Tuba PRO Endless Ride 6 Modro/Siva

2.974,99 €
Rok dobave 3 do 21 dni
SKU
19402

Spinera Endless Ride 6 PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

Spinera PRO Endless Ride 6 Napihljiva Vlečna Tuba Modro/Siva

Vlečna tuba Endless Ride je verjetno najbolj posebna izmed Spinera Professional ponudbe vlečnih tub. Ta vrtljiva tuba za 6 oseb nudi udobno, a tudi izjemno vznemirljivo, vožnjo. Za razliko od ostalih Spinerinih vlečnih tub, je Endless Ride narejena tako, da se med vožnjo vrti, to pa poskrbi za nemalo zabave za vse osebe na krovu.
Premera 3,5m nudi maksimalno udobje, saj prostorske stiske ne pozna, poleg tega pa nudi 38 ročajev, za katere se lahko uporabniki oprimejo. Če pride do poškodbe lahko vlečno tubo Endless Ride popravite, na isti način kot bi popravili napihljiv čoln. Priložen pa ima set za popravilo, torbo za nošenje in 20m vrv.

Lastnosti:
Pofesionalna izjemno odporna tuba, primerna za izposojo
Premer: 138”/350cm
Kapaciteta: do maksimalno 6
Ročaji: 38
Posebnosti:
Patentirani H3 ventili za hitro napihovanje
Nov stabiliziran sistem za vrtenje, ki omogoča nižjo porabo goriva
Izjemno močen 1000D okrepljen PVC material
Standardna oprema: 1 set za popravilo, 1 torba za nošenje, 1 vrv (20m)
Popravljiva kot napihljiv čoln
Velikost pakiranja: 115 x 65 x 38 cm
Teža: 64,5 kg

Več informacij
Proizvajalec Spinera
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun