Predprostor Touring AIR XL

free shipping

same day dispatch

Kampa
Predprostor Touring AIR XL
SKU
CE7247
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Predprostor TravelPod TOURING AIR za avtodom ali kamper je na voljo v treh velikostih in je v bistvu napihljiv družinski šotor, ki ga enostavno priklopite k avtodomu. Namenjen je vsem, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno, ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na desni strani šotora je velik vhod s tunelom, ki ga pritrdimo na kombi. Tunel lahko kadarkoli odstranimo, z zadrgo zapremo vrata šotora in se s kombijem odpeljemo na izlet. V priklopnem delu - tunelu je dodaten izhod/vhod. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Predprostor je enak šotoru Hayling 4 AIR Pro, kateri ponuja izjemne karakteristike ugodno ceno. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje štirih oseb. TravelPod TOURING AIR je novost sezone 2018. Dodatno izboljšanje so točke napihovanja prestavljene na zunanjo stran, poenostavljeno pritrjevanje z vrvicami, dodana je zračna mreža na sprednjem vhodu, zavese v bivalnem prostoru se odpirajo in zapirajo z zadrgo in spalnici je dodan Sleep-Tite material, ki dodatno zatemnjeni spalnici in s tem omogoča daljše spanje.

Akcijska Cena 1.174,99 € Redna Cena 1.468,74 €
  • NOVO

Družinski TravelPod TOURING AIR XL – napihljiv drive-away predprostor - 4 osebe

Zunanje platno TravelPod TOURING AIR je izdelano iz Weathershield® 150D poliestra in z vsemi zračnimi odprtinami skrbi za dobro zračnost notranjosti šotora. Notranjost je razdeljena v tri področja - spalnice, dnevni prostor in tunel. Spalni in bivalni del imata integrirano talno platno, medtem ko je talno platno predprostora odstranljivo. To omogoča, da se predprostor uporablja kot "naravno območje" za postavitev mize, stolov, ali kamp kuhinje ter predmetov, ki jih ne želite imeti na talnem platnu v notranjosti šotora. Na levi strani šotora ob vhodu v spalnico je vhod z mrežo proti mrčesu, ki omogoča še boljše prezračevanje. Spalnici z razvrstitvijo 2 + 2 omogočata prilagodljivost - stenska zavesa z zadrgo se lahko med spalnicama odstrani v kolikor želite imeti en velik spalni prostor.
Postavitev in podiranje šotora je hitro in enostavno. Za dodatno zaščito pred močnejšimi vetrovi so šotoru dodani sprednji in zadnji varnostni trakovi "Storm Tie Down Kit".

Napihljiv AirFrame sistem palic ( 7-8 psi)
"Feel the difference" visoko kvaliteten in robusten 150D Weathershield® poliester, negorljiv z UV zaščito
Vodni Stolpec: 6.000 mm
Šivi: Varjeni
Talno platno: integrirano, PE 10x10 130g/m2, odpornost 10.000mm
Vhoda: 2x
Prostostoječ predprostor Drive-Away
Velik notranji prostor in glavna spalnica
Notranji šotor ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Integrirano talno platno po vsem glavnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Odstranljivo talno platno v delu tende
Prednji vhod z mrežico proti mrčesu in nadstreškom za zračenje v primeru slabega vremena
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnem delu
Spalnica s Sleep-Tite zatemnitvijo za daljši spanec
Kristalna okna z zavesami na zadrgo, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi na sprednji steni spalnice
Dve vstopni odprtini za elektriko
Obešalnik za svetilko in pritrdilni trak za električni kabel
Mreža proti komarjem na glavnem vhodu in v stranskih vratih šotora
Žepi za odlaganje
Zavese z zadrgo na vseh oknih
Komplet z ročno tlačilko in setom za pritrjevanje v močnejšem vetru
Stran: desna ( tunel na desni strani)

Dodatki za doplačilo:
Podaljšek šotora
Tepihi in podloge
SabreLink™ Flex pred pripravljen za montažo luči
Zaščitno talno platno
Pokrov predprostora za povečanje terase in zaščito v močnem vetru
Pokrov predprostora z zračno mrežico proti mrčesu
Garderobna palica za obleke

Tehnični podatki za Travel Pod Touring AIR XL:
Prilega se vozilu višine: 230 cm - 295 cm
Zunanja višina: 210 cm
Notranja višina: 200 cm
Globina: 300 cm + 90 cm
Širina: 540 cm
Teža: 23,5 kg
Pakiranje: 80 x 42 cm

Tehnologija v vaših rokah
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi AirFrame komorami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev. Tradicionalne palice smo zamenjali z napihljivim sistemom AIRFRAME, ki ostane vedno pritrjen na šotor. AirFrame nudi izjemno močno konstrukcijo, verjetno močnejšo kot je tista z jeklenim ogrodjem. Le to je možno napihniti s priloženo visokotlačno ročno tlačilko ali pa z opcijsko električno tlačilko Gale. Poleg tega, da je šotor hitreje postavljen je tudi hitreje pospravljen. Notranji šotor lahko ostane pritrjen pri zlaganju. Pri šotoru brez kovinskih ali palic iz steklenih vlaken se težje poškoduje platno. AirFrame ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic. Čeprav je AirFrame ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo. Kot je primerno za ene najboljših šotorov na trgu danes, so Kampa® AIRFRAME šotori izdelani iz vrhunskih materialov in so visokokvalitetne izdelave. AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora AirPole je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.
Predstavljamo naš QuickPitch ™ pritrdilni sistem vgrajen v Pro AIR linijo AirFrame napihljivih šotorov, ki so eni od najhitreje postavljenih šotorov na trgu.
Sistem pritrjevanja - 6-milimetrski Keder za povezavo z vozilom - Palica s sistemom objemke - Guying System – sistem pritrjevanja s trakovi - Velcro trakovi ( pred nastavljeni)
Nič več utrudljivega pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, sistem QuickPich - robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.
Integrirano talno platno ščiti šotor pred slabim vremenom, žuželkami in pajki skozi celotno dno šotora. Šotor je izdelan tako, da je šiv, ki povezuje talno in strešno platno zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Več informacij
Proizvajalec Kampa
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun