3115

SET šotor, flis tepih in zaščitna podloga je za kampiste, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Napihljiv družinski šotor za kampiste, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Skozi leta je model Hayling AIR postal močan favorit med uporabniki po celi Evropi. Uspeh so zagotovile izjemne lastnosti po privlačni ceni za šotor z napihljivimi komorami in poliesterskim materialom Weathershield™ 150D, ki se je že dokazal v svoji trpežnosti.

SET Šotor Hayling 6 AIR & Podloga & Tepih

Družinski šotor iz Weathershield™ 150D je iz poliesterskih vlaken in odlično kljubuje različnim vremenskim razmeram. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne komore. Postavitev šotora je tako enostavna kot pri ostalih Kampa napihljivih šotorih z "AirFrame" komorami. Pritrdite šotor na vseh štirih robovih, napihnite komore in pritrdite QuickPitch pasove. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora. Notranjost je razdeljena v tri področja - spalnice, dnevni prostor in predprostor. Bivalni prostor, ki vsebuje spalnice, ima talno platno všito, integrirano medtem ko talno platno predprostora ni in ga lahko po želji odstranite. To omogoča, da se predprostor uporablja kot "naravno območje" za postavitev mize, stolov, ali kamp kuhinje ter predmetov, ki jih ne želite imeti na talnem platnu v notranjosti šotora. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno ( delitev 2+2), ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na levi strani šotora je velik vhod z mrežico proti mrčesu, ki v vročih dneh skrbi za dodatno zračenje. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje. Šotor Hayling AIR ima dodatno izboljšano zračenje v spalnicah ter zunanje točke napihovanja z Multi point sistemom. Poenostavljeno pritrjevanje QuickPich™ z robustnimi trakovi, ki nadomeščajo tradicionalne vrvice in jih je možno pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno. Šotori Hayling AIR imajo zračno mrežico na sprednjem vhodu, veliko zračno odprtino v spalnici, ki je zaščitena pred vremenskimi uplivi ter zavese v bivalnem prostoru se odpirajo in zapirajo z zadrgo. Spalnica je iz Sleep-Tite materiala, ki dodatno zatemni spalnico in s tem omogoča daljše spanje. Postavitev in podiranje šotora sta hitra in enostavna. Za dodatno zaščito pred močnejšimi vetrovi so šotoru dodani sprednji in zadnji varnostni trakovi "Storm Tie Down Kit".

Napihljiv AirFrame sistem palic
Zunanje točke napihovanja - Multi Point sistem
Weathershield™ 150D kvaliteten poliester
Guying System – enostaven sistem pritrjevanja
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Odstranljivo talno platno v delu predprostora
Močne in trpežne zadrge
Velik bivalni prostor in glavna spalnica
Notranji šotor ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Prednji vhod z mrežico proti mrčesu
Stranska vrata z mrežico proti mrčesu
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnici šotora so zaščiteni pred slabim vremenom - Climate control
Spalnica deljiva z zadrgo (2+2) s Sleep-Tite zatemnitvijo za daljši spanec
Kristalna okna z zavesami na zadrgo, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi za manjše predmete na sprednji strani spalnic in žepi v spalnici
Dve vstopni odprtini za elektriko
Obešalnik za svetilko in pričvrstitven trak za električni kabel (predpriprava za SabreLink™ Flex LED luči)
Komplet z ročno tlačilko in setom za pritrjevanje v močnejšem vetru Storm kit

Tehnični podatki za Hayling 6 AIR:
Zunanja višina: 210 cm
Širina: 380 cm
Globina: 620 cm
Spalnica širina: 180/180 cm
Spalnica globina: 210 cm
Spalnica višina: 195 cm
Teža: 31,5 kg
Velikost pakiranja: 85 x 48 x 48 cm

Dodatki za doplačilo:
Podaljšek šotora - nadstrešek CV3028
Pokrov sprednjega vhoda za povečanje terase in zaščito v močnem vetru CV3029
Pokrov sprednjega vhoda z zračno mrežico proti mrčesu CV3126
Garderobna palica CT5000

Podloga velikost: 480 x 370 cm
Tepih velikost: 270 x 380 cm

Tepih:
Kampa Dometic Hayling 6 AIR tepih je narejen po meri in je prilagojena dnevni sobi vašega šotora. Udobna poliestrska flanelska preproga dodaja toploto in udobje, ter zmanjšuje hrup tal. Na spodnji strani ima trpežno PVC podlago in je pralna. Iz varnostnih razlogov je preproga negorljiva. Ko jo zložimo se oblikuje v priročno torbico z ročajem.
Podloga:
Zaščitite integrirano dno in tla v predprostoru šotora Kampa Dometic Hayling 6 AIR z dodatno polietilensko podlogo, ki jo pred postavljanjem položimo na tla. Ne samo, da dodatno zaščiti, temveč tudi označi prostor, kjer bo stal šotor in s tem poenostavi postavljanje. Z lahkoto ga odstranite in očistite. Zagotavlja zaščito na neravnih tleh pred majhnimi kamenčki in luknjami. Neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenske dobe vašega šotora. Zloži se v priročno torbico.

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun