Posode za Vodo

Velika izbira Kampa posod za vodo različnih velikosti in oblik na enem mestu. Nudimo vam zložljive posode za vodo, s pipo za točenje ali praktične kanistre na kolesih za enostavno oskrbo z vodo. Vse posode za vodo so iz materialov primernih za stik z živil. Posode so kompaktne in trpežne. Izberite si ustrezen rezervoar za vodo na spletni strani NaZraku.si. Na voljo je tudi solarni tuš, ki ga lahko obesite na drevo in vam čez dan na soncu segreje vodo.

Poglej kot Grid List

3 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Posoda za Vodo Keg 7,5 L
  Akcijska Cena 10,77 € Redna Cena 11,97 €
  Na zalogi

  Kampa Keg priročen rezervoar za vodo ima ravno dno, da ga lahko postavite na poljubno površino. Močan ročaj omogoča, da lahko rezervoar obesite kamorkoli. Zložen zavzame malo prostora. 

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Posoda za Vodo Jerrycan 10 L
  Akcijska Cena 16,10 € Redna Cena 17,89 €
  Na zalogi

  Kampa Jerrycan posoda za vodo z visoko kakovostnim pokrovom in pipo s tesnili. Priročen rezervoar ima prostornino 10 litrov in je idealen način za oskrbo z vodo na kampiranju. Jerrycan ima tudi integriran ročaj za lažje prenašanje.

  Podrobnosti
 3. Kampa
  Posoda za Vodo Splash 23 L
  Akcijska Cena 17,59 € Redna Cena 19,54 €
  Na zalogi

  Kampa Splash 23 l posoda za pitno vodo ali rezervoar z ročajem, pipo in velikim pokrovom za polnjenje, je idealen za kampiranje in ostale aktivnosti na prostem.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

3 izdelkov

per page
Set Descending Direction