Predprostor Motor Rally AIR Pro 260 Drive-Away

free shipping

same day dispatch

Kampa
Predprostor Motor Rally AIR Pro 260 Drive-Away
SKU
MH2001
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Velikost Motor Rally Air Pro 260 Driveway predprostora je bila zasnovana z mislijo na Volkswagen in podobne velikosti avtodomov oziroma Camper Van. Priljubljen je pri avtodomarjih, ki si želijo nekaj modnega in kvalitetnejšega od običajnih driveaway, ki so na voljo na trgu. Novost v letu 2019 je velikost 260, ki je nadgradnja uspešnega Motor Rally Air Drive-Away Pro 330 iz leta 2018. Predprostor je zasnovan tako, da se prilega na vozila višine od 180-225 cm.

Akcijska Cena 1.249,98 € Redna Cena 1.562,48 €
  • NOVO

Kampa Predprostor za Avtodom Motor Rally Air Pro 260 Driveway

Sodobno zasnovo Drive-Away predprostora odlikuje enotna točka napihovanja TPU AirFrame, ekskluziven material Kampa Pro Weathershield ™, ki je trenutno med najkvalitetnejšimi materiali za predprostore na trgu. Motor Rally AIR Pro Drive-Away ima vrata v zadnjem tunelskem delu, kar omogoča udoben dostop do vozila, ne da bi šli skozi predprostor. Velik povezovalni predor se lahko poveže z vašim vozilom bodisi s pasovi pritrjenimi preko vozila, bodisi z uporabo drive-away kit, ki ga priključite na tračno tirnico na vozilu ali na sprednji kanal katere koli navojne tende. Svetlobni sistem SabreLink ™ zagotavlja, da niste nikoli v temi. Omogoča vam povezavo treh svetilk skupaj - to je 450 LED. Vsi naši napihljivi predprostori za avtodoma imajo nastavek za SabreLink ™ Led trakove in sicer spredaj ali na sredini napihljivih palic. Vsak sistem je nadzorovan z daljinskim upravljalnikom in omogoča, da vklopite in izklopite luči, ter jih tudi zatemnite ali osvetlite.
Predprostori s Kampa Dual-Pitch™ Roof System imajo veliko bolj uporabno notranjost in so bolj prostorni kot ostali napihljivi predprostori na trgu enake velikosti. Napeta dvojna strešna linija je skrbno konstruirana in namenjena, da učinkovito zagotovi odklon vetra in dežja, ter prepreči nabiranje vode na strehi in omogoči sprotno odtekanje le te. 
QuickPitch™ System omogoča, da ni več zmešnjave z vrvicami, zamenjajo jih močni trakovi in v nekaj sekundah je platno predprostora napeto. Zaponko enostavno pomaknemo navzgor, kolikor napetosti pač potrebujemo. Prostostoječi Motor Rally Drive-Away se postavi v nekaj minutah s pomočjo ene točke napihovanja in kvalitetne zračne tlačilke, ki je priložena. Za še enostavnejše postavljanje je z dokupom na voljo električna tlačilka Gale. Dobljeni dodatni prostor nudi dovolj prostora za pohištvo in drugo opremo. Za bivanje po vaših željah in potrebah je na voljo široka paleta dodatne opreme, vključno z dodatki - priključki, ki prihranijo prostor v predprostoru in so na voljo tudi kot spalnica (Pro Standard, Pro Tall ali Zimski vrt). Seveda Drive-Away predprostor lahko odklopite od vozila in ga pustite na vaši parceli, medtem ko se odpravite na raziskovanje okolice z vašim avtodomom.

Dvojno prevlečena Weathershield ™ Pro tkanina
TPU AirFrame z eno točko napihovanja
Prostostoječ predprostor
Nastavljiv višinski predor za široko paleto vozil
6-milimetrske Keder za povezavo z vozilom
Dual-Pitch Roof System - Dvojni strešni sistem
Varjeni šivi - za maksimalno vremensko odpornost
Windows - Crystal Clear za odličen pogled
Zavese na vseh oknih
Velika mreža - flyscreen v desnem stranskem oknu
QuickPitch ™ trakovi za pritrjevanje - močnejši in hitrejši
Zadrge so močne številka št. 10 z vremensko zaščito
Blatne zavese - notranje z očesci
Odstranljive stranske plošče
Odpiranje sprednje plošče z rolojem do strani
NOVO - Vrata v predoru
Torba za prenašanje
SabreLink ™ Ready - enostavna namestitev svetlobe SabreLink ™
V kompletu z našo veliko črpalko Downdraught

Tehnični podatki Motor Rally Air 260 Drive-away:
Višina prikolice: 180 - 225 cm
Globina predprostora: 340 cm
Dolžina predprostora: 260 cm
Velikost pakiranja: 97 x 46 cm
Teža: 30,5 kg

Več informacij
Proizvajalec Kampa
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun